Reacties op enkele readings.

 

Dank je wel voor het HD Design. Ik heb het al enkele keren doorgelezen en lees nog steeds nieuwe dingen. Ik herken me hier zo goed in, het is voor mij zelfs een beetje "creepy". Ik merkte vooral het volgende op: ik ondernam te snel actie en ik vertrouwde te weinig op mijn intuïtie. Ik kan echt aan de slag met dit HD design en ben gerust in de toekomst.

Wat een herkenning. Ik ben ondertussen met verschillende tips aan de slag gegaan en wat een verschil in energie. Alles stroomt gewoon veel meer nu ik weet hoe ik die strategie en autoriteit kan inzetten. Ik wou dat ik dit eerder had geweten.

Ik voel mij vooral gezien. Dank u wel daarvoor! Bedankt ook dat ik al mijn vragen mag blijven stellen. Dat doet goed!

Thuiskomen bij mezelf. Dat ervaarde ik dankzij de uitgebreide reading die ik mezelf kado deed.

5.png
2.png
1.png
4.png
3.png

Reacties op enkele readings

 

Ik voel me echt gezien dankzij deze reading. Ook heel fijn dat ik de informatie zowel in pdf als via audio kreeg, dat geeft nog meer nuances. Ik kom er later nog uitgebreider op terug, want het is veel informatie om op te nemen.

Ik bots wel op wat weerstand, want het is best confronterend om te merken dat er echt veel conditionering in mijn leven is geslopen. Ik ga hier stap voor stap mee aan de slag, maar het voelt wel als thuiskomen en mezelf toestemming geven het anders te gaan doen. Bedankt ook voor de leuke extra's.

 

Toch straf dat het lijkt alsof je me echt kent terwijl ik deze reading gewoon online bestelde. Ik ga hiermee aan de slag. Bedankt ook dat ik je de vragen mag stellen die in me opkomen. Dat stelt me gerust dat ondanks het feit dat het online is ik toch door jou ondersteund wordt in mijn groeiproces.