Wat als je leven er binnen een paar maanden helemaal anders uitziet.

 

En dan heb ik het niet over je hebt alles overboord gegooid om een wereldreis te maken. Dat kan uiteraard een optie zijn, maar het is niet die verandering die ik bedoel. 

 

Het gaat mij eerder over hoe jij je voelt. Hoe jij in het leven staat. Hoe jij jouw leven beleeft. Hoe jij keuzes maakt die jou gelukkig maken.

 

Ik heb het over een leven zonder schuldgevoel. Een leven zonder drama. Een leven vol kleine en grote dingen om vanuit je hart van te genieten. Een leven dat echt van jou is. Een leven zonder ruis van buitenaf. 

 

Wat als jij binnenkort een intens gevoel van contentement over jezelf en je leven ervaart? Elke dag weer?

 

Ik groeide er de afgelopen 12 jaar naartoe. Met vallen en opstaan. Met fouten en successen. En dat gun ik jou ook. Daarom ontstond vorig jaar OMG! oftewel Oh My Goddess. De eerste ronde loopt af en de tweede staat voor de deur. 

 

Wat als jij je 9 maanden lang intensief zou kunnen laten mentoren/coachen naar dat contentement?

9 maanden lang heb je een coach, een Zelfliefde expert, een stok achter de deur , een mentor, een gids en een cheerleader die jou dag in dag uit ondersteunt. 24/7 hebben we een rechtstreekse lijn met elkaar via Voxer (een soort whatsapp). Op elk moment kan jij mij een bericht sturen en krijg je tips, oefeningen, een duwtje in de rug...

We duiken niet alleen in 9 belangrijke thema's doorheen het traject, maar gaan echt kijken naar jouw dagelijkse leven zodat je op de meeste moeiteloze manier, door elke dag kleine stappen te zetten, kan groeien naar een leven vol contentement.

Het verschil zit in het dagdagelijkse leven en de dagdagelijkse keuzes. En daar ga ik jou 24/7 bij ondersteunen.

 

Want als je heel eerlijk bent, is het dan geen tijd om die telkens terugkerende patronen te doorbreken?

Een investering in jezelf is de enige investering met een levenslang rendement.
*GETUIGENIS SANDRA*

🧡OMG! heeft er voor gezorgd dat ik helderheid & innerlijk rust heb verkregen...dat is onbetaalbaar

🧡Door de calls, masterclasses, oefeningen en persoonlijke ondersteuning (voxer) had ik een gevoel van "volledige" ondersteuning...

🧡de opbouw van de thema's was zorgvuldig, die opbouw hielp mij om geleidelijk te groeien naar mijn stralende authentieke ik

🧡Door het gaan verbinden met elkaar voelde ik me gesteund...

🧡ik heb het gevoel dat ik 9 maanden ben gedragen, begeleid en klaar ben om te gaan stralen

 

Lies, ik ben je dankbaar voor je wijsheid (dat je dit met ons wil delen ☺️) en je inzet.

 

 

 

 

Wat als je alles van jezelf zou kunnen omarmen en jezelf kan aanvaarden voor wie je bent

Wat als alle stukken van jou ruimte zouden krijgen zodat je altijd jezelf kan zijn

Wat als jij je kan ontdoen van alles wat niet van jou is en daardoor terug keuzes kan maken die jou gelukkig maken

Wat als je terug eindeloze energie kon hebben en zo een bruisend leven kan LEVEN, elke dag

Wat als je terug zou gaan geloven in wonderen en kan openstaan voor alles wat het universum voor jou in petto heeft

Wat als jij de liefde voor jezelf in elke vezel van je lichaam zou kunnen voelen en daardoor alles wat jij verdient moeiteloos zou aantrekken

Wat als je meer dan ooit verbonden kon zijn met jezelf & de mensen rond je en daardoor alleen nog de "juiste" mensen voor jou rond je verzamelt

Wat als je eindelijk echt mild voor jezelf kan zijn en eindelijk de perfectie kan loslaten

Wat als je terug vuur voelt branden in jou zodat je opnieuw kan dromen en stappen kan zetten om ze waar te maken

Wat als je jezelf terug vindt en eindelijk weer weet welke richting je uit wil

Wat als je alles van de ander echt kan loslaten en zo je eigen koers kan varen zonder ruis van buitenaf

Wat als je alles van jezelf en de ander kan vergeven zodat je hart opnieuw wijd openstaat zonder muurtjes

Wat als je alles van de ander kan teruggeven zodat je altijd dicht bij jezelf kan blijven

Wat als je elke dag een gevoel van contentement kan ervaren over je leven toen, nu en binnenkort?

Wat als ik jou vertel dat het mogelijk is

Wat als ik jou vertel dat dit is waar ik jou naartoe gids  in OMG!

9 maanden lang

Wat gebeurt er als je dat allemaal leest?

Maakt je hart dan een sprongetje?

Zegt je intuïtie OMG! (pun intended) DOEN

Of komt je hoofd er al onmiddellijk tussen en denk je... dat kan niet voor mij?

Awel ook daar begeleid ik je in. Om af te geraken van dat telkens weer in je hoofd schieten. Er zit zoveel wijsheid in jouw hart, lichaam en ziel. En die, die mag je eindelijk gaan gebruiken in je eigen voordeel.

Ik heb besloten deze editie slechts voor 5 straffe madammen de deuren van dit traject te openen. Momenteel zijn er nog 2 plaatsen. Stuur me via onderstaand formulier gerust een berichtje als jij 1 de laatste 2 van mijn OMGoddesses wil zijn deze ronde.
*GETUIGENIS YASMINE*

 

Het OMG traject is een volledige uitdieping van het flawmingo programma wat het voor mij extra interessant maakte.  Ik leer altijd bij en zie nu eindelijk zaken die ik ervoor niet zag. Weten dat je via de voxer contact kan maken geeft extra steun. Ook de cirkels zijn een meerwaarde, je hoort de verhalen van de anderen en ook de inzichten, dat maakt soms dingen duidelijker. Ik dacht in een uitzichtloze situatie te zitten, ik heb geleerd dat dit niet zo is. Ik weet dat ik er lang nog niet ben maar er is licht aan het eind van de tunnel.

Het programma heeft me bij veel dingen doen stilstaan en ook echt helpen loslaten. 

Dankjewel Lies!

 

 

Met welke thema's gaan we 9 maanden aan de slag?

9 maanden lang gaan we samen op pad. 9 maanden lang is er een lijntje tussen jou en mij. 9 maanden lang

hou ik de oneindige ruimte voor je open. Er zullen veel thema's voorbij komen, en ze zijn allemaal even waardevol. Onderstaande thema's zijn de thema's van de masterclass die elke maand voor je vrijkomt. Alle andere dingen worden rond jou en de groep gebouwd. Waar ik me vroeger liet leiden door een vooropgesteld plan laat ik dit nu los. Er zijn zoveel universele thema's die spelen vandaag dat het leven de juiste dingen zal ontvouwen voor jou tijdens die 9 maanden. 

De 9 masterclasses zullen rond deze thema's worden opgebouwd. 

 

THEMA 1 - Deconditioning. Ons ontdoen van alles wat niet van ons is - wat is van jou en wat niet? Hoe vaar je eindelijk jouw eigen koers en maak je contact met wat echt van jou is?

THEMA 2 - Human design. Jouw energetische blauwdruk en hoe deze jou kan helpen om meer flow te ervaren in je dagelijkse leven. Je neemt deel aan het 12weeks traject dat ik dit najaar live geef twv 777 euro. Voor jou is dit dus inbegrepen in jouw OMG! traject.

THEMA 3 - Oordeel, schuld & schaamte - wat draag je allemaal nog met je mee? Waar bots je keer op keer op? Waar houd je jezelf in tegen door vast te houden aan oordelen, schuldgevoelens en schaamte? 

THEMA 4 - Innerlijk kind - dit prachtige meisje (in alle fases van je leven) helen we stap voor stap, laag per laag. 

THEMA 5 - Schaduwwerk -  je leert alle stukken van jezelf omarmen

THEMA 6 - Loslaten & vergeven - ruimte maken kan alleen als je durft loslaten & vergeven

THEMA 7 - Amplifying je energie - wat als je altijd volgens jouw eigen energyflow kan leven zodat het eindelijk moeiteloos mag? 

THEMA 8 - Leven in cycli - het leven komt in golven, die golven (h)erkennen en je tempo aanpassen brengt je veel verder dan tegen de stroom blijven zwemmen

THEMA 9 - Spiritual selflove - hier komt alles samen - hier kom je thuis - hier ben JIJ niets dan liefde

 

Ik zou hier nog 100.000 woorden kunnen schrijven, maar ze zouden nooit kunnen omschrijven waar we samen in duiken die 9 maanden. Als je me kent, dan weet je dat ik nooit loze beloftes maak. Als je me (nog) niet kent, dan kan je dat nu ontdekken.

 

De thema's zullen allemaal worden aangeraakt en zullen uiteraard ook door elkaar verweven worden. Het ene kan niet zonder het andere. Het is een geheel. Het zijn puzzelstukken die jouw puzzel zullen vormen. 

Every level has its devil. Ook als je al veel persoonlijke ontwikkeling deed, dan kom je jezelf elke keer opnieuw weer tegen. Op elke nieuwe laag. Zo ook hier. Zo ook deze 9 maanden.

 

De opgenomen masterclasses zullen dus over deze thema's gaan in deze volgorde, maar onze 1 op 1 sessies , goddess circles en voxerbegeleiding beperken zich nooit tot het thema van de maand, maar bewegen met jou mee doorheen jouw proces. 

We verweven er maandelijks ook een ritueel doorheen zodat het echt een proces van 9 maanden wordt.

 

A new you will be born. De JIJ die er altijd al was. 

* GETUIGENIS ANONIEM *

Ik heb best wat getwijfeld om deel te nemen omdat het een lang traject is en niet zo goedkoop.

 

Verschillende gedachten gingen door me heen: ga ik dat wel volhouden? In welke groep kom ik terecht? Zal ik genoeg tijd hebben om me te verdiepen in de thema’s?

 

Wat me uiteindelijk overtuigd heeft, is het gesprek dat we samen hadden voor de start waarin ik bovenstaande vragen kon stellen en het feit dat je in stukken kan betalen.

 

Ik wist dat ik een moeilijke periode tegemoet ging met de operatie van m’n vriend en de mijne dus besloot ik mezelf met de nodige steun te omringen. Ik heb het me niet beklaagd :-)

 

Ik ben al enkele jaren bezig met zelfontwikkeling en dit traject gaf me de kans om over een langere periode inzichten te krijgen en dingen op te kuisen. Dit zorgde ervoor dat ik mezelf nog beter leerde kennen en omarmen.

 

De nabijheid via voxer vond ik fijn en het is echt geruststellend om te weten dat er altijd iemand is. De link met human design was voor mij een meerwaarde, want ik herken hierin ook veel van mezelf. De 1 op 1 sessies geven de kans om nog persoonlijker begeleid te worden, naast de cirkels (in groep) die ik ook heel waardevol vond. Aan de fb groep heb ik persoonlijk minder behoefte gehad.

 

Het is voor mij ook belangrijk dat het materiaal beschikbaar blijft, ook na het einde. Rond het innerlijke kind bv doe ik nog regelmatig de meditaties terwijl het al even geleden is dat ik deze materie actief volgde. 

 

Ik heb jouw hart en ziel in dit traject gevoeld en ben blij dat ik ervoor koos om deel te nemen aan de eerste editie:-)

 

Reminder.png

Praktisch

Ik neem je 9 maanden lang online mee op pad. Ik wandel naast je en achter je. Ik geef je duwtjes in de rug en liefdevolle schoppen onder je kont. 9 maanden lang begeleid ik jou naar een dieper level van Zelfliefde. Ik noem het spiritual selflove.

Let's break it down tot wat je allemaal krijgt

* 9 x opgenomen masterclasses van 90 minuten per thema waar je op je eigen tempo kan induiken met oefeningen

* 9 x goddess circles waarin je kan delen wat je wil helen

* 9 x 1 op 1 sessies van 30 minuten

* 9 maanden een rechtstreekse lijn met mij via voxer (een soort whatsapp) zodat je op elk moment tijdens dit traject met de kleine en grote dingen des levens ergens terecht kan en gedragen wordt. 
* toegang tot extra trajecten en cursussen die bijdragen aan jouw groei twv meer dan 1000 euro

-> Heal your inner child traject twv 297 euro
-> Liefde met hoofdletter L traject twv 297 euro
-> Human design traject van 12 weken dat jij live meedoet twv 777 euro

-> Design your life van 12 weken dat jij live meedoet twv 222 euro
-> Kleine cursussen twv 47 euro elk

* meerdere meditaties

* levenslang toegang tot alle materiaal

* we ontmoeten elkaar tijdens deze 9 maanden met ons groepjes ook 4 keer een avond of middag live bij mij in Hoboken om te verbinden
* we sluiten in de zomer van 2023 dit traject samen af tijdens een verbindende livedag

Omdat ik echt 9 maanden jouw persoonlijke cheerleader word op de meest intensieve manier ever zijn de plaatsen beperkt tot 5 straffe madammen. OMG! is de enige manier om 1 op 1 met mij samen te werken. Ik coach niet in losse sessies omdat ik heb gezien wat de combinatie van de thema's met de 1 op 1 sessies & 24/7 voxer begeleiding betekend hebben voor de straffe madammen die deze ronde deelnamen.

ER IS MOMENTEEL NOG SLECHTS 1 PLAATS BESCHIKBAAR

Jouw investering voor dit liefdevolle programma is 4997 euro (inclusief btw). 

Je kan dit traject in 5 (x 999,4), 10 (x 499,7) of 18 (x 277,61) keer betalen. 
Betaal je toch liever in 1 keer, dan kan dit uiteraard.

BELANGRIJK: HET TRAJECT START PAS OP 6 OKTOBER, MAAR ALS JE INSCHRIJFT VOOR 14 AUGUSTUS DAN BEGINT DE 1 OP 1 VOXER SUPPORT ONMIDDELLIJK EN HEB JE DUS VEEL LANGER EEN RECHTSTREEKSE LIJN MET MIJ.

NEWSFLASH: Als je inschrijft tussen 15 juli en 14 augustus betaal je slechts 3997 euro (inclusief btw) & begint je Voxer

begeleiding onmiddellijk te lopen van zodra je inschrijft. Daar we pas in oktober beginnen betekent dit dat je 3 maanden extra begeleiding ontvangt via Voxer! Uiteraard kan je ook dit bedrag in 5 (x 799,4), 10 (x 399,7) of 18 (x 222,06)  keer betalen.

 

Wat je van mij zal ontvangen, is

mijn grenzeloze liefde

mijn open hart

mijn kwetsbaarheid

mijn authenticiteit

mijn expertise

mijn intuitieve begeleiding

mijn jarenlange ervaring

mijn Zijn

Uiteraard is er ook nog een fijn kado voor iedereen die inschrijft. Naast alle extra trajecten en cursussen waar je toegang toe krijgt, ontvang je tijdens het traject ook een Selflove box met onder andere een thee op maat, een boek op maat, een gepersonaliseerde olieroller... op maat ter ondersteuning van je proces.

* GETUIGENIS ANJA *

 

 

Door in het OMG programma te stappen en me nauw te laten begeleiden door Lies begrijp ik mezelf meer hoe ik op bepaalde situaties reageer. Ik heb mezelf beter leren kennen en ondertussen weet ik wat mijn valkuilen zijn om niet meer in die situaties terecht te komen waar ik veel energie in verlies. Ik heb nog een weg te gaan maar door telkens te horen dat het heel belangrijk is dat ik mijn emoties best bescherm en daar samen rond te werken, keer op keer, ben ik al een serieuze stap verder om gelukkiger te zijn.

 

Elke maand (gedurende het 9 maanden programma) is er de mogelijkheid om 1 op 1 gedurende een half uur met Lies over jouw remmingen, issues te praten. Eerste belangrijke stap is het bewust worden van waar je telkens op botst en dan kan het proces beginnen. Stap voor stap!  Ook al zie en voel je het misschien niet onmiddellijk, wees gerust, je gaat vooruit in je persoonlijk proces van groeien naar een met zelfliefde gevulde wereld.

Begin van elke 9 maanden is er ook een OMGoddess cirkel. Je maakt kennis met de andere leden en daar kan je ventileren over hoe je je op dat ogenblik voelt of wat er nu speelt in je leven. Er wordt ervaring uitgewisseld en aan elkaar soms wat tips doorgegeven om verder te gaan. Maar gewoon je verhaal mogen vertellen is al veel waard. Alles blijft ook onder ons en het respect dat je dan voelt is heel mooi. Lachen, wenen, praten, luisteren, zottekes doen,... zonder je in te houden want dat hoeft niet. Je mag jezelf zijn!

De thema's die elke maand vrij komen en waar je rond werkt, helpen je om je proces mooier en gemakkelijker te maken. De oefeningen zijn niet altijd makkelijk maar door ze steeds te herhalen kom je tot een mooi resultaat. Voordeel is ook dat alles wordt opgenomen zodat je alles terug kan bekijken wanneer je maar wilt. 

 

Je kan ook altijd de Voxer lijn gebruiken. Altijd een berichtje sturen rond waar je op dat moment mee worstelt. Lies antwoordt altijd snel en geeft je op dat moment een duwtje en een steuntje waardoor je weer verder kan.

 

Na dit OMG! programma ben ik een rustiger persoon geworden. Ik leer dat ik geduld mag hebben met mezelf en dat het woord "moeten" mag geschrapt worden uit mijn leven. Mijn energie gaat naar de juiste persoon en dat ben ikzelf! Ik heb veel geleerd op het gebied van zelfliefde.

Ik zeg zeker geen vaarwel naar Lies toe want ik ben ook een Flawmingo d.w.z. dat ik ook een ander programma van Lies volg waar de zelfliefde blijft doorgaan want het stopt nooit! We leren altijd bij; stap voor stap!

 

Ik heb écht geen seconde spijt dat ik in dit programma ben gestapt. 

Bedankt Lies om me dat duwtje te geven om me waardig te mogen voelen. 

 

Lieve groetjes,

Anja, een OMGoddess