De cursus 'je kunt je leven helen' loopt ten einde. Ik ben heel blij dat ik het gevolgd heb, ook in
zo'n mooie groep. Het heeft me goed gedaan om is stil te staan bij mijn innerlijk kind, wat er naar boven kwam en hoe het (terug) voelde. Wat me ook bijblijft zijn de affirmaties en hoe het toch een impact heeft op uw denken en wat je uitstraalt. Wat ik ook meeneem uit deze cursus is: ik ben goed zoals ik ben en dat voelt fijn aan.
 
Lies je bent een fantastische coach, je hebt onze groep (en ieder persoonlijk) zo goed begeleid.
Ik ben blij en dankbaar dat ik deze cursus heb mogen ervaren.

Liesje werkt als een echte magneet. Alles wordt als het ware naar het positieve gebogen. Regen wordt zon, verdriet wordt blijheid. Enkel en alleen al door haar opgewekte en super sociale uistraling, wordt het een makkie om je open te stellen. Door mijn verleden te accepteren en het toepassen van alle tips werd ik een rustiger, ontspannende, gelukkigere ikke. Er blijft werk aan de winkel, maar ik denk er alle dagen aan dat het mij in de juiste richting gestuurd heeft. Daarvoor ben ik je dankbaar.

 

Elke week opnieuw waren we 'hartelijk welkom' bij jouw thuis. De eerste avond zaten we allen wat onwennig rond de tafel... niet goed wetende wat we konden verwachten.

Maar jij, Lies, gebruikte de juiste woorden, straalde rust en kalmte uit en creëerde zo een voor ons veilige omgeving.

Een knusse, gezellige omgeving waar we konden zijn wie we in werkelijkheid zijn, waar we echt onze gevoelens konden tonen zonder daar enige schroom voor te moeten hebben.

Onze levens raakten verwikkeld, we leerden elkaar, maar ook onszelf, beter kennen. Onze sterke, maar ook onze zwakke, punten kwamen naar boven. De ene keer werd er gelachen, de andere keer werd er gehuild,...

Maar hoe de avond ook verliep...we voelden ons veilig en geborgen en konden zijn wie we waren...onszelf!

Dus lieve Lies dank je wel om ons te vergezellen op deze turbulente reis!

Het is ondertussen bijna twee maand geleden sinds het einde van de cursus. Wat een positieve invloed hadden die wekelijkse samenkomsten op mijn leven! Stilstaan bij jezelf, de tijd mogen nemen om je verhaal te doen, luisteren en gehoord worden.


De interactie met anderen die hetzelfde onderliggende idee hebben: "ik ben niet goed genoeg" en zien op welke verschillende manieren dit tot uiting komt.


Eerst denken dat je met vijf totaal andere dames aan tafel zit en later tot de ontdekking komen dat we toch niet zo verschillend zijn.


Ik ben blij dat ik gedurende die weken gegroeid bent, door de opdrachten en affirmaties en nu kan zeggen dat ik wél goed genoeg ben.  Ik zie mezelf graag en ik wil niemand meer toelaten dit gevoel te veranderen. Ik straalde na de laatste cursusdag!
 
Ik merk wel hoe belangrijk het is om constant met positief denken en dankbaarheid bezig te blijven.
Eigenlijk is het essentieel dit in je leven in te bouwen zodat het een gewoonte wordt. Als het verwatert, hoor je de negatieve gedachten terugkomen.
 
Toch vind ik dat dit dé cursus is die je kan helpen, als je het gevoel hebt alles al geprobeerd te hebben. Het is de basis voor alles. Je vindt de kracht en liefde die in jezelf zit en dit geeft je vleugels!


Een echte aanrader, en dit heeft naast de inhoud veel te maken met de fonkelende dame die de cursus geeft.
Bedankt Lies!

Toen ik op de website van Lies uitkwam, was ik al geruime tijd op zoek naar een cursus waarbij ik hetgeen dat ik gelezen had in het boek van Louise Hay, je kunt je leven helen, meer in praktijk kon brengen. Lezen is gemakkelijk, maar toepassen iets minder. 
 

In het begin wist ik niet goed wat te verwachten. Je komt binnen en ziet drie nieuwe gezichten. Met deze dames ging ik de komende 10 weken lief en leed delen. Elke week leerde je elkaar beter kennen en het waren altijd gezellige avonden. We merkten ook dat we evolueerden. Als het iets minder ging, konden we dit toch in alle openheid en eerlijkheid vertellen. Alles kon gezegd worden en bleef binnen de groep. Dat gaf ook een veilig gevoel.

De cursus heeft mij vooral geholpen om dingen los te laten die ik niet meer nodig heb om verder te gaan in het leven en om meer voor mezelf op te komen en duidelijker mijn grenzen te stellen. Dit laatste is nog elke dag een uitdaging, maar ik merk ook dat het telkens makkelijker wordt en dat mensen het eerder appreciëren dat je eerlijk bent over je gevoelens.

 

Ik ben Lies zeer dankbaar voor haar ondersteuning tijdens deze 10 weken en dat ze nog steeds regelmatig iets van zich laat horen!'

  • Ik heb echt geleerd om meer voeling te krijgen met mijn intuïtie en om ze niet meer " zomaar " te negeren !

  • Dat affirmeren WERKELIJK een positief effect heeft. Het hoort nu gewoon bij mijn routine en is een leuke dagelijkse gewoonte geworden.

  • Positief denken helpt je wel degelijk vooruit en zorgt werkelijk voor mooie dingen.

  • Dat ik niet de enige ben die met dingen worstel, LH is de kunst om er beter mee leren om te gaan.

  • Lief zijn voor jezelf zorgt voor een mentale, gemoedelijke rust...

  • Het minder hard zijn voor mezelf voelt zoveel beter.

 

Dit volgen is echt wel een stevige aanrader voor iedereen !! Als afsluiter wil ik vooral gewoon zeggen : Doe zo voort Lies, de wereld heeft echt nood aan meer mensen zoals jij!!

Ik dacht dat ik alle handvaten had ondertussen: door cursussen, boeken en therapie. Maar toch werd het weer zwart toen er een aantal ingrijpende dingen veranderden in mijn leven. En de handvaten die ik had, bleken niet voldoende te zijn. Dus vroeg ik Lies om nog eens een tijdje neer te strijken op mijn schouder om het nodige duwtje in de rug te krijgen. Zij was de push die ik nodig had om terug mijn hart open te stellen en terug de juiste kant op te gaan. Het verschil een aantal maanden is immens! Dank je wel voor deze 10delige cursus! Het heeft mijn leven veranderd.

Als ik eerlijk antwoord moet geven op de vraag "dacht je dat een hyl cursus je zou verrijken", dan had ik geantwoord misschien. Als je me deze vraag nu stelt, dan antwoord ik "ja en of!". Ik sta sterker in het leven. Zie bepaalde dingen anders en bovenal: IK VOEL ME NOG BETER DAN ERVOOR! Het toffe is dat alles in een gemoedelijke sfeer plaatsvindt. Iedereen kan zeggen wat hij wil en we zien allemaal vorderingen.


De cursus brengt heel veel inzichten en motivatie om thuis aan het werk te gaan, en beroert je omgeving zowel op het werk, in je relatie en dagdagelijkse dingen. Het brengt meer rust in je leven.
 

Ik leerde je kennen via een krantje van Tessenderlo en vanaf die dag is mijn leven ingrijpend veranderd. Ik ben open gebloeid, zelfzekerder geworden en ik ben tevreden met hoe ik ben en wie ik ben. Ik heb vanaf mijn tienerjaren met mezelf in de knoop gezeten en na mijn opname heb ik alles altijd aan de kant geschoven en ging gewoon verder met mijn leven. Jij liet mij inzien dat het ook anders kon dat ik echt wel gelukkig mocht zijn met mezelf en dat ik mag zijn wie ik ben, ook al is niet iedereen hiermee opgezet, mijn geluk is het belangrijkste in mijn leven en dankzij jou hulp heb ik deze ook gevonden en daar zal ik je eeuwig dankbaar voor zijn... Je hebt een speciaal plaatsje in mijn hart!

Het is een hele openbaring geweest om de 10-delige cursus bij Lies te volgen. Het heeft me geleerd en bewust gemaakt om mezelf graag te zien, gewoon hoe ik ben. Ook de kracht van de affirmaties heb ik toen ontdekt. Allemaal heel krachtig en heel bijzonder én je wordt begeleid door een fantastische warme coach. Bedankt Lies.

Ik heb reeds twee 10delige opleiding gevolgd bij Lies. Bij elke opleiding ben ik dichter bij mezelf gekomen en kwam ik de mensen tegen die bepaalde dingen duidelijk maakten. Door tijdgebrek heb ik het gevoel dat ik niet 100% van de opleidingen heb meegenomen in mijn dagelijks leven. Maar wat ik er van meegenomen heb maakt mij sterker om te zijn wie ik wil zijn.

Ik grijp ook regelmatig terug naar deze dingen. Wat Lies doet met Licht-coaching is schitterend! Vooral de persoonlijke licht-coachings zijn enorme 'eye openers' je komt er nog dichter tot jezelf en ontdekt de echte obstakels. Dank je Lies voor deze inspirerende ervaringen. Als de tijd rijp is voor de volgende stap in zelfontplooiing zie je mij opnieuw verschijnen. Ik raad het dan ook iedereen aan, heel verrijkend!

Ik heb zeer veel over mezelf geleerd. Ben mezelf ook een paar keer fameus tegengekomen, maar heb geleerd dat dat helemaal ok is. Het heeft mijn ogen geopend! Nu nog, maanden na de cursussen, pas ik de tricks toe die ik bij Lies geleerd heb en het maakt het leven zoveel makkelijker en da's heerlijk! Ik ben fan voor het leven!

De 10 delige cursus van "Je kunt je leven helen" was voor mij een grote stap in absoluut de juiste richting. Het woog emotioneel soms een beetje door, maar ook dat is een stuk van het verwerkingsproces. Door de dagelijkse affirmaties heb ik opnieuw kracht gekregen om in mezelf te geloven en te weten "ik ben goed zoals ik ben". Als je dan op verschillende vlakken zoals werk, relatie, ... affirmaties gaat toepassen en je dan het succes ervan ziet, maakt je alleen maar sterker als persoon. Het meest belangrijke stuk voor mij is dat ik heb leren loslaten... Ik ben blij dat Lies me op deze weg geholpen heeft... Lies, je bent echt goud waard!! Bedankt voor alles wat je me geleerd hebt, voor de leuke, lachwekkende gesprekken, maar ook voor de steun die ik vond bij de tranen die er kwamen! TOP!!


 

De 10 delige cursus was een tweede cursus die ik gevolgd heb bij Lies. Deze cursus heeft mij meer geholpen dan ik voorheen had durven dromen. Het werken met een spiegel was de grootste uitdaging omdat echt naar mijzelf zien, mij niet eigen was. Ondertussen is dit sterk verbeterd, maar het was dagelijks weer doorbijten. Affirmeren in het begin is niet makkelijk, maar naarmate de tijd vorderde begon ik het resultaat te zien. Deze cursus heeft op een enorm positieve manier mijn leven in de juiste richting gebracht. Ik ben Lies en mijn medecursisten hier dan ook super dankbaar voor. Bedankt! 


 

Lies heeft ons mee op reis genomen naar onszelf. Haar enthousiasme en positieve ondersteuning werkten heel aanstekelijk en hielpen om door te zetten. Werken met positieve affirmaties brengt me rust en helpt me om te blijven geloven in mezelf en het positieve in de wereld. Ik ben heel blij dat ik de stap naar de 10delige Je kan je leven helen cursus gezet heb. Lies is een super coach die weet hoe ze de filosofie van Louise Hays bij haar cursisten kan overbrengen. Een aanrader voor iedereen die met zichzelf en/of de wereld in de knoop ligt!