top of page
2.png

Dankzij Lies heb ik geleerd om mezelf te zien zoals ik echt ben en niet zoals ik dacht dat ik was.

HOE IK WERK

Ik werk vandaag uitsluitend online.
Online, maar toch altijd op een persoonlijke manier!


Ik merkte namelijk dat dit voor de meeste straffe madammen gewoon het beste werkt.

Zo kan jij de cursussen, programma's en trajecten volgen als het jou het beste uitkomt.

De manier waarop ik werk is uniek en gebaseerd op alle opleidingen en cursussen die ik de afgelopen 12 jaar volgde. 

 

Mijn voornaamste opleidingen zijn de opleidingen tot Heal your life teacher & coach (gebaseerd op de filosofie van Louise Hay), mijn certificatie tot enneagram-trainer & coach en mijn Human design opleidingen. Daarnaast volgde ik onder andere meerdere opleidingen rond het helen van je innerlijke kind, voice dialogue, schaduwwerk, coaching clinics, en zo veel meer. Ik blijf jaarlijks in mijn eigen kennis & proces als coach & mens investeren omdat ik het belangrijk vind te blijven leren. Naast mijn opleidingen is het leven mijn grootste leerschool.

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

Dankzij het doorlopen van mijn eigen proces weet ik waar jij mee worstelt. Daarom ontwikkelde ik een reeks cursussen en programma's die jou stap voor stap bij meer liefde voor jezelf kunnen brengen. De cursussen en programma's zijn heel doordacht samengesteld zodat ze jouw proces vergemakkelijken. Ik ben een meester in het vinden van shortcuts, deze zorgen er uiteraard niet voor dat je innerlijke proces wegvalt, maar wel dat je onmiddellijk weet hoe en wat. Je hoeft niet eindeloos op zoek te gaan naar de juiste tools voor jou.

Als coach vind ik het belangrijk je te tonen dat je laten begeleiden door een expert je leven makkelijker maakt. Je hoeft het warm water niet opnieuw uit te vinden en aan jezelf werken hoeft niet zwaar te zijn.

Net zoals je fysieke gezondheid mag ook je mentale gezondheid een prioriteit zijn. Hier geldt net zozeer beter voorkomen dan genezen.

Je kan op verschillende manieren met mij samenwerken, maar dus wel echt enkel online.
Door de jaren heen merkte ik dat vanuit je eigen veilige ruimte aan jezelf werken drempelverlagend is en je meer in actie zet.

Want ik reik je met veel liefde alle tools aan, help je door de obstakels die je tot nu toe tegenhielden om het echt te gaan doen, maar de actie... that's your part. Niemand kan jouw pad in jouw plaats afleggen.

 

Ik werk op een praktische, down to earth manier. Liefdevol, maar bij momenten confronterend. Het voordeel van online met mij samenwerken is dat jij mij dan even op pauze kan zetten om dieper te duiken en stil te staan.

Jij kiest zelf hoe je met mij aan de slag gaat.

Zelfliefde trajecten

 

Flawmingo. Mijn paradepaardje. Mijn flaghip. DE roadmap naar Zelfliefde. De deuren naar dit levenslange traject gaan jaarlijks slechts 1 keer open. En dat is bijna. Vrijdag 13 januari gaan de deuren open voor iedereen op de wachtlijst. Het bijzondere is dat jij levenslang door mij gecoacht wordt. Je investeert 1 keer in jezelf & neemt levenslang deel aan dit programma, zo word jij je leven lang ondersteund in dit groepsprogramma. De investering je in jezelf is 1777 euro. Je kan in 1, 12 en zelfs in 24 keer betalen. Je kan via onderstaande knop alles lezen over dit levenslange traject.

 

 

 

OMG! Een intensief traject van 9 maanden waarin we de diepte in duiken. Een combinatie van 9 diepgaande masterclasses waar je op eigen tempo doorfietst, 9 persoonlijke sessies, meditaties en 24/7 begeleiding via Voxer. Je kan me op elk moment een bericht sturen. Dit traject kan je zien als een soort mentorship waarin ik 9 maanden lang ruimte voor je maak zodat je spannende stappen nooit alleen hoeft te zetten. Ik sta 9 maanden lang langs je, bij de grote en kleine dingen des levens. Jouw investering in jezelf voor dit traject is 3997 euro. Je kan dit traject in 5, 10 of 18 keer betalen. Van zodra er terug plaats is voor dit traject zal je een intake gesprek kunnen inplannen. 

Human design 

Human design, een waanzinnig mooi systeem/tool waarin je zoveel ontdekt over jezelf dat je met verwondering staat te kijken. Dat was althans bij mij het geval. Ik ging met Human design aan de slag sinds december 2019 en it blew my mind, en nog steeds, want ik blijf nieuwe dingen ontdekken.

Dit jaar kan je 2 kanten opgaan.

 

Vanaf Valentijn kan jij een gepersonaliseerd human design boek bij mij bestellen. Helemaal op jouw maat. Je ontvangt dan van mij 2 weken na je bestelling een pdf van ongeveer 50/60p die alleen over jou gaan.

In april kan je opnieuw mijn 12weekse Human design traject volgen. Dit is een traject van 12 weken waarin ik jou (in groep) meeneem in jouw energetische blauwdruk. Het zal de derde keer zijn dat ik het traject geef. Het is een combinatie van theoretische masterclasses, praktische toepassing op jouw blauwdruk, q&a's, meditaties, affirmaties... Tijdens dit traject begeleid ik je ook, je kan namelijk al je vragen stellen zodat je het niet alleen weet vanuit je hoofd, maar ook echt kan gaan leven. 

 

Ik hou je graag op de hoogte. Je kan trouwens alvast jouw gratis human design chart berekenen hier op de website. Als je jouw mailadres achterlaat, dan stuur ik je graag tips over je human design leven & hou ik je automatisch op de hoogte van mijn human design aanbod. 

bottom of page