Zoeken
  • Lies

Mijn beste advies om je niet te laten meeslepen in de ratrace

Morgen begint de drukte weer. De vakantiemodus wordt uitgeschakeld en de ratrace modus wordt weer aangezet. Uiteraard heb jij op dit moment de intentie om die vakantiemodus te behouden en zal jij je niet laten meesleuren in het ritme van de ratrace.

Ik wens het je ook echt toe, maar weet uit eigen ervaring dat je voor je het weet toch weer druk van de klok en je to do lijst voelt.


Het allerbelangrijkste wat jij voor jezelf kan doen om die ratrace niet de overhand te laten nemen is jezelf elke dag enkele minuten tijd cadeau doen.


Door heel bewust 5 tot 10 minuten tijd voor jezelf te nemen elke dag laad jij bewust je batterijen op. Je laadt elke dag je telefoon op, dus je mag ook gewoon jezelf elke dag weer opladen. Door hier elke dag enkele minuten de tijd voor te nemen, kan jij dicht bij jezelf blijven. Het helpt je om je niet uit het lood te laten slaan door externe omstandigheden.


Wat je die 5 à 10 minuten zoals kan doen?

*Luister naar een korte meditatie *Lijst voor jezelf op waar je allemaal dankbaar voor bent *Neem de tijd om de emoties van de dag even uit je lijf te laten stromen door bijvoorbeeld mee te zingen met een boos of emotioneel liedje *Kijk naar een inspirerend You tube filmpje *…


Het allerbelangrijkste is dat jij de energie van anderen jouw Zijn niet laat bepalen.

Kies er bewust voor om je niet te laten meeslepen door de anderen rond je. En yep, die 5 tot 10 minuten focus op jezelf kunnen jou daar echt bij helpen.


Ga het maar eens proberen! Ik ben alvast benieuwd naar wat het met je doet.83 keer bekeken0 reacties

© 2010 - 2020 by Lies Deboiserie

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

De juridische documenten, concepten en teksten op deze website mogen onder geen beding gekopieerd en gebruikt worden door derden.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Spotify
  • iTunes