top of page

Online kan je momenteel met mij samenwerken op je eigen tempo. Jij kiest het thema en duikt erin.

Je kan kiezen tussen 2 online trajecten waartoe je levenslang de toegang houdt.
OF

Je kiest voor het LEVEL UP membership

 

Hier vind je een combinatie van een bestaande schatkist aan thema's waar je zelf al onmiddellijk mee aan de slag kan & elke maand nieuwe inhoud in de vorm van oefeningen, meditaties, audio's, challenges, korte masterclasses... De inhoud wordt aangepast aan wat jij nodig hebt, want in de online omgeving is er ruimte voor jouw vragen. Op basis daarvan creëer ik extra inhoud die jou op dat moment een stap verder helpt. 

 

BELANGRIJK: Je wordt binnen dit membership niet online door mij gecoacht. Het is echt een schat van thema's waar jij op het moment dat je dit nodig hebt kan induiken. De Netflix voor lichaam, hart en ziel. Wil je graag wekelijks online & levenslang door mij gecoacht worden, dan kies je best voor het Flawmingo programma. De deuren van dit traject gaan terug open begin 2024. 

Net als alle andere trajecten en mogelijkheden wordt ook het membership een belevingswereld waar je in stapt & jezelf in onderdompelt. 

ACTIE: Je kan je nu al op de wachtlijst zetten zodat je aan actievoorwaarden (lees unieke korting) kan instappen tussen 15 en 30 juni. Zo kan jij jezelf een mooi kado doen.

 

De normale prijs voor een 3 maanden abonnement is 111 euro. Via de wachtlijst schrijf je tussen 15 juni en 30 juni in aan 77 euro voor een abonnement van 3 maanden.

De normale prijs voor een jaar abonnement is 333 euro. Via de wachtlijst schrijf je tussen 15 juni en 30 juni in aan 247 euro voor een abonnement van een jaar. 

 

Je behoudt dan deze prijs zolang je lid blijft. Je krijgt toegang op 1 juli.  

bottom of page