Met welke thema's gaan we 9 maanden aan de slag?

9 maanden lang gaan we samen op pad. 9 maanden lang is er een lijntje tussen jou en mij. 9 maanden lang

hou ik de oneindige ruimte voor je open. Er zullen veel thema's voorbij komen, en ze zijn allemaal even waardevol. Onderstaande thema's zijn de thema's van de masterclass die elke maand voor je vrijkomt. Alle andere dingen worden rond jou en de groep gebouwd. Waar ik me vroeger liet leiden door een vooropgesteld plan laat ik dit nu los. Er zijn zoveel universele thema's die spelen vandaag dat het leven de juiste dingen zal ontvouwen voor jou tijdens die 9 maanden. 

De 9 masterclasses zullen rond deze thema's worden opgebouwd. 

 

THEMA 1 - Deconditioning. Ons ontdoen van alles wat niet van ons is - wat is van jou en wat niet? Hoe vaar je eindelijk jouw eigen koers en maak je contact met wat echt van jou is?

THEMA 2 - Human design. Jouw energetische blauwdruk en hoe deze jou kan helpen om meer flow te ervaren in je dagelijkse leven. Je neemt deel aan het 12weeks traject dat ik dit najaar live geef twv 777 euro. Voor jou is dit dus inbegrepen in jouw OMG! traject.

THEMA 3 - Oordeel, schuld & schaamte - wat draag je allemaal nog met je mee? Waar bots je keer op keer op? Waar houd je jezelf in tegen door vast te houden aan oordelen, schuldgevoelens en schaamte? 

THEMA 4 - Innerlijk kind - dit prachtige meisje (in alle fases van je leven) helen we stap voor stap, laag per laag. 

THEMA 5 - Schaduwwerk -  je leert alle stukken van jezelf omarmen

THEMA 6 - Loslaten & vergeven - ruimte maken kan alleen als je durft loslaten & vergeven

THEMA 7 - Amplifying je energie - wat als je altijd volgens jouw eigen energyflow kan leven zodat het eindelijk moeiteloos mag? 

THEMA 8 - Leven in cycli - het leven komt in golven, die golven (h)erkennen en je tempo aanpassen brengt je veel verder dan tegen de stroom blijven zwemmen

THEMA 9 - Spiritual selflove - hier komt alles samen - hier kom je thuis - hier ben JIJ niets dan liefde

 

Ik zou hier nog 100.000 woorden kunnen schrijven, maar ze zouden nooit kunnen omschrijven waar we samen in duiken die 9 maanden. Als je me kent, dan weet je dat ik nooit loze beloftes maak. Als je me (nog) niet kent, dan kan je dat nu ontdekken.

 

De thema's zullen allemaal worden aangeraakt en zullen uiteraard ook door elkaar verweven worden. Het ene kan niet zonder het andere. Het is een geheel. Het zijn puzzelstukken die jouw puzzel zullen vormen. 

Every level has its devil. Ook als je al veel persoonlijke ontwikkeling deed, dan kom je jezelf elke keer opnieuw weer tegen. Op elke nieuwe laag. Zo ook hier. Zo ook deze 9 maanden.

 

De opgenomen masterclasses zullen dus over deze thema's gaan in deze volgorde, maar onze 1 op 1 sessies , goddess circles en voxerbegeleiding beperken zich nooit tot het thema van de maand, maar bewegen met jou mee doorheen jouw proces. 

We verweven er maandelijks ook een ritueel doorheen zodat het echt een proces van 9 maanden wordt.

 

A new you will be born. De JIJ die er altijd al was.