Je bent uniek en je bent het waard om jezelf te herontdekken.
Ik zie jou.
De echte JOU
Zonder alles wat niet van jou is

Het is tijd
Dit is HET moment om jezelf te ontdoen van alle overbodige lagen
Dit moment in de geschiedenis leent zich ertoe

WE ARE THE CHANGE

En als je het mij toestaat, dan neem ik je met alle liefde die ik in me heb
12 weken lang mee op ontdekkingsreis.

Ieder van ons heeft een energetische blauwdruk gebaseerd op ons
moment en plaats van geboorte en het is tijd dat we deze blauwdruk echt gaan leven

journey.png
Wat kan dit traject jou bijvoorbeeld geven?
 • Je krijgt inzicht in hoe energie door jou heen beweegt en wat goed is voor jou en wat niet, dus ik geef je inzichten in hoe jij je energie anders kan gebruiken waardoor je opnieuw meer energie zal voelen stromen
 • Je leert hoe jij gezonder kan worden op een manier die klopt voor jou waardoor je weer een veel beter contact zal hebben met je lichaam en jullie echt een team worden
 • Je ziet in hoe je anders kan omgaan met prikkels die binnenkomen waardoor er meer innerlijke rust komt
 • Je beseft wie jij echt bent zodat je andere keuzes kan maken die jou gelukkig maken
 • Je gaat op een andere manier om met emoties waardoor je emmer niet meer altijd overloopt
 • Liefdevollere relaties en je bent op een andere manier aanwezig in deze relaties omdat er minder irritatie en frustratie zal zijn naar de andere toe
 • Je leert je innerlijke strategie en autoriteit volgen zodat je beslissingen leert nemen die juist zijn voor jou
 • Inzicht in wat je nodig hebt om in eerste instantie jezelf echt onvoorwaardelijk graag te zien, want daar begint alles en hoe beter jij jezelf kent, hoe meer je van jezelf omarmt hoe meer jij van jezelf zal houden
 • Hoe je jouw energie kan inzetten op een manier die bij jou past zodat je geen last meer hebt van de ratrace
 • Professioneel weet je beter wat bij je past en voor hoe je dit in de wereld kan zetten doordat je meer inzicht krijgt in jouw unieke talenten
 • Hoe je anders kan omgaan met de druk en ruis van buitenaf
 • Jezelf ontdoen van de beperkende overtuigingen en conditioneringen die jij meedraagt van anderen
 • Je weet hoe jij jouw levensenergie zal kunnen laten stromen
 • Wat het voor jou betekent om je eigen ritme te volgen
 • ...
Dat en zoveel meer. Het wordt een traject met als focus liefde voor jezelf, je wordt gezien & je zal zoveel (h)erkenning voelen. Op het einde van dit traject sta je dichter bij jezelf, weet je weer beter wie je echt bent en wat jouw volgende stap is. De inzichten die je tijdens dit traject opdoet draag je de rest van je leven mee en als je ze inzet, dan zal je leven er anders uitzien vanaf nu. Geloof me, dat is wat alle inzichten die ik kreeg dankzij Human design voor mij gedaan hebben. Mijn leven ziet er vandaag helemaal anders uit dan eind 2019 en daar heeft Human design heel veel mee te maken.
Als je jezelf iets kado doet dit jaar, laat het dan dit zijn. Ik beloof je dat je er geen spijt van zal hebben!
 
Reminder.png
Wat heeft deze reis met Human design als GPS mij persoonlijk gebracht?
 
Na alle jaren van persoonlijke ontwikkeling en alle opleidingen die ik doorheen die jaren volgde, durf ik stellen dat Human design mij handvaten gaf om patronen te doorbreken waar ik voorheen niet aankon. Dit systeem geeft zoveel diepte inzichten en zet de unieke kanten van iemand op de meest liefdevolle manier in het licht. 
Het is een systeem dat geen labels geeft, maar vooral uitnodigt om op onderzoek te gaan en te experimenteren met alles wat je wordt aangereikt. 
Ik deel graag enkele van de inzichten die ik kreeg door mijn eigen Human design experiment. Er zijn er meer, maar ik kan ze onmogelijk allemaal opsommen. Dat zou ietsje te saai zijn om te lezen voor jou. Maar ik deel ze uiteraard allemaal aan de binnenkant van dit nieuwe traject!
 • Stress is en zal altijd mijn achillespees zijn, maar vandaag voel ik meer dan ooit in mijn lichaam wanneer de stress de overhand neemt en hoe ik er anders mee om kan gaan
 • Mezelf vergelijken met anderen zorgt voor een ongezonde innerlijke druk door mijn open wortel
 • Doordat ik bijna alle centra ingekleurd heb, heeft mijn energie een grote invloed op anderen. Ik zorg er nu voor om hier waakzaam voor te zijn. Uit liefde voor mezelf, maar ook uit liefde voor de ander.
 • Mijn chaotische creatieve geest vol ideeën mag ik nog meer inzetten
 • Door mijn ingekleurde kanalen op de juiste momenten in te zetten, kan ik met minder moeite meer bereiken. 
 • Tijd is mijn beste vriend, want snel snel in actie komen past niet bij mij
 • Ik heb anderen nodig om gedachten te ordenen
 • De ratrace van de maatschappij past echt niet bij mij en dat is eindelijk ok. Ik mag mijn eigen ritme volgen. 
 
 
Omdat Human design mij zoveel bracht en ik er echt diep ben ingedoken. Eerst voor mezelf, en dan voor jou. Zo doe ik het trouwens altijd. Dat hoort bij mijn 1/3 profiel. Ik deed het zo voor de filosofie van Louise Hay, voor mijn Zelfliefde expertise, voor mijn enneagram kennis ... en nu dus voor Human design. De opleidingen en cursussen die ik volgde sinds 2019 en mijn persoonlijke experimenten gaven mij het duwtje om een nieuw traject in de wereld te zetten.
Ik weet dat Human design voor jou minstens evenveel in beweging zal zetten als het voor mij deed.
 
Daarom werd dit traject geboren. We beginnen midden april. 

iStock-1035039452.jpg
Samen gaan we 12 weken op pad om ons te ontdoen van alle conditioneringen die ervoor zorgen dat je vandaag niet elke dag de energie voelt stromen waar je toegang toe hebt. 

Je hebt van nature uit toegang tot alles wat je nodig hebt om een moeiteloos leven te LEVEN. Het zit allemaal al in jou. 
Jouw investering voor dit pilot traject van 12 weken is 297 euro (inclusief btw).

Een pilot traject betekent dat we samen op pad gaan en ik gedurende het traject mogelijks mijn manier van aanpak nog zal bijsturen. Dit zal trouwens altijd in jouw voordeel zijn!

Een pilot traject betekent ook dat je 12 weken mijn coaching en kennis krijgt aan een prijs die lager is dan als je een persoonlijke reading zou laten doen, en dat je meer inzichten zal ontvangen omdat je leert van andere types. Dit is de enige keer dat ik dit traject aan deze prijs zal aanbieden. Als dit traject terug komt, dan zal de prijs sowieso minstens 3 keer hoger zijn.
site.png
Ik ben 12 weken lang jouw mentor, gids en coach. We duiken niet alleen in je type, maar kijken ook naar de manier waarop jij de beste keuzes voor jezelf kan maken, naar je profiel (way of life), je levensmissie, je zone of genius op basis van je Human design, in welke omgeving jouw energie het makkelijkste stroomt ...

Misschien voel je op dit moment ongeloof bij het feit dat dit allemaal uit die blauwdruk kan komen, maar geloof me. It's magical.

In minder lyrische bewoordingen krijg je basically gaandeweg steeds meer diepgaand inzicht in jezelf en hoe jouw energie stroomt. 
Het traject loopt van donderdag 14 april tot en met donderdag 30 juni. Het wordt een mix van theoretische masterclasses en het bekijken van jullie blauwdrukken zodat het echt persoonlijk wordt. Je hebt niks aan theorie alleen. Het is echt de bedoeling dat je dit voor jezelf gaat inzetten op een persoonlijk niveau.

Concreet betekent het dat je van mij druppelsgewijs toegang krijgt tot 

Vooraf opgenomen video's waardoor je kennis maakt met je bodygraph, je type, alle elementen (zoals de 9 centra, je profiel, je actieve poorten en kanalen...)  
Hierdoor gaan er heel veel kwartjes vallen en krijg je ook inzicht in waarom bepaalde patronen jou al je leven lang in de weg zitten en hoe jij alles wat actief is in jouw bodygraph beter kan gaan inzetten om energie te voelen stromen en om eindelijk die vastgeroeste patronen te doorbreken. 

Daarnaast krijg je in de online omgeving ook concrete oefeningen om aan de slag te gaan met hoe jij je kan ontdoen van dat wat je meedraagt wat niet van jou is. Hier speel ik ook in de fb groep op in en krijg je ruimte om al je ervaringen te delen. Theorie is boeiend, maar als je het niet in de praktijk kan brengen, ben je er niets mee. En dat is echt wel de bedoeling van dit traject, dat je de inzichten kan gaan LEVEN.  

En dan zijn er uiteraard nog onze 10 online momenten samen waarin we in jouw bodygraph duiken, waar ik op een praktische manier uitleg geef om alles wat er in jou leeft ook echt begrijpen en te aan oefenen met hoe je dit op een andere manier kan aanpakken die ervoor zorgt dat je meer gaat genieten van je leven en dat alles moeitelozer loopt. We gaan echt alle aspecten van je bodygraph bekijken zodat jij hier alles voor jezelf kan uithalen wat je wil. Deze online momenten samen zorgen ervoor dat je een laag dieper zakt in jezelf graag zien, want alles van jou mag er zijn. Jij bent uniek en het is tijd om dat niet alleen te beseffen, maar het ook echt te gaan leven. Het mag moeitelozer. Het mag met meer energie. Het mag op jouw manier!

Tijdens deze 12 weken zijn er 2 integratieweken zodat alles kan inzakken en je net iets meer ruimte kan nemen om jezelf te observeren. Deze integratieweken zijn week 4 en week 8. Maar we ontmoeten elkaar dus 10 keer online op 14/04, 22/04, 28/04, 12/05, 19/05, 25/05, 10/06, 16/06, 23/06, 30/06. Dit telkens van 20u tot 22u

Je wordt tijdens dit traject echt door mij gecoacht tijdens onze groepssessies en in de tijdelijke FB groep. 

Het is niet noodzakelijk om"live" aanwezig te zijn om het optimale uit dit traject te halen. Alles wordt opgenomen, en je behoudt levenslang toegang tot de inhoud. Het is ook niet nodig dat je alle opgenomen masterclasses bekijkt voor onze sessies samen, want ik maak het echt wel behapbaar. Weet wel dat mijn begeleiding en de tijdelijke fb groep wel ophoudt eind juni. 

Uiteraard zullen er, zoals bij al mijn trajecten, ook meditaties worden opgenomen die jou zullen helpen alles nog dieper te integreren. 

Het wordt echt een boeiend traject dat je niet wil missen. Het is de enige keer dat dit traject aan deze prijs wordt aangeboden, want de volgende keer zal het sowieso het 3dubbele kosten.
De zotte prijs waar je het traject nu aan kan volgen is 297 euro.