LOCOBANNER.png

Ik wil jou 

tijdens deze 2e lockdown inspireren.

Daarom een combinatie voor jou van 2 cursussen die je op je eigen tempo kan volgen & het Zelfliefde bootcamp dat 7 december begint.

Normaal zou je voor deze 3 cursussen samen 185 euro betalen, maar omdat deze 2e lockdown zot is en ik op alle mogelijke manieren wil voorkomen dat jij zot draait, betaal jij er slechts 47 euro voor. Deze loco lockdown love deal geldt sowieso heel de maand november.

 

Ik maakte een combinatie van cursussen die je op je eigen tempo kan volgen, omdat ik weet dat het niet voor iedereen handig is om op vaststaande momenten een cursus te volgen & het Zelfliefde bootcamp waarin je wel actief aan mij vragen kan stellen en ik in levende lijve (allé virtueel dan) aanwezig ben van 7 tem 28 december (de duurtijd van de cursus). 

DUS

 

 • Wil jij niet langer eindeloos scrollen en jezelf verliezen in je sociale media & het nieuws?

 • Ben je even de balans kwijt?

 • Heb je het gevoel dat je elk moment kan ontploffen van alle ingehouden emoties?

 • Wil je niet meer uitgeput in de zetel ploffen 's avonds?

 • Voelt vasthouden aan wat jou niet meer dient (te) zwaar?

 

MAAR WIL JE WEL

 

 • Geïnspireerd worden en op je eigen tempo jezelf terug vinden

 • Een balans vinden & creëren die past bij jou

 • Je emoties op een gezonde manier uiten

 • Energie over hebben aan het einde van de dag

 • Loslaten wat jij niet meer nodig hebt en wie je niet meer bent?

 

Dan is deze LOCO LOCKDOWN LOVE deal iets voor jou.

 

Mijn ZZZ (zelfliefde, zelfzorg en zelfaanvaarding) cursus waarin we met de 3 essentiële elementen om jezelf liever te gaan zien aan de slag gaat. Je krijgt in mijn online academie toegang tot 3 masterclasses van 75 minuten, 3 meditaties van 30 minuten en 3 werkboeken.

 

Mijn Set yourself free cursus waarin je leert op een gezonde manier je emoties te uiten, jezelf & anderen te vergeven & los te laten. Je krijgt in mijn online academie toegang tot 3 masterclasses van 75 minuten, 3 meditaties van 30 minuten en 3 werkboeken.

HET Zelfliefde bootcamp. 21 dagen lang gaan we samen werken aan jouw Zelfliefde. 21 oefeningen & video's. 3 Q&A's waarin je mij al jouw vragen kan stellen. Een kickoff masterclass op 7 december & een afsluitende masterclass op 28 december. Voor dit Zelfliefde bootcamp alleen betaal je los 97 euro. Dus ook als je alleen daar actief aan wil deelnemen, doe je een goede deal! 

*Tijdens en na het bekijken van de masterclasses vallen er puzzelstukjes op zijn plaats en kies jij bewuster voor jezelf op jouw manier. Je zal inzien dat jij even waardevol bent als anderen in je leven en dit besef zal niet alleen je relaties, maar ook je leven een liefdevolle boost geven. Bovendien krijg je praktische tips die je direct kan toepassen waardoor je het verschil onmiddellijk zal voelen.


*Je werkt aan jezelf op jouw eigen tempo en als jij er tijd voor wil maken

* Je hoeft je niet te verplaatsen en kan aan jezelf werken vanuit je eigen veilige omgeving. Je ontsnapt dus al aan de files, en je doet goed voor het milieu! 

* Je houdt levenslang toegang tot de meditaties, opnames van de masterclasses en de werkboeken.

Veel gestelde vragen

Krijg je persoonlijke coaching bij deze online cursus?

YES. Van 7 tem 28 december tijdens het Zelfliefde bootcamp krijg je begeleiding van mij. Tot alle andere content krijg je binnen de 24u na aankoop toegang.

47 euro is wel weinig. Is het dan waardevol?

Dit is echt een loco deal, maar het is echt waardevol & ik doe het voor jou, zodat jij op jouw eigen tempo op een liefdevolle manier tijd met jezelf kan doorbrengen. 

Hoe loopt het praktisch?

Van zodra jij ingeschreven bent, krijg je een welkomstmail met meer informatie. Binnen 24u krijg je toegang tot de ZZZ & Set yourself free cursus. Vanaf 7 december begint HET Zelfliefde bootcamp.  Tot alle inhoud heb je levenslang toegang.

Het is online, is het dan wel persoonlijk?

Ondertussen werk ik al 3 jaar online. Ik werk online op de meest persoonlijke manier denkbaar.  Dus laat je daar zeker niet door tegenhouden. Ik zet je echt in beweging.

Doe jezelf een kado &

profiteer vandaag van deze deal

Wil je gedurende 6 weken intensief aan de slag met jezelf? Kies dan voor dit traject.

© 2010 - 2020 by Lies Deboiserie

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

De juridische documenten, concepten en teksten op deze website mogen onder geen beding gekopieerd en gebruikt worden door derden.

 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Spotify
 • iTunes