top of page

Even uitgebreid lezen wat je allemaal krijgt tijdens dit programma?

*24 werkboeken & video of audio

Gedurende het programma krijg je elke twee weken een nieuwe les. Deze bevatten vooral oefeningen omdat dit de enige manier is waarop jij je bewust kan worden van wat er allemaal speelt in je leven & hoe je dit concreet kan aanpakken. Wees alvast voorbereid op een overvloed aan inzichten. Er zal ook bij elke les ofwel een korte begeleidende video worden toegevoegd ofwel een extra meditatie/luisteroefening. 

*Digitale leeromgeving die 24/7 bereikbaar is
Alle werkboeken, audio, video... komen in een online omgeving te staan waarop jij kan inloggen van overal ter wereld. Je kan inloggen vanop je computer, laptop, tablet, ipad, smartphone...

*Een geheime Facebook groep waarin ik je ook echt coach & waar je bovendien 24/7 terecht kan

In deze geheime groep kan jij terecht op elk ogenblik van je reis. Je kan er terecht met je vragen, bezorgdheden en zo veel meer. Ik beantwoord dan graag in groep jouw post. Zo kunnen jullie ook elkaar stimuleren en motiveren. Alles wat in de groep gepost wordt is enkel zichtbaar voor de straffe madammen die deelnemen aan dit programma. Het is een veilige groep waarin boven alles een liefdevolle energie heerst. Je kiest zelf hoe intensief je de groep gebruikt!

*Vaste check in & check out posts
Dankzij deze posts word je wekelijks uitgenodigd om vooruit te kijken naar en terug te blikken op de week. 

*Ondersteuning in de online academie

In de online academie kan jij onder elke module vragen stellen die ik ook meeneem in de wekelijkse fb live of die ik in een bonus audio zal beantwoorden.

*42 Facebook live uitzendingen van ongeveer 30 minuten

Wekelijks kom ik live in de Facebookgroep. Ik beantwoord dan graag jouw vragen, want niet alle vragen zullen kunnen wachten tot het webinar, of de coachcall.  Je hoeft hier niet live bij te zijn (is wel leuk natuurlijk), want er is altijd een replay. De FB lives in 2023 vinden telkens op dinsdag om 19u. Alle fb lives zijn ook verzameld terug te vinden in de online academie.

*Per module een toepasselijke playlist op Spotify

Muziek is ontzettend helend. Bij elke module zal er dan ook een toepasselijke playlist gedeeld worden die jou kan helpen op het moment jij hier nood aan hebt. 

*Per module meerdere meditaties

Aan het begin van elke module wordt ook een meditatie opgeladen in de online leeromgeving die jij kan afspelen op een moment dat het jou past. Daarnaast zullen er bij verschillende lessen ook extra meditaties worden opgeladen.

*10 webinars 

Tijdens deze webinars ga ik dieper in op de inhoud van het Flawmingo programma en kan jij al je vragen stellen & ga ik daar heel graag dieper op in. De webinars worden telkens opgenomen zodat jij ze kan herbeluisteren. Ze komen ook in onze online omgeving te staan.

*10 verbindingsmomenten 

Tijdens deze verbindingsmomenten kan je mijn inbreng als coach vragen over iets waar je mee worstelt, of kan je kiezen om gewoon eens ongefilterd te hart te luchten/ eens goed te klagen of te zagen, want dat lucht gewoonn soms eens echt op. Deze worden niet opgenomen.

*10 Flawpreneurs masterminds
Omdat er stilaan heel wat onderneemsters in mijn nest zitten & ik zelf meer dan 12 jaar onderneemster ben & weet welke struggles er allemaal bij komen kijken zullen er dit jaar 10 exclusieve online
mastermind momenten zijn om te verbinden, samen naar oplossingen te zoeken, elkaar te vinden, elkaar te steunen... Deze momenten zullen op donderdag of vrijdagmiddag plaatsvinden. De opnames komen in de online omgeving te staan.

*20 teaching calls in de diepte

Tijdens deze teaching calls duiken we dieper in de les van de module waar we op dat moment mee bezig zijn. Zo kan je vragen stellen, inzichten delen en deel ik nog meer op basis van waar nood aan is. De opnames komen nadien in de online omgeving te staan.  

*Per module bijkomende resources
Elke module krijg je extra informatie in de vorm van inspirerende filmpjes, een toepasselijke leeslijst...

*Bonus audio's
Je kan ze ook gerust bonus podcasts noemen. Exclusieve afleveringen voor jou als Flawmingo kuiken. Ik speel in op dat wat jullie bezig houdt!

*Een weekly challenge waar jij je die week op kan focussen

Elke week post ik een challenge. Zo kan jij - als je wil - je die week focussen op die challenge. Buiten de comfortzone leeft de magie.

*Je doet levenslang mee 
Ik groei, jij groeit en ook het programma zal elk jaar opnieuw groeien. Daar jij elke ronde opnieuw kan meedoen, doe je een eenmalige investering en daarmee geniet je van een deelname aan elke ronde zolang het programma loopt. Hier ben ik als coach trouwens uniek in. Er is geen ander online programma rond persoonlijke ontwikkeling waar je jaar op jaar zo intensief begeleid wordt!

*Wekelijks gecoacht
Je wordt - als je dat wil - wekelijks gecoacht door mij tijdens de fb live. 


*Online kick off party donderdag 16 februari om 20u
We maken op een toffe manier kennis met elkaar via een online kick off party!

*UNIEKE BONUSSEN voor de 2023 Flawmingo's

BONUS VAN 17/01 TEM 30/01: Je krijgt een gepersonaliseerd human design boek van ongeveer 50p. Dit bijzondere boek wordt pas in de loop van het voorjaar toegevoegd aan mijn aanbod, dus jij krijgt de primeur. Dit gepersonaliseerde boek gaat echt de diepte in.

BONUSSEN VAN 31/01 TEM 10/02:

Je krijgt toegang tot mijn lifechanging Heal your inner child traject.

* Je mag op 11/02 deelnemen aan mijn bonus masterclass waarin ik mijn 10 geheimen over Zelfliefde met je deel (met replay of course)

*Je neemt deel aan 3 extra in-check calls met alle nieuwe Flawmingo kuikens omdat ik weet hoe overweldigend dat eerste jaar kan zijn.

 

ALL TIME BONUS: 25% korting op andere online programma's/ cursussen/ workshops van Licht coaching

Ik vind het belangrijk om mijn trouwe klanten te belonen, en jou als je andere cursussen en programma's ter verdieping bij mij volgt een exclusieve prijs aan te bieden. Deze korting is geldig op de normale prijzen van mijn andere online cursussen of groepsprogramma's. 

ALL TIME BONUS: Onmiddellijke toegang tot mijn Love yourself academie vol tools, meditaties en oefeningen

bottom of page