top of page

Je bent geïntrigeerd door human design en wil er meer over weten. En dan liefst meer over wat het jou kan brengen. Awel, let me blow your mind met deze bijzondere reading. Na het invullen van een uitgebreide vragenlijst en het doorgeven van je geboortegegevens ga ik voor je aan de slag om een een gepersonaliseerd human design boek op maat voor jou te maken.

 

Je ontvangt dan van mij maximum 3 weken na je bestelling een pdf van ongeveer 60 à 70p die alleen over jou gaan.

Wat je in deze reading allemaal kan lezen? Ik som het even op, ook al klinken de woorden misschien als chinees in je oren ;-) Je krijgt uitgebreide informatie over

  • Je type

  • Je autoriteit (wanneer je het best in beweging komt)

  • Je strategie (hoe je het beste beslissingen neemt)

  • Je profiel (hoe jij jouw pad het meest moeiteloos bewandelt)

  • Je gedefinieerde en ongedefinieerde centra (je "zwakke" punten en hoe je hier anders mee kan omgaan zodat je ook deze kan omarmen en inzetten, je superpowers; wat deze je brengen en wat deze voor jou ook professioneel kunnen betekenen...)

  • Je actieve gates (energie tot welke jij altijd toegang hebt en die jij kan inzetten om nog meer jezelf te zijn)

  • Je actieve kanalen (extra bruggetjes die jij mag inzetten)

  • Je definition (hoe je energie door je heen stroomt/beweegt)

  • Je 4 variables (waar je het best floreert, hoe je de wet van aantrekking best gebruikt, hoe je alles verteert in je leven, wat je in beweging brengt...) 

  • ...

 

Dit alles uiteraard aangevuld met praktische tips en affirmaties.

Jouw investering voor al dit goud over jezelf is 333 euro. Je kan dit in 1 of 2 keer betalen.

Wil je dus graag jouw unieke blauwdruk mee op vakantie nemen, ik heb opnieuw plaats in mijn agenda. 

Hoe anderen mijn Blow your mind reading ervaarden

Dankjewel voor deze super handleiding! Dit ga ik als iets zeer kostbaar behandelen en lezen, lezen en nog eens lezen.

*****

Ik leerde heel wat plaatsen en omarmen bij mezelf.

******

Ik heb net de Blow your mind reading gelezen. En het was echt "blow your mind!!" Het is zo verdomd herkenbaar. Ik was er al een aantal keer aan begonnen maar nooit tot het einde geraakt. Maar het voelt volledig zoals ik wil zijn & ik voel nu ook echt dat dit in mij zit. Ik besef dat er nog veel werk is. Het zijn vooral de schaduwkanten die ik echt herkende. Het geeft me echt wel de moed om meer mijn eigen ik te volgen. Ik besef dat ik vaak geleid wordt door veel angsten. Door dit te lezen besef ik eindelijk dat het voor niks nodig is

******

Ik voelde me gezien en ervaarde zoveel (h)erkenning

******

Ik voelde zoveel herkenning  en zie in waarom het me het soms heel moeilijk af gaat en dan aan de andere kant waarom sommige situaties au naturel lijken te gaan. M.a.w veel aha momenten en minder het gevoel dat ik “abnormaal” ben :)

Ik omarm mijn “breintje met nen hoek af” met veel liefde en zal zeer regelmatig terugkijken en mij verdiepen in de gegeven materie, stap voor stap de basis blijven toepassen en daarna beetje bij beetje verder experimenteren zodat mijn energie in flow kan blijven.

*****

Ik heb hier veel inzichten uit gehaald en vooral ook veel rust gevonden.

*****

Heel erg bedankt voor deze Blow your mind reading. Ik had in het verleden wel eens een test gedaan om na te gaan welk type ik was, maar hierbij kreeg ik dan wat summiere uitleg in tegenstelling tot jouw uitleg.

Ik kan mij helemaal vinden in mijn type.  Ik ben heel graag met meerdere zaken tegelijk bezig, heb veel vrijheid nodig en wil voldoening vinden in hetgeen ik doe. Ook de valkuilen bij de niet ingekleurde centra zijn confronterend. Ik merk dat ik nog heel wat te leren heb.

De rode lijn in mijn leven is momenteel wel dat ik moet ' wachten' op wat het leven brengt. Het geeft mij nog veel frustraties. Ik zie precies de signalen niet die ik krijg, ik weet niet wat ik ermee moet doen of ik interpreteer ze misschien als een signaal en dat blijkt dan niet zo te zijn.

Een lichtpuntje is wel dat ik een laatbloeier ben. Dat verklaart misschien waarom ik op mijn 38ste nog alleen ben en nog steeds niet in de juiste job zit :-). 

Ik probeer om stapje voor stapje te werken aan mezelf en ik geloof erin dat dan alles wel op zijn plek zal vallen. 

Nogmaals heel erg bedankt voor de uitgebreide uitleg en het werk wat je erin hebt gestoken!

bottom of page