top of page

Mijn ondernemersreis begon in juli 2010. Alles deed ik volgens het boekje. Daarmee bedoel ik dat ik onmiddellijk in een business traject door bij een brand expert, want ik wilde het goed doen. Al die jaren heb ik business trajecten of cursussen gevolgd. Maar mijn bedrijf groeide nooit zoals ik het voor ogen had. Jarenlang combineerde ik dan ook mijn bedrijf met een andere job.

In 2019 kwam ik voor een hele grote fysieke uitdaging te staan die heel veel voor mij in beweging zette. Samen met die fysieke uitdaging kwam ook human design op mijn pad. Dankzij human design ging ik mijn bedrijf stap voor stap anders inrichten. Ik ging het doen op mijn manier, volgens mijn human design, en alles begon te shiften. Niet veel later kon ik dan ook kiezen om voluit voor Licht coaching te gaan.

Uiteraard was er veel werk aan de winkel, want alles wat ik in die jaren ervoor leerde mocht ik voor een groot stuk overboord kieperen & er kwamen een shitload aan beperkende overtuigingen bovendrijven.

Maar dankzij alle inzichten en a whole lotta schaduwwerk en deconditionering nam ik uit alle coachtrajecten en cursussen die ik al volgde (en nog steeds volg) mee wat echt kloppend was. 

Ik ben een emotional manifesting generator met een 1/3 profiel dus blijven bijleren en dingen uitproberen is helemaal mijn ding en zal ik ook altijd blijven doen, maar ik implementeer niets meer blindelings omdat iemand zegt dat het werkt voor iedereen. Want dat is bullshit. Niets werkt voor iedereen.

Na een dikke 3 jaar studeren en experimenteren vond ik begin februari de ruimte om een DIY traject op te nemen voor onderneemsters. Want als iedereen haar business op haar manier in de wereld zet, dan is terug genieten van je business echt easy peasy. Ik zie zoveel straffe madammen het opgeven als onderneemster omdat ze tegen hun eigen flow ingaan en daar uitgeput van geraken. Tijd om daar komaf mee te maken.

EnJOY your business bestaat op dit moment uit 4 uitgebreide modules. Je krijgt toegang tot ongeveer 7u video content in totaal.  

 

Een algemene video per type (20 minuten per type)

Introductie tot het DIY traject EnJOY your business (25 minuten)
Module 1: Businessbasis per type (1u in totaal)
Module 2: Je zone of genius (20 minuten)
Module 3: Online zichtbaarheid (3u in totaal)
Module 4: Launchen en verkopen (2u in totaal)

Je krijgt binnen de 24u toegang tot deze modules. Dat betekent in de vorm van video, audio

& de handouts. En in het najaar van 2023 worden er ook nog extra modules toegevoegd. Iedereen die dit traject aankoopt, krijgt ook altijd toegang tot alle extra modules die in de loop van 2023 worden toegevoegd.

 

Jouw investering voor dit DIY traject is 444 euro. Je kan dit betalen in 1 keer of in 4 keer. 

 

Waarom deze lage prijs? Omdat ik het iedere ondernemer gun een bedrijf uit te bouwen gebaseerd op zijn/haar eigen energieflow.

bottom of page