Door Lies heb ik geleerd om mezelf te zien zoals ik echt ben en niet zoals ik denk dat ik ben.

werkmetmij.png

HOE IK WERK

Ik werk vandaag uitsluitend online.
Online, maar toch altijd op een persoonlijke manier!


Ik merkte namelijk dat dit voor de meeste straffe madammen  gewoon het beste werkt.

Zo kan jij de cursussen en programma's volgen als het jou het beste uitkomt.

De manier waarop ik werk is uniek en gebaseerd op alle opleidingen en cursussen die ik de afgelopen 11 jaar volgde. 

 

Mijn voornaamste opleidingen zijn de opleidingen tot Heal your life teacher & coach (gebaseerd op de filosofie van Louise Hay) en mijn certificatie tot enneagram-trainer & coach (een persoonlijkheidsmodel dat je ontzettend veel inzichten geeft in jezelf en je groeiproces). Daarnaast volgde ik onder andere meerdere opleidingen rond het helen van je innerlijke kind, voice dialogue, coaching clinics, en zo veel meer. Ik blijf jaarlijks in mijn eigen kennis & proces als coach & mens investeren omdat ik het belangrijk vind te blijven leren. Naast mijn opleidingen is het leven mijn grootste leerschool.

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

Dankzij het doorlopen van mijn eigen proces weet ik waar jij mee worstelt. Daarom ontwikkelde ik een reeks cursussen en programma's die jou stap voor stap bij meer liefde voor jezelf kunnen brengen. De cursussen en programma's zijn heel doordacht samengesteld zodat ze jouw proces vergemakkelijken. 

Als coach vind ik het belangrijk je te tonen dat je laten begeleiden door een expert je leven makkelijker maakt. Je hoeft het warm water niet opnieuw uit te vinden en aan jezelf werken hoeft niet zwaar te zijn.

Net zoals je fysieke gezondheid mag ook je mentale gezondheid een prioriteit zijn. Hier geldt net zozeer beter voorkomen dan genezen.

Je kan op verschillende manieren met mij samenwerken, maar dus wel online.
Door de jaren heen merkte ik dat vanuit je eigen veilige ruimte aan jezelf werken drempelverlagend is en je meer in actie zet.

Want ik reik je met veel liefde alle tools aan, help je door de obstakels die je tot nu toe tegenhielden om het echt te gaan doen, maar de actie... that's your part. Niemand kan jouw pad in jouw plaats afleggen.

 

Ik werk op een praktische, down to earth manier. Liefdevol, maar bij momenten confronterend. Het voordeel van online met mij samenwerken is dat jij mij dan even op pauze kan zetten om dieper te duiken en stil te staan.

Jij kiest zelf hoe intensief je met mij aan de slag gaat.

 

Langdurige trajecten

 

Flawmingo. Mijn paradepaardje. Mijn flaghip. DE roadmap naar Zelfliefde. De deuren naar dit  levenslange traject gaan jaarlijks open in februari. Je kan dus pas terug instappen in 2022. En ja, levenslang, want uniek in persoonlijke ontwikkelingsland is dat je dit programma keer op keer kan volgen met slechts 1 keer investeren. 

Een naamloos project (het heeft al een naam, maar die hou ik nog even voor mezelf). Een nieuw traject dat jou leert om alles van jezelf te omarmen op zielsniveau. De deuren gaan open in september & we starten in oktober echt. 9 maanden lang neem ik je in de diepte mee op pad. Het wordt een unieke combinatie van in groep en 1 op 1 in jezelf duiken. Je verneemt er deze zomer zeker meer over! 

 

Korte trajecten rond een specifiek thema 

Deze trajecten duren telkens 8 weken en duiken in 1 specifiek thema. Je hebt net het traject rond relaties gemist, want we begonnen op 3 mei. Mogelijks komt er dit najaar nog een nieuw kort traject. Schrijf je dus zeker in op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft.

Human design reading  

Ik ben ervan overtuigd dat alle tools zich aandienen op het moment dat ze je verder kunnen brengen. Dat is voor mij al zo geweest met elke opleiding die ik gevolgd heb. Ze kwamen "toevallig" op mijn pad en bleken me dan telkens te bieden wat nodig was om zelf te groeien & om in te kunnen zetten voor mijn straffe madammen. 

Zo kwam na het enneagram in 2014 een tweetal jaar geleden Human design op mijn pad. Een eeuwenoud systeem waarin astrologie, chakra's, I tching, quantum fysica samenkomen. Ik heb me 2 jaar verdiept in het systeem en het voor mezelf embodied. Ik zet namelijk nooit een tool in bij mijn straffe madammen als het voor mij persoonlijk niet een verbetering van mijn leven bracht.

Human design bracht me inzichten in mijn vastgeroeste patronen en leerde me hoe ik moeitelozer in het leven kan staan. Ik leef volgens mijn blauwdruk, gecreëerd op basis van mijn geboortegevens & die is uniek voor mij. Ook jij kan deze blauwdruk ook gaan leven. Ik geef je er graag inzichten in & maakte een uniek aanbod voor jou.

Lees hier alles over wat Human design voor jou kan betekenen.

Do it yourself

Niets is zo zalig om in je eigen tijd & op je eigen tempo in je persoonlijke ontwikkeling te duiken. Daarom kan jij vanaf 5 juli onder het kopje "DIY" kiezen uit verschillende thema's waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. Binnenkort meer daarover! Nog even geduld...