top of page

Even uitgebreid lezen wat je allemaal krijgt tijdens dit programma?

*24 themalessen

Bij de start van ons programma krijg jij toegang tot 24 themalessen. Zo kan jij aan de slag gaan met het thema dat op dat moment opspeelt in jouw leven. De themalessen bestaan uit video's, audio, oefeningen, meditaties. 

*Digitale leeromgeving die 24/7 bereikbaar is
Alle inhoud komt in een online omgeving te staan waarop jij kan inloggen van overal ter wereld. Je kan inloggen vanop je computer, laptop, tablet, ipad, smartphone...

*Een geheime Facebook groep waarin ik je ook echt coach & waar je bovendien 24/7 terecht kan

In deze geheime groep kan jij terecht op elk ogenblik van je reis. Je kan er terecht met je vragen, bezorgdheden en zo veel meer. Ik beantwoord dan graag in groep jouw post. Zo kunnen jullie ook elkaar stimuleren en motiveren. Alles wat in de groep gepost wordt is enkel zichtbaar voor de straffe madammen die deelnemen aan dit programma. Het is een veilige groep waarin boven alles een liefdevolle energie heerst. Je kiest zelf hoe intensief je de groep gebruikt! Levenslang maak je deel uit van deze tribe en bij ons kan je terecht met alles.

*Vaste check in & check out posts
Dankzij deze posts word je wekelijks uitgenodigd om vooruit te kijken naar en terug te blikken op de week. 

*Ondersteuning in de online academie

In de online academie kan jij onder elke themales of opname vragen stellen die ik in een bonus audio zal beantwoorden.

*Wekelijkse Facebook live uitzendingen van ongeveer 30 minuten 

Wekelijks kom ik live in de Facebookgroep. Ik beantwoord dan graag jouw vragen, want niet alle vragen zullen kunnen wachten tot het webinar, of de coachcall.  Je hoeft hier niet live bij te zijn (is wel leuk natuurlijk), want er is altijd een replay. De FB lives in 2024 vinden telkens op dinsdag om 19u. Alle fb lives zijn ook verzameld terug te vinden in de online academie.

*Toepasselijke playlists op Spotify

Muziek is ontzettend helend. Ik ben een musiclover en je vindt dan ook meerdere playlists met toepasselijke songs en muziek die jou kunnen ondersteunen op het moment jij hier nood aan hebt. 

*Meerdere meditaties

*maandelijks webinar (10/jaar)

Tijdens deze webinars speel ik in op wat er op dat moment speelt en kan jij al je vragen stellen & ga ik daar heel graag dieper op in. De webinars worden telkens opgenomen zodat jij ze kan herbeluisteren. Ze komen ook in onze online omgeving te staan. De webinars staan steeds ingepland op dinsdagavond.

*maandelijkse delen is helen cirkel (10/jaar)

Tijdens deze cirkels kan je ongefilterd te hart te luchten/ eens goed te klagen of te zagen, want dat lucht gewoon soms eens echt op. Deze worden niet opgenomen. De cirkels staan steeds ingepland op dinsdagavond.

*maandelijkse coachcall (10/jaar)

Tijdens deze maandelijkse coachcall gaan we samen aan de slag gaan rond een specifiek vooropgesteld thema. De coachcalls staan steeds ingepland op dinsdagavond.

*2x per maand een Flawpreneurs mastermind
Omdat er stilaan heel wat onderneemsters in mijn nest zitten & ik zelf meer dan 13 jaar onderneemster ben & weet welke struggles er allemaal bij komen kijken zullen er 20 exclusieve online
mastermind momenten zijn om te verbinden, samen naar oplossingen te zoeken, elkaar te vinden, elkaar te steunen... Deze momenten zullen op dinsdag, donderdag of vrijdagmiddag plaatsvinden. De opnames komen in de online omgeving te staan.

*Per themales bijkomende resources
Elke themales krijg je extra informatie in de vorm van inspirerende filmpjes, een toepasselijke leeslijst...

*Een weekly challenge waar jij je die week op kan focussen

Elke week post ik een challenge. Zo kan jij - als je wil - je die week focussen op die challenge. Buiten de comfortzone leeft de magie.

*Een 5daagse intensive per kwartaal waarbij we dieper in een thema duiken

Tijdens deze intensives duiken we dieper in een thema. Dit doe ik met een extra fb live tijdens de lunch deze 5 dagen. En uiteraard horen er ook extra oefeningen bij deze intensives. En yes, als je er niet live kan bij zijn, dan komt ook hiervan de replay altijd in de academie te staan!

*Je doet levenslang mee 
Ik groei, jij groeit en ook het programma zal elk jaar opnieuw groeien. Daar jij elke ronde opnieuw kan meedoen, doe je een eenmalige investering en daarmee geniet je van een deelname aan elke ronde zolang het programma loopt. Hier ben ik als coach trouwens uniek in. Er is geen ander online programma rond persoonlijke ontwikkeling waar je jaar op jaar zo intensief begeleid wordt!

*Wekelijks gecoacht
Je wordt - als je dat wil - wekelijks gecoacht door mij tijdens de fb live of tijdens
onze andere momenten samen. De enige vereiste is dat jij hier tijd en ruimte voor maakt.


*Online kick off party donderdag 15 februari om 20u
We maken op een toffe manier kennis met elkaar via een online kick off party!

*UNIEKE BONUSSEN voor de 2024 Flawmingo's

BONUSSEN TIJDENS HET LANCERINGSWEEKEND 12 TEM 15/01:

* exclusieve korting (1x 1555 euro ipv 1888 euro, 12x 147 euro ipv 12x 188 euro, 24 x 77 euro ipv 24x 97 euro

* flamingo verrassingspakket thuis geleverd eind februari

* heel 2024 toegang tot de Zelfliefde Voxer Vortex twv 1111 euro

* een 1 op 1 sessie van 30 minuten met mij als je vrijdag 12/01 instapt en in 1 keer betaalt, een unieke bonus daar ik geen 1 op 1 sessies meer geef

 

BONUS VAN 15/01 TEM 30/01: Je krijgt een gepersonaliseerde Blow your mind reading van

ongeveer 70p. Zo krijg je echt een energetische handleiding in handen waarmee jij je leven moeitelozer kan inrichten. Bonus twv 333 euro

BONUSSEN VAN 31/01 TEM 09/02:

Je krijgt toegang tot mijn lifechanging Heal your inner child traject of mijn Liefde met hoofdletter L traject. Jij kiest waar je toegang toe wil. Bonus twv 147 euro

* Je mag op 10/02 deelnemen aan mijn bonus masterclass waarin ik mijn 10 geheimen over Zelfliefde met je deel (met replay of course)

 

ALL TIME BONUS: 25% korting op andere online programma's/ cursussen/ workshops van Licht coaching

Ik vind het belangrijk om mijn trouwe klanten te belonen, en jou als je andere cursussen en programma's ter verdieping bij mij volgt een exclusieve prijs aan te bieden. Deze korting is geldig op de normale prijzen van mijn andere online cursussen of groepsprogramma's. 

ALL TIME BONUS: Toegang tot de inhoud van de Love yourself academie

bottom of page