top of page
2.png

Dankzij Lies heb ik geleerd om mezelf te zien zoals ik echt ben en niet zoals ik dacht dat ik was.

HOE IK WERK

Je kan op meerdere manieren proeven van mijn energie en je online door mij laten dragen. 

 

Mijn manier van werken is anders. Dat komt omdat ik al mijn opleidingen op een praktisch toepasbare manier met elkaar combineer en van deze unieke mix ook echt mijn methode heb gemaakt.  

 

Mijn voornaamste opleidingen zijn de opleidingen tot Heal your life teacher & coach (gebaseerd op de filosofie van Louise Hay), mijn certificatie tot enneagram-trainer & coach en mijn Human design opleidingen. Daarnaast volgde ik onder andere meerdere opleidingen rond het helen van je innerlijke kind, voice dialogue, schaduwwerk, luisteren naar je lichaam, coaching clinics, en zo veel meer. Mijn reiki I opleiding zette ook een spiritueel en energetisch luik open in 2010. Ik blijf jaarlijks in mijn eigen kennis & proces als coach & mens investeren omdat ik het belangrijk vind te blijven leren. Naast mijn opleidingen is het leven mijn grootste leerschool.

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

Dankzij het doorlopen van mijn eigen proces weet ik waar jij mee worstelt. Daardoor ontwikkelde ik een reeks cursussen en programma's die jou stap voor stap bij meer liefde voor jezelf brengen. De cursussen en programma's zijn heel doordacht samengesteld zodat ze jouw proces vergemakkelijken.


Ik ben een meester in het vinden van shortcuts, deze zorgen er uiteraard niet voor dat je innerlijke proces wegvalt, maar wel dat je onmiddellijk weet hoe en wat. Je hoeft niet eindeloos op zoek te gaan naar de juiste tools voor jou.

Als coach vind ik het belangrijk je te tonen dat je laten begeleiden door een expert je leven makkelijker maakt. Je hoeft het warm water niet opnieuw uit te vinden en aan jezelf werken hoeft echt niet zwaar te zijn.

Net zoals je fysieke gezondheid mogen ook je mentale en emotionele gezondheid een prioriteit zijn. Hier geldt net zozeer beter voorkomen dan genezen.

Ik werk op een praktische, down to earth manier. Liefdevol, maar bij momenten confronterend. Het allerbelangrijkste is dat je bereid bent jezelf in de ogen te kijken. Letterlijk en figuurlijk.

Jij kiest zelf hoe intensief met mij aan de slag gaat.

Online. 

Flawmingo. Mijn paradepaardje. Mijn flaghip. DE roadmap naar Zelfliefde. Het allermooiste en warmste online traject waar jij in terecht kan komen. Het bijzondere is dat jij levenslang door mij gecoacht wordt. Je investeert 1 keer in jezelf & neemt levenslang deel aan dit programma, zo word jij je leven lang ondersteund in dit groepsprogramma.

 

De deuren van dit traject gaan terug open in maart. 

Kiezen voor dit traject heeft wel gevolgen, gelukkig alleen positieve ;-)  

 

 

 

 

 

Mijn Selflove club, HET Zelfliefde DIY membership. Hier vind je een combinatie van een bestaande schatkist aan thema's waar je zelf al onmiddellijk mee aan de slag kan & elke maand nieuwe inhoud in de vorm van oefeningen, meditaties, audio's, challenges, korte masterclasses...

 

De inhoud wordt elke maand aangevuld. Ik kijk en voel aan welke thema's nood is en laat mijn creatiekracht er dan op los. 

Instappen kan je op elk moment. Je wordt lid per maand en betaalt 33 euro, inclusief btw. Maandelijks opzegbaar. 

 

De Zelfliefde voxer vortex. Ik experimenteerde vorig jaar met dit concept. Je kiest er bewust voor om een maand in mijn Zelfliefde container te stappen. Tijdens die maand werken we een maand rond een specifiek thema. 

We werken met de gratis app Voxer, dit is een app gelijkaardig aan whatsapp. Jij ontvangt dagelijks een audio,  tool of meditatie... en je kan al je vragen stellen tijdens die maand. 

De deuren voor de eerste Zelfliefde Voxer Vortex openen begin maart en het traject loopt effectief van dinsdag 2 april tot en met dinsdag 2 mei.

Het thema van de eerste Zelfliefde Voxer Vortex van 2024 is 1 van mijn stokpaardjes, namelijk je innerlijke kind. 


TSSS - the secret selflove club.  Binnen TSSS begeleid ik 1 op 1 via de app Voxer, een app gelijkaardig aan whatsapp, en kan je gedurende 3, 6 of 12 maanden bij mij terecht op elk moment van de dag.

 

Op deze manier heb je mij altijd in je handtas zitten. We hebben allemaal momenten waarop we wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken.

 

Binnenkort lees je meer over hoe jij mij kan inschakelen als jouw handtas-coach ;-)

bottom of page