Interactief ebook: Jouw Selflove journey

Op een ontspannen en relaxte manier aan jezelf werken zodat het geen to do wordt, maar een ta da.

Een lijvig interactief e-book. Maar je gaat dat niet voelen hè, want je kan het lezen, bekijken en beluisteren op je pc, laptop, tablet en telefoon.

Je kan het e-book dus altijd bij je hebben.

Op het strand

In de zetel

Op een terras

...

En dat voor slechts 33 euro!

Artikels

Zoals in een traditioneel e-book kan je ook in dit e-book artikels lezen die jou op een speelse informatieve manier informeren. Deze artikels kan je altijd lezen, want je kan het e-book downloaden op jouw apparaat. 

Opdrachten

We gaan niet de hele zomer op ons gat zitten, dus ik ga je op een toffe manier aan het (innerlijk) werk zetten. Met eenvoudig uitvoerbare opdrachten. Ik maak het e-book invulbaar, maar het is nog leuker als jij jezelf nog een notebook kado doet om in te schrijven.

Kijken en luisteren

Soms is het gewoon fijner om even je oortjes in te steken en naar mij te luisteren of te kijken.  Dus yes. Video's en luisteroefeningen check! Hier heb je uiteraard wifi voor nodig, maar ik zorg er ook voor dat ze in een online academie staan waar jij ze als je wil dan ook kan downloaden en dus offline kan bekijken en beluisteren.

Stappenplannen

Stap voor stap. Dat is mijn motto. Het hoeft dan ook  niet veel extra uitleg dat ik ook checklists en stappenplannen voorzie voor jou.  Want het belangrijkste is dat jij er plezier aan beleeft en ervan geniet. 

Het begint altijd bij jou

lies@licht-coaching.be

Licht coaching

Scheldelei 65 bus 12
2660 Hoboken


BE0826430496

@Copyright 2021 | Gecreëerd door Lies Deboiserie | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

De juridische documenten, concepten en teksten op deze website mogen onder geen beding gekopieerd en gebruikt worden door derden. Elke inbreuk wordt juridisch opgevolgd.