Dankzij Lies heb ik geleerd om mezelf te zien zoals ik echt ben en niet zoals ik dacht dat ik was.

werkmetmij.png

HOE IK WERK

Ik werk vandaag uitsluitend online.
Online, maar toch altijd op een persoonlijke manier!


Ik merkte namelijk dat dit voor de meeste straffe madammen gewoon het beste werkt.

Zo kan jij de cursussen, programma's en trajecten volgen als het jou het beste uitkomt.

De manier waarop ik werk is uniek en gebaseerd op alle opleidingen en cursussen die ik de afgelopen 11 jaar volgde. 

 

Mijn voornaamste opleidingen zijn de opleidingen tot Heal your life teacher & coach (gebaseerd op de filosofie van Louise Hay) en mijn certificatie tot enneagram-trainer & coach (een persoonlijkheidsmodel dat je ontzettend veel inzichten geeft in jezelf en je groeiproces). Daarnaast volgde ik onder andere meerdere opleidingen rond het helen van je innerlijke kind, voice dialogue, human design, schaduwwerk, coaching clinics, en zo veel meer. Ik blijf jaarlijks in mijn eigen kennis & proces als coach & mens investeren omdat ik het belangrijk vind te blijven leren. Naast mijn opleidingen is het leven mijn grootste leerschool.

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

Dankzij het doorlopen van mijn eigen proces weet ik waar jij mee worstelt. Daarom ontwikkelde ik een reeks cursussen en programma's die jou stap voor stap bij meer liefde voor jezelf kunnen brengen. De cursussen en programma's zijn heel doordacht samengesteld zodat ze jouw proces vergemakkelijken. Ik ben een meester in het vinden van shortcuts, deze zorgen er uiteraard niet voor dat je innerlijke proces wegvalt, maar wel dat je onmiddellijk weet hoe en wat. Je hoeft niet eindeloos op zoek te gaan naar de juiste tools voor jou.

Als coach vind ik het belangrijk je te tonen dat je laten begeleiden door een expert je leven makkelijker maakt. Je hoeft het warm water niet opnieuw uit te vinden en aan jezelf werken hoeft niet zwaar te zijn.

Net zoals je fysieke gezondheid mag ook je mentale gezondheid een prioriteit zijn. Hier geldt net zozeer beter voorkomen dan genezen.

Je kan op verschillende manieren met mij samenwerken, maar dus wel echt enkel online.
Door de jaren heen merkte ik dat vanuit je eigen veilige ruimte aan jezelf werken drempelverlagend is en je meer in actie zet.

Want ik reik je met veel liefde alle tools aan, help je door de obstakels die je tot nu toe tegenhielden om het echt te gaan doen, maar de actie... that's your part. Niemand kan jouw pad in jouw plaats afleggen.

 

Ik werk op een praktische, down to earth manier. Liefdevol, maar bij momenten confronterend. Het voordeel van online met mij samenwerken is dat jij mij dan even op pauze kan zetten om dieper te duiken en stil te staan.

Jij kiest zelf hoe intensief je met mij aan de slag gaat.

 

Langdurige trajecten

 

Flawmingo. Mijn paradepaardje. Mijn flaghip. DE roadmap naar Zelfliefde. De deuren naar dit levenslange traject gaan jaarlijks slechts 1 keer open. Je kan dus pas terug instappen vanaf 21 januari 2022. En ja, levenslang, want uniek in persoonlijke ontwikkelingsland is dat je dit programma keer op keer kan volgen met slechts 1 keer investeren. Je kan nu al op de wachtlijst zetten voor de editie van 2022.

 

 

Korte trajecten rond een specifiek thema 

Deze trajecten duren telkens 8 weken en duiken in 1 specifiek thema. Mogelijks komt er dit najaar nog een nieuw kort traject. Schrijf je dus zeker in op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft.

Human design 

Ik ben ervan overtuigd dat alle tools zich aandienen op het moment dat ze je verder kunnen brengen. Dat is voor mij al zo geweest met elke opleiding die ik gevolgd heb. Ze kwamen "toevallig" op mijn pad en bleken me dan telkens te bieden wat nodig was om zelf te groeien & om in te kunnen zetten voor mijn straffe madammen. 

Zo kwam na het enneagram in 2014 een tweetal jaar geleden Human design op mijn pad. Een eeuwenoud systeem waarin astrologie, chakra's, I tching, quantum fysica samenkomen. Ik heb me 2 jaar verdiept in het systeem en het voor mezelf embodied. Ik zet namelijk nooit een tool in bij mijn straffe madammen als het voor mij persoonlijk niet een verbetering van mijn leven bracht.

Human design bracht me inzichten in mijn vastgeroeste patronen en leerde me hoe ik moeitelozer in het leven kan staan. Ik leef volgens mijn blauwdruk, gecreëerd op basis van mijn geboortegevens & die is uniek voor mij. Ook jij kan deze blauwdruk ook gaan leven. Voorlopig kan je hierin enkel een uitgebreide basis reading laten doen, maar er wordt achter de schermen momenteel gebrainstormd om dit najaar ook op andere manieren deze fantastische tool online tot bij jou te brengen.  Wil je op de hoogt blijven, schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief

Lees hier alles over wat Human design voor jou kan betekenen.

Do it yourself

Niets is zo zalig om in je eigen tijd & op je eigen tempo in je persoonlijke ontwikkeling te duiken. Daarom kan jij vandaag al 2 trainingen helemaal zelf doorlopen. Eentje rond grenzen stellen en eentje rond loslaten.

Klik hier om te weten wat ze juist inhouden.