innerchild.png

Tijdens dit 6weeks traject duiken we samen je kindertijd in om oude wonden te helen. Daarnaast kijken we ook naar jouw positie in je familiesysteem en hoe we de balans hier kunnen herstellen.

Het traject loopt van 17 november tot en met 9 januari.

Jij krijgt tijdens dit traject
 

*4 masterclasses 
*2 groepscoachcalls
*6 FB lives van 30 minuten in een besloten FB groep
*5/7 coaching door mij in de besloten FB groep
*6 meditaties
*6 innerlijke kind healings
*6 digitale werkboeken 

EXTRA: afsluitende masterclass in januari 2021, omdat de feestdagen wel wat kunnen triggeren rond het innerlijke kind en familiesystemen

Je wordt door mij gecoacht in de groep tijdens het traject, en omdat we in januari nog een afsluitende masterclass hebben, betekent dat dus dat je tot dan in de FB groep terecht kan. In de Facebook groep coach ik je tijdens de weekdagen. In het weekend neem ik, buiten de masterclasses die dan plaatsvinden, tijd voor mijzelf, mijn partner en onze families.

Het is niet noodzakelijk om bij alle coachcalls, masterclasses of FB lives "live" aanwezig te zijn om het optimale uit dit traject te halen. Alles wordt opgenomen, en je behoudt levenslang toegang tot de inhoud. Na afloop komen ook de Fb lives in de online omgeving te staan. Ook de meditaties, healings en werkboeken komen in de online omgeving te staan.

Waarom zou jij je op de wachtlijst zetten?

Er zijn dit keer een beperkt aantal plaatsen om deel te nemen, dus als je op de wachtlijst staat, krijg jij als eerste alles te horen en gaan de deuren voor jou als eerste open. De mail naar de wachtlijst wordt maandag 26 oktober om 9u 's morgens verstuurd.

© 2010 - 2020 by Lies Deboiserie

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

De juridische documenten, concepten en teksten op deze website mogen onder geen beding gekopieerd en gebruikt worden door derden.