top of page
2.png

Dankzij Lies heb ik geleerd om mezelf te zien zoals ik echt ben en niet zoals ik dacht dat ik was.

HOE IK WERK

Ik werk vandaag uitsluitend online.
Online, maar toch altijd op een persoonlijke manier!


Ik merkte namelijk dat dit voor de meeste straffe madammen gewoon het beste werkt.

Zo kan jij de cursussen, programma's en trajecten volgen als het jou het beste uitkomt.

De manier waarop ik werk is uniek en gebaseerd op alle opleidingen en cursussen die ik de afgelopen 12 jaar volgde. 

 

Mijn voornaamste opleidingen zijn de opleidingen tot Heal your life teacher & coach (gebaseerd op de filosofie van Louise Hay), mijn certificatie tot enneagram-trainer & coach en mijn Human design opleidingen. Daarnaast volgde ik onder andere meerdere opleidingen rond het helen van je innerlijke kind, voice dialogue, schaduwwerk, coaching clinics, en zo veel meer. Ik blijf jaarlijks in mijn eigen kennis & proces als coach & mens investeren omdat ik het belangrijk vind te blijven leren. Naast mijn opleidingen is het leven mijn grootste leerschool.

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

Dankzij het doorlopen van mijn eigen proces weet ik waar jij mee worstelt. Daarom ontwikkelde ik een reeks cursussen en programma's die jou stap voor stap bij meer liefde voor jezelf kunnen brengen. De cursussen en programma's zijn heel doordacht samengesteld zodat ze jouw proces vergemakkelijken. Ik ben een meester in het vinden van shortcuts, deze zorgen er uiteraard niet voor dat je innerlijke proces wegvalt, maar wel dat je onmiddellijk weet hoe en wat. Je hoeft niet eindeloos op zoek te gaan naar de juiste tools voor jou.

Als coach vind ik het belangrijk je te tonen dat je laten begeleiden door een expert je leven makkelijker maakt. Je hoeft het warm water niet opnieuw uit te vinden en aan jezelf werken hoeft niet zwaar te zijn.

Net zoals je fysieke gezondheid mag ook je mentale gezondheid een prioriteit zijn. Hier geldt net zozeer beter voorkomen dan genezen.

Je kan op verschillende manieren met mij samenwerken, maar dus wel echt enkel online.
Door de jaren heen merkte ik dat vanuit je eigen veilige ruimte aan jezelf werken drempelverlagend is en je meer in actie zet.

Want ik reik je met veel liefde alle tools aan, help je door de obstakels die je tot nu toe tegenhielden om het echt te gaan doen, maar de actie... that's your part. Niemand kan jouw pad in jouw plaats afleggen.

 

Ik werk op een praktische, down to earth manier. Liefdevol, maar bij momenten confronterend. Het voordeel van online met mij samenwerken is dat jij mij dan even op pauze kan zetten om dieper te duiken en stil te staan.

Jij kiest zelf hoe je met mij aan de slag gaat.

Zelfliefde trajecten

 

Flawmingo. Mijn paradepaardje. Mijn flaghip. DE roadmap naar Zelfliefde. De deuren naar dit levenslange traject gaan jaarlijks slechts 1 keer open.  Het bijzondere is dat jij levenslang door mij gecoacht wordt. Je investeert 1 keer in jezelf & neemt levenslang deel aan dit programma, zo word jij je leven lang ondersteund in dit groepsprogramma. De deuren gaan terug open begin 2024.

Human design 

Human design, een waanzinnig mooi systeem/tool waarin je zoveel ontdekt over jezelf dat je met verwondering staat te kijken. Dat was althans bij mij het geval. Ik ging met Human design aan de slag sinds december 2019 en it blew my mind, en nog steeds, want ik blijf nieuwe dingen ontdekken.

Er zijn meerdere mogelijkheden om met mij aan de slag te gaan met jouw Human design. De eerste is een human design reading​.

Dit jaar kan je 2 kanten opgaan als jij een reading van mij wil ontvangen.

1. Aha moment reading

In deze reading vertel ik je alles over de basis van je human design. Dat betekent concreet dat je van mij informatie krijgt over je type, je autoriteit, je strategie, je profiel en je open centra & hoe deze te deconditioneren. Daarnaast deel ik ook affirmaties met jou en algemene tips.

Voor deze aha moment reading betaal je 111 euro. Wil je graag weten wanneer je deze kan boeken, zet je dan op de wachtlijst voor readings via onderstaande knop. Je kan dan op het moment zelf nog kiezen of je een aha moment reading of een blow your mind reading wil.

 

 

2. Blow your mind reading
 

Midden maart zet ik mijn agenda open voor deze bijzondere reading. Na het invullen van een uitgebreide vragenlijst en het doorgeven van je geboortegegevens ga ik voor je aan de slag om een een gepersonaliseerd human design boek op maat voor jou te maken. Je ontvangt dan van mij maximum 3 weken na je bestelling een pdf van ongeveer 50/60p die alleen over jou gaan.

Uiteraard krijg je alle informatie mee uit de "aha moment" reading, maar in dit gepersonaliseerde boek ga ik veel verder. Ik leg linken. Ik toon je waar jouw goud zit. Ik duik in je kanalen en actieve poorten. Geef je mee in welke omgeving je floreert. Hoe jij eindelijk kan manifesteren waar je van droomt. Welke manier van eten voor jouw lichaam het beste is. Ik schrijf over je carrière, over je relaties, over je gezondheid ... 

Ik heb voorlopig plaats voor 10 van deze readings. Omdat ze nieuw is in mijn aanbod betalen deze eerste 10 slechts 247 euro. Daarna gaat de prijs omhoog naar 333 euro. In deze reading stop ik ettelijke uren werk, daar ik op dit moment nog niet exact weet hoeveel uren kan het zijn dat de prijs nog stijgt.

15 maart kan je deze readings bestellen.

Human design traject

Eind april kan je opnieuw mijn 12weekse Human design traject volgen. Dit is een traject van 12 weken waarin ik jou (in groep) meeneem in jouw energetische blauwdruk. Het zal de derde keer zijn dat ik het traject geef. Ondertussen volgden al meer dan 75 straffe madammen het.

 

Het is een combinatie van masterclasses, praktische toepassing op jouw blauwdruk, q&a's, meditaties, affirmaties...

 

Tijdens dit traject begeleid ik je ook, je kan namelijk al je vragen stellen zodat je het niet alleen weet vanuit je hoofd, maar ook echt kan gaan leven. 

Dit traject is ideaal als je niet alleen op een praktische manier je eigen design wil gaan leven, maar ook echt meer wil weten over human design an sich. Let wel. Dit is geen human design coach opleiding! 

  

Normaal betaal je 888 euro voor dit traject. De 2 laatste weken van maart betaal je slechts 666 euro. De deuren gaan 15 maart om 15u open.

EnJOY your business

Als ondernemer was ik lang zoekende. Human design heeft me echt geholpen om mijn manier van ondernemen te ontdekken. Mijn manier die ervoor zorgt dat ik mijn bedrijf sinds 2020 echt op mijn voorwaarden heb uitgebouwd. 

Ik heb veel overboord gegooid wat in de mainstream business trajecten wordt aangeleerd. Dankzij mijn meer dan 3 jaar human design studie heb ik begin februari een uitgebreide cursus gemaakt voor onderneemsters. 

Deze vertelt jou hoe jij je type, je profiel, je goud, je content, je zichtbaarheid, jouw manier van sales & launchen... ontdekt in je human design en alles ook echt op jouw manier in de wereld kan zetten als ondernemer.

De modules zijn afgewerkt en opgenomen. Verwacht je aan ongeveer 7u content. De slides en worksheets worden begin april toegevoegd. Daarom kan jij de cursus tijdelijk aankopen aan de pre sale prijs van 333 euro. Van zodra de cursus compleet is, stijgt de prijs naar 666 euro.

 

BELANGRIJK: Deze cursus is trouwens een bonus als je in het 12weeks traject stapt. Denk je daar over, koop de cursus dan niet apart aan.

15 maart om 15u kan jij in deze cursus stappen.

 

Je kan trouwens alvast hieronder jouw gratis human design chart berekenen. Als je jouw mailadres achterlaat, dan stuur ik je graag enkele basis tips over je human design.

bottom of page