Screenshot_20220702_205128.jpg
*GETUIGENIS SANDRA*

🧡OMG! heeft er voor gezorgd dat ik helderheid & innerlijk rust heb verkregen...dat is onbetaalbaar

🧡Door de calls, masterclasses, oefeningen en persoonlijke ondersteuning (voxer) had ik een gevoel van "volledige" ondersteuning...

🧡de opbouw van de thema's was zorgvuldig, die opbouw hielp mij om geleidelijk te groeien naar mijn stralende authentieke ik

🧡Door het gaan verbinden met elkaar voelde ik me gesteund...

🧡ik heb het gevoel dat ik 9 maanden ben gedragen, begeleid en klaar ben om te gaan stralen

 

Lies, ik ben je dankbaar voor je wijsheid (dat je dit met ons wil delen ☺️) en je inzet.

 

Screenshot_20220630_132637_edit_759241579134147.jpg
*GETUIGENIS YASMINE*

 

Het OMG traject is een volledige uitdieping van het flawmingo programma wat het voor mij extra interessant maakte.  Ik leer altijd bij en zie nu eindelijk zaken die ik ervoor niet zag. Weten dat je via de voxer contact kan maken geeft extra steun. Ook de cirkels zijn een meerwaarde, je hoort de verhalen van de anderen en ook de inzichten, dat maakt soms dingen duidelijker. Ik dacht in een uitzichtloze situatie te zitten, ik heb geleerd dat dit niet zo is. Ik weet dat ik er lang nog niet ben maar er is licht aan het eind van de tunnel.

Het programma heeft me bij veel dingen doen stilstaan en ook echt helpen loslaten. 

Dankjewel Lies!

* GETUIGENIS ANONIEM *

Ik heb best wat getwijfeld om deel te nemen omdat het een lang traject is en niet zo goedkoop.

 

Verschillende gedachten gingen door me heen: ga ik dat wel volhouden? In welke groep kom ik terecht? Zal ik genoeg tijd hebben om me te verdiepen in de thema’s?

 

Wat me uiteindelijk overtuigd heeft, is het gesprek dat we samen hadden voor de start waarin ik bovenstaande vragen kon stellen en het feit dat je in stukken kan betalen.

 

Ik wist dat ik een moeilijke periode tegemoet ging met de operatie van m’n vriend en de mijne dus besloot ik mezelf met de nodige steun te omringen. Ik heb het me niet beklaagd :-)

 

Ik ben al enkele jaren bezig met zelfontwikkeling en dit traject gaf me de kans om over een langere periode inzichten te krijgen en dingen op te kuisen. Dit zorgde ervoor dat ik mezelf nog beter leerde kennen en omarmen.

 

De nabijheid via voxer vond ik fijn en het is echt geruststellend om te weten dat er altijd iemand is. De link met human design was voor mij een meerwaarde, want ik herken hierin ook veel van mezelf. De 1 op 1 sessies geven de kans om nog persoonlijker begeleid te worden, naast de cirkels (in groep) die ik ook heel waardevol vond. Aan de fb groep heb ik persoonlijk minder behoefte gehad.

 

Het is voor mij ook belangrijk dat het materiaal beschikbaar blijft, ook na het einde. Rond het innerlijke kind bv doe ik nog regelmatig de meditaties terwijl het al even geleden is dat ik deze materie actief volgde. 

 

Ik heb jouw hart en ziel in dit traject gevoeld en ben blij dat ik ervoor koos om deel te nemen aan de eerste editie:-)

Getuigenis eva.png
Screenshot_20220630_102716.jpg

* GETUIGENIS ANJA *

 

 

Door in het OMG programma te stappen en me nauw te laten begeleiden door Lies begrijp ik mezelf meer hoe ik op bepaalde situaties reageer. Ik heb mezelf beter leren kennen en ondertussen weet ik wat mijn valkuilen zijn om niet meer in die situaties terecht te komen waar ik veel energie in verlies. Ik heb nog een weg te gaan maar door telkens te horen dat het heel belangrijk is dat ik mijn emoties best bescherm en daar samen rond te werken, keer op keer, ben ik al een serieuze stap verder om gelukkiger te zijn.

 

Elke maand (gedurende het 9 maanden programma) is er de mogelijkheid om 1 op 1 gedurende een half uur met Lies over jouw remmingen, issues te praten. Eerste belangrijke stap is het bewust worden van waar je telkens op botst en dan kan het proces beginnen. Stap voor stap!  Ook al zie en voel je het misschien niet onmiddellijk, wees gerust, je gaat vooruit in je persoonlijk proces van groeien naar een met zelfliefde gevulde wereld.

Begin van elke 9 maanden is er ook een OMGoddess cirkel. Je maakt kennis met de andere leden en daar kan je ventileren over hoe je je op dat ogenblik voelt of wat er nu speelt in je leven. Er wordt ervaring uitgewisseld en aan elkaar soms wat tips doorgegeven om verder te gaan. Maar gewoon je verhaal mogen vertellen is al veel waard. Alles blijft ook onder ons en het respect dat je dan voelt is heel mooi. Lachen, wenen, praten, luisteren, zottekes doen,... zonder je in te houden want dat hoeft niet. Je mag jezelf zijn!

De thema's die elke maand vrij komen en waar je rond werkt, helpen je om je proces mooier en gemakkelijker te maken. De oefeningen zijn niet altijd makkelijk maar door ze steeds te herhalen kom je tot een mooi resultaat. Voordeel is ook dat alles wordt opgenomen zodat je alles terug kan bekijken wanneer je maar wilt. 

 

Je kan ook altijd de Voxer lijn gebruiken. Altijd een berichtje sturen rond waar je op dat moment mee worstelt. Lies antwoordt altijd snel en geeft je op dat moment een duwtje en een steuntje waardoor je weer verder kan.

 

Na dit OMG! programma ben ik een rustiger persoon geworden. Ik leer dat ik geduld mag hebben met mezelf en dat het woord "moeten" mag geschrapt worden uit mijn leven. Mijn energie gaat naar de juiste persoon en dat ben ikzelf! Ik heb veel geleerd op het gebied van zelfliefde.

Ik zeg zeker geen vaarwel naar Lies toe want ik ben ook een Flawmingo d.w.z. dat ik ook een ander programma van Lies volg waar de zelfliefde blijft doorgaan want het stopt nooit! We leren altijd bij; stap voor stap!

 

Ik heb écht geen seconde spijt dat ik in dit programma ben gestapt. 

Bedankt Lies om me dat duwtje te geven om me waardig te mogen voelen. 

 

Lieve groetjes,

Anja, een OMGoddess 

Screenshot_20220702_204829.jpg
appcindy.png