Zoeken
  • Lies

3 dingen je echt nooit meer tegen jezelf mag zeggen!

➡️Ik ben het niet waard⬅️ Je bent het wel waard. Elke dag. Altijd. Je bent een goed mens Je bent een mooi mens En ja Je mag een mooi leven leiden Je mag voor jezelf kiezen Je mag jezelf graag zien Je mag uit de ratrace stappen Je mag het op jouw manier doen Jij bent het waard 😘 ➡️Ik kan het niet⬅️ Misschien niet alleen Maar niemand beweert dat je het alleen moet doen Alles in je leven heb je geleerd Praten Stappen Fietsen Zwemmen Lezen Met de computer werken ... En hiervan dacht je ook eerst dat het je nooit zou lukken En toch leerde je het Dus ja Je kan ook ✅Leren loslaten ✅Leren emoties uiten op een gezonde manier ✅Leren opnieuw houden van jezelf ✅Leren kiezen voor anders Je kan het wel 💪 Maar je "moet" het willen 🤷‍♀️ ➡️Het is niet voor mij weggelegd⬅️ Als ik het heb gekund Dan kan jij het ook Want ik ben niet meer bijzonder dan jij Jezelf terug graag gaan zien Ja Dat kan beangstigend zijn Want je weet hoeveel liefde je in je hart hebt En wat als je die aan jezelf durft geven Wat zal er dan allemaal veranderen Zal dan je hele leven op zijn kop gaan staan Mijn leven is er alleen maar mooier op geworden Betere relaties Keuzes die mij gelukkig maken Meer mildheid Eindelijk terug voelen wat van mij is en wat niet Bewust erkennen wat van vroeger is en wat nu Ik werd er een mooier mens van Was ik eigenlijk altijd al Maar toen pas leerde ik het zien En dat is ook voor jou weggelegd ❤️🙏❤️107 keer bekeken0 reacties

© 2010 - 2020 by Lies Deboiserie

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

De juridische documenten, concepten en teksten op deze website mogen onder geen beding gekopieerd en gebruikt worden door derden.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Spotify
  • iTunes