Zo fijn dat je interesse hebt in het online jaarprogramma!!! Hieronder lees je alvast enkele korte reacties van straffe madammen die je voorgingen!

Lies is een coach die echt bezig is met haar klanten en oprecht meeleeft met hen. Ze onthoudt heel goed de dingen die we vertellen dus het is steeds fijn om haar terug te zien en bij te praten. Lies is absoluut geen coach die met zo weinig mogelijk inspanning zoveel mogelijk geld wil verdienen. Ze kent haar vak zeer goed, bereidt alles grondig voor.

Door Lies leerde ik dat voor jezelf zorgen op de eerste plaats komt. Wat ik ontzettend belangrijk vind aan dit programma is dat het voor het leven is, want zo kan je altijd opnieuw deelnemen en weer nieuwe dingen ontdekken. ❤️

Als je merkt dat er iets ontbreekt in je leven of je voelt dat het leven dat je leidt niet echt aanvoelt als je eigen keuze dan is het online jaarprogramma echt iets voor jou. Je leert terug in contact komen met hetgeen dat jij echt wil en niet datgene wat je omgeving je opdringt.

Dit programma is een echte aanrader om jezelf beter te leren kennen, van jezelf te houden en daardoor ook betere relaties met anderen te kunnen opbouwen en behouden. Open minded, op eigen tempo en stap voor stap, zonder druk! Het is echt een super fijn en compleet programma waar je elke keer je het doorloopt meer en meer uithaalt en met Lies als vlinder op je schouder voel je je nooit alleen!!!

Houden van jezelf  klinkt inderdaad heel simpel in theorie maar in de praktijk heb je daar soms wel wat oefening voor nodig. En, dan is het heel handig om Lies als coach te hebben, die je leert hoe je dat allemaal stap voor stap kan aanpakken en weet waarover ze spreekt omdat ze het zelf ook allemaal ervaren heeft.

 


Ik zou het iedereen aanraden om eens stil te staan bij zichzelf en de dagelijkse activiteiten. En vooral ook omdat je alles van dit jaarprogramma op jouw eigen tempo  en van overal kan doen. Ik vond het echt fantastisch om alles stap voor stap onder de loupe te nemen. Lies is een bijzonder warme en lieve vrouw met haar hart om de juiste plaats en dat voel je in alles wat ze doet!
 

Ik vond het programma zeer mooi opgebouwd met steeds meer doordenkers naar mate we vooruit gingen in het jaar.  Ook de steun en de raad van de andere kuikens in de geheime Facebookgroep was erg leerrijk. Het heeft me doen inzien dat ik niet alleen ben in deze struggle naar harmonie in mijn leven. Lies, ik vond dat je een erg dynamische en energetische coach was. Je raad was steeds to the point en ook de doordenkers waren een grote les iedere maal. Ik heb echt genoten van de Facebook live - uitzendingen.

Het afgelopen jaar bracht me veel. Ik was al goed op pad, en toch verdiepte ik wat ik leerde nog dankzij het online programma.  Ik vond het echt fijn om mijn eigen tempo te bepalen. Je doet alles wanneer het voor jou past en op jouw eigen ritme. Bovendien is het allemaal heel praktisch bruikbaar. Ik kreeg echt veel praktische tips & tools van lies. Door de intensieve online community was er  steun en (h)erkenning. Dit was voor mij héél belangrijk om vooruitgang te kunnen boeken

Nu al aan jezelf werken op je eigen tempo en al met mijn manier van werken kennismaken? Dat kan door levenslang lid te worden van  de Love yourself community!

ig.png

© 2010 - 2020 by Lies Deboiserie

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

De juridische documenten, concepten en teksten op deze website mogen onder geen beding gekopieerd en gebruikt worden door derden.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Spotify
  • iTunes