Hoe anderen het 12weeks Human design traject hebben ervaren. Enkele impressies.

 

Ongelooflijk hoe je in een groepsprogramma toch de mogelijkheid hebt om antwoorden te krijgen op je individuele vragen.

Mits het stellen van je juiste vragen natuurlijk.

Voor ik doorga naar het vervolg, even dit mailtje, met een simpele boodschap. 

MERCI

 

 

Wat wil ik je vertellen: ALLES... maar echt bijna ALLES van de afgelopen weken is extreem herkenbaar. Ik ben echt super super super content van het traject, ongelooflijk hoe "alles" klopt. Maar vooral fier op mezelf... enkele maanden geleden had ik zoveel weerstand gevoeld op alles wat je zei, sinds kort mijn pad aan het bewandelen. En wow... nu klopt heel veel van wat je vertelt. En besef ik des te meer dat ik op mijn pad zit. 

 

Ik wil je wel nog eens oprecht danken, je hebt een eigen stijl, je doet het met hart en ziel en dat siert jou als coach!

 

Ik wil je even bedanken voor wat je ons gegeven hebt. In energie, in tijd, in diepgang, in volume, in cado's, in oprechtheid, in hart en in liefde. Het is geweldig om je bezig te zien, om te voelen hoe graag je dit doet en wilt geven. 

 

 

Ik wil je bedanken en feliciteren met voor wat je voor ons hebt gemaakt, aan ons allemaal hebt uitgelegd en gegeven... 

 

Super bedankt voor dit boeiende, leerzame traject.

 

 

Ik mail je even om te zeggen dat ik tot nu toe alles wat ik in dit project over Human Design leer super boeiend vind en ik ben heel blij dat ik mij hiervoor heb ingeschreven. Zo veel is herkenbaar voor mij!

 

Dankjewel Lies dat ik al mijn vragen kan stellen en voor de extra's die je voor ons toevoegt.

 

Merci voor de bonus. Deze herken ik me dan weer wel volledig in. Ik ben terecht fier op mezelf en hoe ik de laatste jaren bezig ben geweest om mezelf te herontdekken, mijn zoektocht naar die ik echt ben. Zo blij met dit traject, het geeft mij een extra steun en bevestiging.  Waar ik altijd mijn gevoel wou volgen, maar dat als kind niet mocht, weet ik nu waarom mijn gevoel zo veel raad geeft aan mezelf. Ik zeg altijd ik ben een gevoelsmens. Dit wordt steeds maar verder bevestigd. Vertrouwen hebben op mijn buikgevoel, mijn honger naar steeds maar te blijven willen leren,….

 

Ik wil je hier alvast voor bedanken.

 

Merci!

 

Een superdikke merci, Lies ! 

Dit is echt wel heeeeeeel interessant !

 

 

Even compliment voor jou, het is heel leerrijk en tof hoe je jouw Pilot traject aanpakt!

 

Wauw ,ik ga er sowieso me verder in verdiepen maar stap per stap. Ja ook de schaduwkanten...Ga ook de calls nog eens opnieuw beluisteren, meeste al gehoord maar wat boeiend allemaal.

Dank je dat ik dit mag ervaren, begrijp je fascinatie volledig !!!

 

Bedankt Lies voor al het werk. Al het één en ander gelezen en beluisterd, ik kan mij in bepaalde zaken zeker vinden. Ik ga niet vlug, stap voor stap... en gelukkig heb ik levenslang de tijd om alles te bekijken en beluisteren!

 

 

Vanochtend mijn persoonlijke plan en de andere bonussen gelezen en een en al herkenning! En wat een werk!! Zo fijn dat je dit doet voor ons.

 

 

Alvast heel erg bedankt, 

Ik heb al zoveel gehad aan de info.

 

 

Het persoonlijke plan is om vaak te herlezen en telkens een ander stukje mee te nemen, net zoals mijn persoonlijke affirmaties. Stap voor stap. Alvast bedankt om je energie en je passie te delen.

 

 

Dankjewel voor je traject Human Design! Heel boeiend om zovele inzichten te krijgen en om ermee aan de slag te gaan...

 

 

Ik lees en herlees mijn persoonlijk plan geregeld. Eerlijk gezegd - het klopt als een bus en is super herkenbaar.  Heel dankbaar Lies voor je werk en liefde die je erin stak, ik voel het.