Insight time: gratis meditatie app

Mediteren. Ik had er lang niks mee, want mijn hoofd dacht er vanalles van. 

-> het was saai

-> ik "moest" mijn gedachten stil krijgen
-> het was voor zweefteven
-> tijdverspilling
-> ...

Tot ik tijdens een opleiding toch gebeten werd door de stilte die mediteren me bracht. Stilte en inzichten. Sindsdien mediteer ik zo goed als elke dag.

De voordelen die ik ervaar :

-> meer innerlijke rust

-> ik slaap dieper en beter

-> het geeft me de inzichten die ik nodig heb

-> meer focus in mijn dagelijkse leven

-> ik zak makkelijker in mijn lichaam & luister beter naar mijn lichaam

Toen ik in 2019 3 maanden fysiek pijn leed, waren het meditaties die me hielpen om snachts te slapen.

In de gratis meditatie app Insight timer vind je 90000 meditaties. In alle talen, en sinds kort ook in het Nederlands. Met mij kan je mediteren via onderstaande link. 

De app is gratis te downloaden, één van de unieke voordelen, want andere meditatie apps worden al snel betalend als je bijvoorbeeld langere meditaties wil doen. Hier heb je ook als je gratis versie downloadt heel veel opties. Alleen de cursussen worden voorbehouden voor abonnees.

Elke keer jij naar een meditatie van mij luistert, een review achterlaat ... krijg ik een klein %. Je hoeft je daar niet heel veel bij voor te stellen, maar het is gewoon leuk om die waardering te krijgen.

Er staan ondertussen een 12tal meditaties van mij in de app. 

Je kan op ook een abonnement nemen. Het voordeel van een abonnement, je wordt dan Member plus, is dat je bijvoorbeeld cursussen kan volgen. Van alle teachers. 

Er zijn heel veel verschillende cursussen, waaronder ook twee van mij.

 

1. De 30daagse cursus het Zelfliefde bootcamp

2. De 30daagse cursus Heel je Innerlijke kind

Het jaarabonnement betaal je ongeveer 60 euro. Daar zou je bij mij trouwens het bootcamp niet voor kunnen volgen, dus je kan veel voordeel halen uit een abonnement.

Maar je kan de cursussen ook los aankopen. Dan betaal je 19,99 dollar. Ik krijg een stukje van de opbrengst, dus zet de optie daarom ook graag hier in de kijker.