top of page

Levenslang een groep straffe madammen mogen coachen is het mooiste wat er is voor mij als coach!

Screenshot_20230112_220942.jpg

Ik ben er van het begin, de zomer van 2017, bij en ik ben al zo vaak dankbaar geweest voor dat levenslange aspect. Op elk moment is Lies er en kan ik terecht in de groep met mijn uitdagingen.

 

Het leuke is ook dat er ondertussen als zoveel thema's aan bod zijn gekomen. Zowel de "normale" zelfliefde thema's zoals vergeven, loslaten, grenzen stellen... Maar ook meer spirituele thema's als schaduwwerk, vrouwelijke energie, de universele wetten ... komen aan bod.

Je voelt aan alles dat Lies jaren ervaring heeft als coach, want de uitdagingen die ik en anderen elke week delen worden door haar op een praktische, liefdevolle en bij regelmaat ook wel confronterende manier besproken en er worden tips aangereikt waar je dan weer verder mee aan de slag kan.

Voor mij is het echt een meerwaarde om door dezelfde coach te worden "opgevolgd", en uiteraard maak ik ook uitstapjes naar andere coaches en ga ik ook al eens naar een therapeut, al is het maar om eens een andere vibe te ervaren. Maaar gewoon weten dat ik altijd dit warme nest heb om thuis te komen... Ik voel me er echt veilig en gezien.

Lang verhaal kort, want ik zou nog uren kunnen schrijven over mijn Flawmingo ervaring, dit online programma is echt een dikke vette aanrader. En daar Lies elk jaar dingen toevoegt, zou ik ook niet meer wachten. Dit is echt het ideale moment, nog een jaar wachten zou echt wel jammer zijn.

 

Een flawmingo ben je voor heel je leven. Je kan dus deelnemen op je eigen tempo, wat ik persoonlijk een groot voordeel vind. Je staat er nooit alleen voor. Lies is een straffe madam die altijd voor je klaar staat. Ik heb nog geen minuut spijt gehad dat ik mij inschreef voor dit programma. Tijdens de wekelijkse fb-lives trekt  Lies vaak een persoonlijke kaart. Super vind ik dat, want het is altijd net dat duwtje in de rug of die stamp onder mijn kont die ik op dat moment nodig heb. Kortom, het flawmingo traject is fantastisch!

 

 

 

 

 

 

 

Een aantal jaren geleden ontdekte ik Lies op Facebook en ik was meteen getriggerd.

Ik begon met me lid te maken op de  “online academie” waar ik al een schat aan kostbare informatie vond.

Dan volgde ik een aantal cursussen waaronder “Heal your inner child”. Pittig !

 

De werkwijze van Lies beviel mij enorm en het programma Flawmingo leek me op mijn lijf geschreven.

 

Maar ik stapte nog niet in. Het financiële aspect hield me tegen. Alleenstaande moeder en was ik het wel waard om zoveel geld in mezelf te investeren.

 

Ik liet de gelegenheid dus voorbij gaan. Maar ik merkte toch dat er iets diende te gebeuren. Mijn vader werd dan ook nog ernstig ziek en het leven viel me heel zwaar.

 

2021 diende zich een nieuwe ronde aan en weer enorm veel twijfel …. De allerlaatste dag van de wachtlijst, en op aanraden van mijn dochter “mama, jij verdient dit”, ben ik ingestapt.

Ik heb er nog geen moment spijt van.

 

Alhoewel ik de modules nog niet echt heb afgewerkt en enkel vanop de achtergrond telkens de FB-lives, webinars en masterclasses gevolgd heb, merk ik toch dat ik veel heb opgestoken en als mens gegroeid ben.  Ik ben positiever en voel me beter in mijn vel.  Ook mijn dochter merkt een duidelijk verschil. Ik ben een aangenamer mens voor mijn omgeving !

 

Zoals Lies zegt “Alles begint bij jou !”, maar ik weet nu dat de ondersteuning van een goede coach een wereld van verschil maakt.

 

En dat is Lies zeker “Een goede coach. Onze Flawmingo mama”.

 

Ik ben dus blij met deze investering in mezelf en kijk uit naar de nieuwe ronde “Flawmingo”.

Ongetwijfeld zal ik weer groeien !

 

 

Ik ben echt wel trots om tot jouw nest FLAWMINGO'S te mogen horen. Ik ben er in 2019 ingestapt en als ik terug kijk op de afgelopen jaren, dan kan ik echt wel trots zijn op de stappen die ik gezet heb.

 

Als ik kijk hoe ik van alles een drama maakte en de controle over mijn kinderen niet kon lossen.... Als ik nu kijk dat het me wel lukt om bij mezelf te blijven en hetgeen wat van de ander is bij de ander kan laten, en dat ik aan de zijlijn kan staan van de kinderen om ze aan te moedigen. Dan kan ik alleen maar trots zijn en dankbaar zijn dat ik mezelf het flawmingo programma heb kado gedaan, want echt een mooier kado aan jezelf geven bestaat niet ...

Hier heb ik geleerd  om mezelf graag te zien en stap voor stap verder te gaan. Omdat het levenslang is, kan ik elk jaar opnieuw meedoen en verder groeien op mijn pad van zelfliefde ..., want dat is wat het zo uniek maakt. Je krijgt er levenslang de tijd voor, je kan het echt op je eigen tempo doen, en dat is zo fijn...

 

Dank je wel Lies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Lies 3 jaar geleden tegengekomen. Ik zocht een online cursus van Louise Hay “Heel je leven”.

 

Veel cursussen waren live, maar ook altijd ver van huis. Daarom was Lies dus eerst en vooral een super keuze voor mij.

 

Ik heb ondertussen al verschillende programma’s bij Lies gevolgd.

 

Het positieve aan de cursussen is dat je telkens de cursussen levenslang kan houden in een online academie.

Als Lies een nieuwe ronde doet van het Flawmingo programma, kan je steeds terug mee doen. Want ook Lies groeit en zo groeien wij ook mee.

 

Ik ben enorm fan van haar werk, haar motivatie, haar inspiratie die ze geeft,…

 

Ze is een top coach en DE coach voor zelfliefde in haar programma “Flawmingo”.

 

Niemand heeft ooit genoeg zelfliefde.

Ik durf er zelfs aan toevoegen dit jaar dat dit programma en Lies haar coaching mijn redding zijn geweest bij mijn vechtscheiding. Ik weet oprecht niet of ik het zonder had gered.

 

 

 

 

 

 

Ergens in 2018 kwam ik Lies op Facebook tegen, zo maar ineens. Ik zat niet goed in mijn vel. 

 

Ik geloofde alles wat Lies zei. Houden van jezelf is het allerbelangrijkste. Jij bent alleen het allerbeste waard. Jij bent de belangrijkste persoon in je leven. Alles begint bij jou!

 

Toch stapte ik in februari 2019 niet het Flawmingo programma in. Waarom niet? Eerlijk, zo veel geld! Ik was overtuigd dat ik die centen niet kon missen...  Dus kabbelde ik maar voort. 

 

Januari 2020, daar was Lies weer, nog steeds geloofde ik alles, ik was intussen alleenstaande mama geworden dus financieel was het zeker niet makkelijker geworden. Alleen dacht ik deze keer ben ik die investering echt niet waard? Lies belooft zo veel moois en ik geloof haar, waarom laat ik centen dan een reden zijn?

 

Ik contacteerde Lies en schreef me in. Echt de beste beslissing ooit! Met vallen en opstaan leer ik oprecht houden van mezelf, ik sta positiever in het leven, ik vond de job van mijn leven. Wat ik nog nooit eerder heb mogen ervaren is dat mensen mij waarderen om wie ik ben en het strafste is, deze keer ben ik gewoon mezelf. Ik draai me niet meer in onmogelijke bochten om graag gezien te worden. Ik ben gewoon mijn vrolijke zelf. 

 

Maar het belangrijkste voor mij was toch deze week. Mijn 21 jarige dochter, in volle blok die zegt: 'mama de laatste tijd ben jij een veel betere ouder dan vroeger, hoe jij alles aanpakt de laatste tijd, ik heb daar alleen bewondering voor'. Ook hier ben ik gewoon mezelf, ik die van uit mijn hart, doe wat goed voelt voor mij en dat uit zich duidelijk naar de kinderen toe. 

 

Ik ben mezelf dus meer dan dankbaar om mezelf de moeite waard te vinden om in het Flawmingo programma te zijn gestapt. 

 

Twijfel niet langer en wees welkom in ons warme nest waar jij gewoon weer jezelf kunt worden!!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat een jaar was 2020 😱

Een jaar waar ik heb geleerd om stil te staan.

Stil te staan bij mijn lichaam, bij mijn zelfbewustzijn en mijn innerlijke kind.

 

En ja jij hebt daar samen met de andere straffe madammen aan bij gedragen.

 

2020 was voor velen een miserabel jaar maar voor mij een zegen.

Een zegen om te mogen stilstaan bij mezelf, mijn zelfontwikkeling heeft de kans gekregen te groeien naar nooit gekende hoogten....

 

Dingen die ik afgelopen jaren van u geleerd heb eindelijk kunnen toepassen.

 

2021 ga ik dan ook in als een zelfbewuste madam met weer wat meer roze veren op mijn flamingo lijfje.

 

 

 

 

 

 

 

* Het afgelopen jaar heb ik mezelf beter leren kennen. Ik besef bv. dat ik hoogsensitief ben dus ik pas in de mate van het mogelijke mijn leven hierop aan. Na een dag met teveel prikkels probeer ik een dag in te lassen met zo weinig mogelijke prikkels.

* Mijn medische problemen zijn er nog steeds, maar ik heb geleerd om er anders mee om te gaan. Als ik opsta en ik een slechte dag heb, aanvaard ik het, las ik een extra dag rust in en morgen is weer een nieuwe dag. Ik heb geen andere keuze dan de natuur haar werk te laten doen dus ik aanvaard dat genezen tijd kost.

* Soms sluit er onverwacht een deur. Ik heb geleerd dat het sluiten van een oude deur de opening van een nieuwe deur betekent.

* Tenslotte heb ik ook geleerd om vertrouwen te hebben in het universum. Alles komt goed, stap voor stap.

 

Lies is een coach die echt bezig is met haar klanten en oprecht meeleeft met hen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lies haar aanpak is helend en confronterend. Door haar leerde ik dat voor jezelf zorgen op de eerste plaats komt. Nu leer ik, met vallen en opstaan, eerst aan mezelf te denken en hoewel dit niet altijd lukt om beter naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Wat ik ontzettend belangrijk vind aan dit programma is dat het voor het leven is, want zo kan je altijd opnieuw deelnemen en weer nieuwe dingen ontdekken. Je groeit je hele leven en de warme community is je bondgenoot om samen op weg te gaan. Voor mij was dit echt een eye-opener en nee perfect ben je nooit, iedereen blijft zijn hele leven op weg gaan en dit hoeft ook niet... Jij bent jij en je bent helemaal ok❤️

Ik leerde dankzij dit online programma

*mezelf en mijn gezondheid eerst zetten

* stoppen met pleasen, ofwel hebben mensen mij graag om wie ik ben ofwel niet, maar ik heb geleerd diegenen die mij gebruiken voor vanalles en nog wat minder aandacht te geven 😜

* perfectionisme is geen handicap maar een kracht als deze eigenschap niet gaat overheersen. De perfectionist zit niet langer aan het stuur van mijn bus maar ook niet op de achterbank

* dat elke emotie er mag zijn, je hoeft deze niet weg te duwen, je kan op elk moment zelf beslissen wat je ermee doet

Als je merkt dat er iets ontbreekt in je leven of je voelt dat het leven dat je leidt niet echt aanvoelt als je eigen keuze dan is dit online programma echt iets voor jou. Je leert terug in contact komen met hetgeen dat jij echt wil en niet datgene wat je omgeving je opdringt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik leerde dit jaar om mezelf op de eerste plaats zetten, dicht  bij mezelf blijven, echt  voelen wat het met me doet voor ik ja of nee zeg en dan uiteraard ook neen zeggen tegen wat niet goed voelt of waar ik geen energie van krijg... Meer luisteren naar mijn lichaam maar ook letten op de signalen van het universum en ook durven vragen aan het universum. Vooral ook vertrouwen dat het goed komt... Durven gaan voor je eigen dromen en echt je eigen leven leven.

Dit programma is een echte aanrader om jezelf beter te leren kennen, van jezelf te houden en daardoor ook betere relaties met anderen te kunnen opbouwen en behouden. Open minded, op eigen tempo en stap voor stap, zonder druk!

Het is echt een super fijn en compleet programma waar je elke keer je het doorloopt meer en meer uithaalt en met Lies als vlinder op je schouder voel je je nooit alleen!!!

Het is eigenlijk heel simpel: alles wat je in je leven meemaakte en je op de één of andere manier geraakt heeft, kan herleid worden tot het feit dat je jezelf niet graag zag en/of je jezelf niet goed genoeg vond.  Jezelf echt graag zien, gaat voorbij aan alle uiterlijke kenmerken die je ziet als je in de spiegel kijkt. Het is jezelf zijn en blijven in alle omstandigheden, houden van je sterke maar ook je minder sterke eigenschappen, dankbaar zijn om alles wat er wel al is, weten dat jij zelf verantwoordelijk bent voor alles wat er fout loopt in je leven en dat alleen jij degene bent die er iets aan kan doen om het te veranderen, leven en genieten in het nu zonder vast te houden aan het verleden, erop vertrouwen dat alles goed komt,...


Het klinkt heel simpel in theorie maar in de praktijk heb je daar soms wel wat oefening voor nodig.
En, dan is het heel handig om Lies als coach te hebben, die je leert hoe je dat allemaal stap voor stap kan aanpakken en weet waarover ze spreekt omdat ze het zelf ook allemaal ervaren heeft.
En, dat samen in een nest met allemaal gelijkgestemde kuikens die hetzelfde doel voor ogen hebben. Heel blij en dankbaar dat ik de afgelopen ronde wat dichterbij mijn 'authentieke ik' kwam en alle stappen die ik daardoor zette. Want jezelf graag zien en in jezelf geloven maakt je wereld zoveel mooier.

 

Ik leerde vooral voor mezelf zorgen. In het begin cijferde ik mezelf altijd weg en deed ik altijd alles voor een ander. Ik heb nu geleerd om ook aan mezelf te denken zonder de anderen daarin te kwetsen. Soms deelde ik mij in verschillende stukjes waardoor zowel ikzelf als mijn dochter daarvan afzagen. Nu heb ik geleerd om te doseren en dat ik ook het recht heb om tijd te spenderen met Elena. Het heeft mij als mens vooral meer rust gebracht. Ik ben er nog van bijlage niet, maar ik ben ook geen witte flamingo meer.
Ik zou het iedereen aanraden om eens stil te staan bij zichzelf en de dagelijkse activiteiten. En vooral ook omdat je alles van dit programma op jouw eigen tempo en van overal kan doen.
Ik vond het echt fantastisch om alles stap voor stap onder de loupe te nemen.
Ook al heb ik niet alles gedaan (de werkboeken moet ik nog doen) maar aangezien het levenslang is kan ik deze perfect de volgende ronde doen.
Lies is een bijzonder warme en lieve vrouw met haar hart om de juiste plaats en

dat voel je in alles wat ze doet!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb geleerd dat mijn gevoel te vertrouwen is en het geen oordeel is. Dat ik neen mag zeggen en ik zelf mijn limieten bepaal. Ik raad het anderen zeker aan om deel te nemen omdat het erg bevrijdend werkt om jezelf vanuit een andere hoek te bekijken, je beperkende overtuigingen onder handen te nemen en durven grote kuis te houden met wat echt niet past.  Ik vond het programma zeer mooi opgebouwd met steeds meer doordenkers naar mate we vooruit gingen in het jaar.  Ook de steun en de raad van de andere kuikens in de geheime Facebookgroep was erg leerrijk. Het heeft me doen inzien dat ik niet alleen ben in deze struggle naar harmonie in mijn leven. Lies, ik vond dat je een erg dynamische en energetische coach was. Je raad was steeds to the point en ook de doordenkers waren een grote les iedere maal. Ik heb genoten van de Facebook lives.  Ze hebben me steeds een grote boost gegeven om verder te werken aan die vlakken waarvan ik weet dat er nog heel wat kantjes af mogen.  Mijn rugzakje is in ieder geval veel lichter, ik ben veel zelfverzekerder geworden en stel sneller mijn grenzen op.  Heb ook een grote kuis gemaakt in vrienden en familie die eerder energie verlies deden opkomen en heb mijn moeder/dochter relatie een keerpunt gegeven (zowel tussen mij en mijn moeder als mijn dochter en ik).

Het afgelopen jaar bracht me veel. Ik was al goed op pad, en toch verdiepte ik wat ik leerde nog dankzij het online programma. Mijn lessen... Leer jezelf terug kennen, word en blijf trouw aan jezelf, en al diegenen die daar mee resoneren komen plots op je pad. Diegenen die niet bij jou passen gaan weg en vreten geen energie meer. Diegenen die bij je waren en bij je willen blijven , ook als je echt helemaal je zelf bent, zullen liever voor je worden en dankbaarder voor je aanwezigheid. En dat alle domeinen van je leven : familie, werk, vriendschap en liefde. Ik vond het echt fijn om mijn eigen tempo te bepalen. Je doet alles wanneer het voor jou past en op jouw eigen ritme. Bovendien is het allemaal heel praktisch bruikbaar. Ik kreeg echt veel praktische tips & tools van lies. Door de intensieve online community was er  steun en (h)erkenning. Dit was voor mij héél belangrijk om vooruitgang te kunnen boeken

Het is een jaar geweest met vallen en opstaan.

Dankzij de flawmingo cursus een jaar waardoor ik sneller weer recht stond en verder ging.

Ik heb thema's aangepakt die al mijn ganse leven spelen en wat een steun heb ik gekregen om deze te verwerken.

Stap voor stap...

Wat heb ik veel geleerd als flawmingokuikentje.

Ik moet just niks is er 1 van en voor mij als perfectionistisch persoon geen gemakkelijke... maar nu aan het einde van dit eerste jaar kan ik met trots zeggen : ik moet just niks ! 

En het nog doen ook, zonder schuldgevoelens, zonder een klein stemmetje dat zegt van : hier heb je geen tijd voor !

Ik volg het programma op mijn eigen tempo en dat is misschien wel trager dan de anderen maar ik kom er wel... er komen al een paar licht roze veertjes piepen bij mij maar de weg is nog lang !

Maar wat heb ik een geluk dat dit een levenslange cursus is en dat ik dit jaar weer kan deelnemen, op mijn eigen tempo... stap voor stap...

Dank je Lies voor deze mooie cadeau, je dagelijkse inzet, er zijn voor iedereen !

Dank je aan de andere flawmingo kuikens, om ook altijd een luisterend oor te bieden en om mekaar te steunen door dik en dun !

Samen zijn we met zijn allen straffe madammen !

testimonialanja.png
Screenshot_20221205_193031.jpg
Screenshot_20221205_193122.jpg
Screenshot_20230105_132926.jpg
Screenshot_20230104_192557.jpg
Screenshot_20221205_193001.jpg
Screenshot_20230110_202433.jpg
Screenshot_20230118_003632.jpg
Screenshot_20230111_091259.jpg
Screenshot_20230120_145117.jpg
Screenshot_20230118_093700_edit_2208260065650020.jpg

Door te kiezen voor 1 coach ipv online blijven consumeren en talloze webinars te volgen zonder ze in de praktijk te brengen, ben ik meer gegroeid. Kiezen voor mezelf en de investering durven doen, heeft ruimte gemaakt voor vele andere mooie dingen. De onderverdeling in modules, daar werd goed over nagedacht! Ik heb veel gehad aan het stuk rond emoties. Ze toelaten, was een stap dat ik oversloeg in mijn proces. Het is ok. Alles komt goed. Een vlinder op je schouder die dit 100den keren herhaalt, maakt dat je het ook gaat geloven. Rust en veiligheid was iets wat ik nodig had om verder te kunnen

.. dat me-time geen ganse dag hoeft te duren. 10' kan al voldoende zijn om even op te laden
...dat je emoties ook kunt parkeren...
... wat zelfliefde écht betekent...
...het belang van samenwerken met je ego ipv ertegen 'vechten'...
...dat ik eigenlijk ook een grote fan ben van Louise ondertussen...
...dat wie je bent belangrijker is dan wat je doet...
…Het belang van vergeven...

Omdat ik dacht dat ik al hield van mezelf, maar tijdens het flawmingo-traject toch bleek dat dat nog veel beter en meer kon. Mijn vertrouwen is daardoor ook gegroeid. Ook opnieuw vertrouwen op mijn lichaam. De taal dat het spreekt opnieuw leren begrijpen.

Dankzij dit online programma leerde ik welke tools je kan gebruiken om te leren te houden van jezelf, jezelf terug liever kan zien. Je gevoelens en emoties uiten, dat van je afschrijven heel veel kan helpen aan verwerken. Dat er zoveel in het leven is om dankbaar voor te zijn. Dat je voor jezelf eruit kan halen wat je nodig hebt, zijn er lessen die je niet aanspreken kan je deze overslaan, je moet niet alles doen. Dat jijzelf op de eerste plaats mag komen. Niets MOET! Dat het universum voor je zorgt! Hoe je opnieuw je hart kan openen. En dat je echt oprecht nee mag zeggen, of opkomen voor jezelf. Hoe je positief aan je dag kan starten!

 

 

 

 

 

 

 

Dit online programma leerde mij dat als je steeds op hetzelfde vastloopt en je stelt jezelf de vraag "waarom overkomt mij dit steeds", dit het ideale pad is om er achter te komen dat dingen gebeuren met een reden en dat je elke keer opnieuw de keuze hebt om het te aanzien als een leermoment of als een foute keuze, want de keuze ligt steeds bij jezelf.

Ik leerde dat alles begint met houden van jezelf en dat als je op het Universum vertrouwt, alles altijd in orde komt ❤️  Maar dat gebeurt niet door hocus pocus maar daar de juiste stappen te zetten, stap voor stap 😉 en dan is het heel fijn om een mama flamingo te hebben die alles uitlegt, soms wel 100x opnieuw .

Flawmingo, je zou het eerst niet denken als je de naam leest, maar het is een oprecht online Zelfzorg programma dat gegeven wordt door een topdame.

In alle zachtheid worden de thema's aan bod gebracht die je je ogen openen aan hoeveel oude lasten en gewoontes een mens meedraagt doorheen zijn leven.

Niet altijd eenvoudig om die eerste stapjes te zetten in het helen van jezelf en weer volledig te vertrouwen in wie je bent. Maar mijn persoonlijk ervaring is eentje van succes tot nu toe en ik leer nog dagelijks bij.

Het was mijn 2e jaar in dit programma en de thema's zijn opmonterend (al is het soms erg confronterend), to the point en per jaar bijgetuned naar de noden van ons Flawmingo nestje.

Als jij al een tijdje worstelt met zaken die je niet goed in je vel doen voelen en oprecht de stap wil zetten naar je leven weer volledig in handen te hebben, is dit programma een MUST.

Niet alleen word je door Lies in alle liefde en vriendschap geholpen & geadviseerd maar ook door je mede zusjes gesteund (want zo voelen wij ons uiteindelijk).

Screenshot_20230120_145049.jpg
Screenshot_20230120_145103.jpg

Wat het Flawmingo programma mij heeft opgeleverd? Tot nu toe, naast een nest vol kuikens, zoals Lies ons noemt, die een luisterend oor bieden, support geven door een berichtje of reactie in de Fbgroep, geeft Lies je heel liefdevol tijdens 1 van de calls, haar tips en praktische adviezen om het ook vanuit een andere hoek te bekijken of te begrijpen vanuit de ander. Die kunnen soms  ook best confronterend zijn. Soms geeft het universum of je lijf hele duidelijke signalen, die kennis deelt Lies met jou. Het is aan jou wat je er mee doet. Het begint altijd bij jou, zoals Lies altijd zegt. 

 

Ik heb tot nu toe geleerd dat het oké is om;

  • voor mezelf te kiezen,

  • mezelf op de eerste plaats te zetten,

  • mijn grenzen aan te geven/te leren aangeven en mezelf daarin ook te respecteren en accepteren,

  • en dat niks MOET!

Je leert meer over en werkt o.a. aan loslaten, vergeven, grenzen stellen, je relaties, jij en je werk, spiritueel werk, spiegelwerk,  affirmaties, mediteren en nog veel meer.

 

Ik heb nog niet alles van het programma, na 1 jaar, behandeld en dat is prima. Ik mocht nl. eerst met mijn innerlijke kind aan de slag op advies van Lies. Dat programma had ik cadeau gekregen bij mijn inschrijving. Super tof! Dat heeft me weer verder geholpen in mijn proces.

 

Het feit dat dit een levenslang coachprogramma is, zorgt er bij mij voor dat de druk, die je jezelf al gemakkelijk oplegt, om 'alles' waar ik tegen aan loop/mee zit/mee worstel juist afneemt, om niet alles in 1 jaar af te ronden. Dat kan nl. niet allemaal in 1 jaar/programma van 3 maanden. Ik heb in de afgelopen jaren al diverse coachtrajecten gevolgd voor HSP,  angststoornissen e.d. en dat is mij wel duidelijk geworden. Het lukt niet allemaal binnen een kort programma en als zo’n programma dan was afgelopen, voelde ik me nog ‘rondzwerven’.

 

Omdat dit een levenslang programma is, hoef ik ook maar 1x mijn verhaal aan Lies te vertellen. Heel fijn dat ik het niet keer op keer hoef te vertellen aan mijn nieuwe coach/psycholoog/therapeut. Lies gaat gewoon met jou mee en jij met haar. Lies is open, vrolijk, eerlijk, lief en een warme vrouw. Ik voelde me direct welkom en voelde me direct bij haar op me gemak. Ook zij leert steeds meer bij, zoals bijv. over Human Design en die kennis deelt ze graag met jou op een leuke, laagdrempelige , praktische, informatieve, liefdevolle manier. Het kan soms best confronterend zijn. Ik zie dit alleen maar als iets waar ik dan weer mee aan de slag mag.

 

Ik ben heel dankbaar dat Lies op mijn pad is gekomen. 

Normale versie
ongelimiteerd beschikbaar

Levenslang ondersteund in groep

FLAWMINGO ROSE 1-01.png

Voxer versie
slechts 5 beschikbaar

Levenslang ondersteund in groep

1 jaar lang een rechtstreekste lijn met mij 

als je coach op Voxer (een soort whatsapp)

bottom of page