top of page

Tijdens een one day retreat neem ik je een dag mee op pad Antwerpen in. Hoe de dag eruit ziet, pas ik aan aan jouw human design.

 

Verwacht je aan een dag magie waarin we uiteraard ook aan de slag gaan met de blokkades waar je in je leven op botst.

 

Hoe ik weet welke deze zijn? Jij vult voor onze one day retreat een uitgebreide vragenlijst in zodat ik de dag echt op jouw noden kan afstemmen.

 

Deze one day retreat kan ingezet worden om jou als onderneemster meer helderheid te geven over je aanbod, lanceerplan, inspiratie of je kan intappen op mijn creativiteit & out of the box denken... 

 

Maar uiteraard is zo'n dag ook ideaal om als straffe madam los te laten, grenzen te stellen, (meer) liefde voor jezelf te vinden ... door de spiegel die ik je die dag letterlijk & figuurlijk voor houd.

Bij een one day retreat krijg je ook altijd een aha human design reading & een maand (2 weken voor en 2 weken na) Voxer support. Voxer is een soort whatsapp waarmee je dus een rechtstreeks lijntje met mij hebt.

Hou er rekening mee dat een one day retreat een beleving is waar je bewust voor kiest. Het is nooit alleen die ene dag. De dag zelf duurt trouwens van 11u tot 17u & gaat steeds door op woensdag, donderdag of vrijdag.

Jouw investering voor een one day retreat is 1111 euro, inclusief btw. Je kan deze in 1 keer of 2 keer betalen.

 

Na aanmelding voor de wachtlijst krijg je vanaf 1 juni een korte vragenlijst en een link om je intake gesprek in te plannen. Want ook voor het one day retreat is het belangrijk dat onze energie matcht. 

bottom of page