Reacties op enkele readings.

 

Dank je wel voor het HD Design. Ik heb het al enkele keren doorgelezen en lees nog steeds nieuwe dingen. Ik herken me hier zo goed in, het is voor mij zelfs een beetje "creepy". Ik merkte vooral het volgende op: ik ondernam te snel actie en ik vertrouwde te weinig op mijn intuïtie. Ik kan echt aan de slag met dit HD design en ben gerust in de toekomst.

Wat een herkenning. Ik ben ondertussen met verschillende tips aan de slag gegaan en wat een verschil in energie. Alles stroomt gewoon veel meer nu ik weet hoe ik die strategie en autoriteit kan inzetten. Ik wou dat ik dit eerder had geweten.

Mijn leven lang al ben ik gefascineerd door oude wijsheden. Denk aan feng shui, numerologie, astrologie, aan systemen die al van oudsher gekend zijn zoals het enneagram... Ik zet deze systemen in op momenten dat ik een overzicht wil van waar ik kan groeien. Eerst pas ik ze toe op mezelf en duik ik de diepte in. Als ik ze zelf leef en doorleef, dan begin ik ze ook in te zetten voor mijn straffe madammen.

Twee jaar geleden kwam Human design op mijn pad. Een combinatie van chakra's, quantum fysica, astrologie, I Ching & Kabbalah. Het systeem intrigeerde mij en ik dook er diep in.

Ondanks het feit dat ik al vele ontdekkingen deed de afgelopen 11 jaar op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling gaf dit systeem mij enorm veel inzichten. De ene na de andere eye opener werd op me afgevuurd. Ik heb vaak met verbazing  gelezen wat er geschreven stond.

2020 was een jaar van vernieuwing, ook in de systemen die ik ging gebruiken. Eerst, zoals altijd voor mezelf. Ik dompelde me onder in een intensief coachtraject en ging daarnaast ook andere cursussen en programma's volgen over dit unieke systeem dat je een blauwdruk geeft op basis van je geboorteplaats, geboorteuur & geboortedatum.

En ik wil dit niet voor mezelf houden, maar ook jou verder helpen met jouw persoonlijke blauwdruk. Omdat ik door de jaren heen al wel meermaals diep in andere systemen en oude wijsheden dook, maak ik van een Human design reading een uniek pareltje. Ik bekijk het niet alleen vanuit het systeem, maar verbind het ook met innerlijke kind werk, affirmaties, mijn zelfliefde toolbox & meditatie.

Human design allows you to examine the foundation of what makes  you unique.

Een persoonlijke Human design reading geeft je inzichten in de beperkende overtuigingen die je al jaren met je meesleept. Je komt eindelijk te weten waarom bepaalde patronen blijven terug komen en hoe jij hier constructief mee aan de slag kan. 

Ik ondersteun je in jouw proces door ook mijn spirituele tools met je te delen. Zo koppel ik wat er uit je reading komt specifiek aan essentiële oliën en edelstenen bestemd voor jou. 

Human design opens the door to the potential of self love, a love of life and the love of others through understanding. 
Ra Uru Hu

Praktisch

Als jij een persoonlijke Human design reading bij me bestelt, dan ontvang jij 

* een audiofile van ongeveer een uur die je eindeloos kan herbeluisteren

* een werkboek met alle informatie, oefeningen en tips die jij kan gaan toepassing om alles te integreren (dit wordt je thuis opgestuurd)

* persoonlijke affirmaties (deze worden verwerkt in het werkboek)

* minstens 1 meditatie waar jij ook levenslang de toegang toe krijgt

* een op jou afgestemde essentiële olieblend (deze roller krijg je toegestuurd per post) om je te ondersteunen in je proces

Dit wordt allemaal met jou gedeeld via mijn online academie waar jij een persoonlijke ruimte krijgt.

Reken op 4 tot 6 weken voor jij alles ontvangt omdat ik jouw blauwdruk echt met de nodige aandacht en verbinding wil opmaken. Je kan NU jouw Human design reading met alle extra's bestellen.

Bovendien kan je nu tijdelijk deelnemen aan een extra masterclass van 2u op 23 oktober waarin ik niet alleen over jouw type meer vertel, maar ook over dat van anderen. Door inzicht te krijgen in de 5 types krijg je inzichten in je relaties met anderen.​ Tijdens deze masterclass kan je mij al je vragen stellen!

Van 23 oktober tem 30 oktober gaan deze deuren even dicht zodat ik mijn Human design aanbod kan aanpassen. De prijzen gaan dan sowieso omhoog 

De prijs voor deze unieke reading is 297 euro, inclusief BTW. 

Deze prijs is geldig tot en met 22 oktober

Human design is a treasure map that helps you figure out the codes that break your subconscious believes.

Dankzij deze gids vol inzichten in jouw unieke zelf zal jij nog meer kunnen gaan stralen en jouw leven ten volle LEVEN.

Want dat verdien jij!

En de wereld wordt zoveel mooier en vooral makkelijker als jij jouw unieke design echt gaat leven.

De prijs voor deze unieke reading is 297 euro, inclusief BTW. 

Deze prijs is geldig tot en met 22 oktober.

Reacties op enkele readings

 

Ik voel me echt gezien dankzij deze reading. Ook heel fijn dat ik de informatie zowel in pdf als via audio kreeg, dat geeft nog meer nuances. Ik kom er later nog uitgebreider op terug, want het is veel informatie om op te nemen.

Amai nen dikke merci voor de HD reading, zo veel werk dat je er hebt in gestoken. Echt straf, het is precies of je me kent in het echt. Het duidt exact mijn valkuilen aan en mijn talenten! Ik voeg er zelfs aan toe dat eigenlijk iedereen dat zou moeten hebben als guide.

Ik bots wel op wat weerstand, want het is best confronterend om te merken dat er echt veel conditionering in mijn leven is geslopen. Ik ga hier stap voor stap mee aan de slag, maar het voelt wel als thuiskomen en mezelf toestemming geven het anders te gaan doen. 

Bedankt ook voor de leuke extra's.

 

Toch straf dat het lijkt alsof je me echt kent terwijl ik deze reading gewoon online bestelde. Ik ga hiermee aan de slag. Bedankt ook dat ik je de vragen mag stellen die in me opkomen. Dat stelt me gerust dat ondanks het feit dat het online is ik toch door jou ondersteund wordt in mijn groeiproces.

De prijs voor deze unieke reading is 297 euro, inclusief BTW. 

Deze prijs is geldig tot en met 22 oktober.