Zoeken
  • Lies

Je hart volgen... Hoe en wat dan?

Soms twijfel ik eraan of ik wel echt mijn hart volg. Omdat ik in mijn leven al zoveel verschillende paden ben ingeslagen. Eerder dit jaar kreeg ik veel tijd en ruimte om te vertragen en hier bij stil te staan.

Met mijn hand op mijn hart durf ik vandaag zeggen dat ik altijd mijn hart heb gevolgd. Ook al komt wat ik doe waarschijnlijk bij anderen niet logisch over.

Huh maar je hebt toch rechten gestudeerd en nu doe je er niks meer mee? Huh je gaat (keidure, hoorde ik tussen de lijnen door ) opleidingen volgen om coach te worden? Huh je gaat niet meer voltijds werken zodat je een eigen bedrijf kan opbouwen? Huh je gaat in de kempen wonen en je kent daar niemand? Huh je gaat enkel nog met straffe madammen werken? Huh je gaat enkel nog online werken als coach? Huh je gaat een appartement kopen in Antwerpen? Huh je gaat een appartement kopen in Antwerpen op 300m van uw lief, waarom gaan jullie niet samenwonen? Huh je bent eeuwig verloofd met je lief nu, waarom niet gewoon samenwonen en trouwen en al? Huh je gaat terug fulltime werken en daarnaast blijf je wel nog coachen?

Bij alle voorgaande stappen en beslissingen in mijn leven werden er door anderen vaak grote ogen getrokken. Maar voor mij voelde en voelt alles wat ik doe tot op vandaag gewoon heel erg juist.

En nee. Ik heb niemand achter gelaten om op wereldreis te gaan. Ik spring nooit onbezonnen in het diepe. En ik heb nooit wereldschokkende besluiten genomen waar de grond van gaat daveren.

Maar daar gaat het ook niet om als je je hart volgt. Het gaat om jouw volgende stap. Om jouw pad. Om wat voor jou nu juist voelt. Het gaat om je hart volgen in elk moment. Ook als je een "normaal" leven leidt. Vooral als je een normaal leven leidt eigenlijk...

Is wat ik vandaag doe om mijn hart te volgen volgend jaar nog hetzelfde? Ik zou het niet weten. De toekomst is voor ieder van ons onzeker.

Wat ik wel weet, is dat ik elke keer weer mijn hart volg en zal volgen. Omdat dat de enige manier is waarop

het voor mij klopt.

Ik wens het jou ook toe!Just do what feels right for YOU!

16 keer bekeken0 reacties

© 2010 - 2020 by Lies Deboiserie

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

De juridische documenten, concepten en teksten op deze website mogen onder geen beding gekopieerd en gebruikt worden door derden.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Spotify
  • iTunes