top of page

DE ROADMAP
NAAR ZELFLIEFDE

Flawmingo is een online traject waarin je levenslang mee op pad gaat met Lies & waar je in een hele warme community stap voor stap leert om jezelf eindelijk terug op de eerste plaats te zetten zonder schuldgevoel zodat je terug stralend en vol energie door het leven huppelt. Je heelt je innerlijke kind, je omarmt de vrouw die je bent & je ziet vanuit de liefde voor jezelf ook de liefde in andere relaties terug opflakkeren.

Het is tijd om jouw plek in dit leven in te nemen

Het is tijd om je unieke zelf te zijn

ALTIJD EN OVERAL

Het is echt tijd voor jou

Dit is jouw moment

De deuren blijven nog open tot en met 16 februari 18u

Daarna sluiten ze weer tot 2024

profielfotofb (1).png

Mag ik jouw inschrijving en dus jouw mooiste keuze uit liefde voor jezelf straks vieren? Ik word namelijk je grootste cheerleader & daar hoort roze confetti bij! 

Het Flawmingo programma is een unieke combinatie van vaste modules met werkboeken, video's, meditaties... & een jaarlijks afwisselend variabel stuk bestaande uit wekelijkse fb lives, webinars, teachingcalls, ...

Als je wil, word je door mij elke week in groep gecoacht. Doordat ik levenslang met je meewandel, hoef je geen enkele uitdaging meer alleen aan te kijken. 

Je doet het wel zelf, maar nooit meer alleen!

In dit traject krijg je mij ALL IN en dat is veel. Veel liefde. Veel energie. Veel enthousiasme. Veel kennis. Veel. Gewoon veel.

Gelukkig leer ik jou in deze roadmap naar Zelfliefde ook prioriteiten stellen zodat je dit echt allemaal op jouw tempo kan absorberen en leren. 

01

Je gaat echt zorgen voor jezelf op zo'n manier dat er ook energie genoeg over blijft voor de mensen die je liefhebt

02

Je leert andere keuzes maken & duidelijke grenzen stellen die je ruimte, levenslust en plezier brengen & dat zonder schuldgevoel

03

Je wordt minder reactief op alle triggers die je elke dag tegenkomt waardoor je innerlijke rust vindt

04

Je heelt stap voor stap lagen van vroeger en leert het verleden anders vasthouden doordat we de oude pijn van je innerlijke kind ook aanpakken

05

Je zal echt houden van jezelf. Met alles van jou. Want alles van jou mag er zijn. De jij van toen. De jij van nu. De jij van de toekomst. Alles begint bij het houden van jezelf.

Thema's die aan bod komen zijn onder andere

 • Grenzen stellen

 • Loslaten

 • Emoties uiten

 • Je levensmissie ontdekken

 • Rust vinden

 • Oude patronen doorbreken

 • Je energie managen

 • Zelfzorg

 • Je liefdestaal ontdekken

 • Vergeven

 • Je behoeften ontdekken en leren uiten

 • Anders leren omgaan met terugkerende triggers

 • Leren luisteren naar je lichaam

 • Milde selftalk

 • Positief zelfbeeld

 • Je innerlijke vuur terug aanwakkeren

 • ...

01

25% korting op mijn andere online cursussen en trajecten

02

Onmiddellijk toegang tot mijn Love yourself academie vol tools 

Online academie

In de online academie komen alle themalessen, werkboeken, video's, meditaties, replays... te staan. Je krijgt hier levenslang toegang toe & kan op elk moment inloggen.

Bonussen

Ook dit keer zijn er weer een heleboel bonussen die jij kan meepikken. Hoe sneller jij inschrijft, hoe meer bonussen jij jezelf kado doet.

Online kick off party

Uiteraard gaan we op 15/02 om 19u30 op een hele leuke manier dit traject samen op gang trappen. 

Dinsdag is jouw mental health avond

Wil je wekelijks live met mij werken, dan is dinsdagavond onze avond. Maar dankzij de replays kan jij uiteraard ook op een ander moment aan de slag met jezelf. Eén van de grote voordelen van online.

Warme community

In de fb groep kan jij op elk moment jezelf zijn en delen waar je op botst. Je komt hier thuis en wordt hier warm ontvangen. De fb groep is 24/7 open, maar ik zorg ervoor dat deze niet overweldigend wordt zodat het voor iedereen aangenaam vertoeven blijft.

Webinars

Maandelijks geef ik een webinar 

dat inspeelt op wat er op dat moment gaande is.

Weekly challenge

Kleine stappen maken het grote verschil, daarom focussen we elke week samen op iets kleins zoals meer rust nemen, elke dag ja zeggen...

Extra call 20/02

Op 20/02 maak ik jou samen met de andere nieuwe Flawmingo's wegwijs.

Fb lives

Elke dinsdagavond kom ik live om 19u om jou en de anderen te coachen op de geposte tackles.

Flawpreneur mastermind

Steeds meer straffe onderneemsters vinden hun weg naar dit traject, daarom speciaal voor hen vanaf nu 2x per maand een mastermind om hen nog meer te laten stralen in hun bedrijf.

Verbindingsmomenten

Tijdens deze momenten kan jij de ruimte nemen die je nodig hebt op dat moment. Je kan een coachvraag inbrengen, je kan eens goed klagen en zagen, je kan delen wat je op dat moment wil delen. Dit is jouw moment.

Levenslange deelname

Elke ronde weer doe je mee. Zolang je wil. We groeien samen. Grote win, want je hoeft niet telkens je verhaal opnieuw te vertellen. Ik ken het namelijk al & ik ken jou al.

KIES JE ERVOOR OM VANAF NU ALL IN TE GAAN & RADICIAAL TE KIEZEN VOOR ZELFLIEFDE? KLIK DAN OP 1 VAN DE BETAALMOGELIJKHEDEN. JE KAN JE BETALINGEN INRICHTEN ZOALS JIJ HET ZELF WIL. ZO IS HET VOOR IEDEREEN MOGELIJK OM DEZE INVESTERING TE MAKEN. 

Stuur me gerust je vraag

Bedankt voor de inzending!

bottom of page