top of page

Lees even uitgebreid lezen wat je allemaal krijgt tijdens dit programma:

*Themalessen rond alle onderwerpen die verband houden met Zelfliefde

Bij de start van ons programma krijg jij toegang tot alle reeds opgenomen themalessen. Zo kan jij aan de slag gaan met het thema dat op dat moment opspeelt in jouw leven. De themalessen bestaan uit een mix van video's, audio, oefeningen, meditaties. De themalessen worden aangevuld zodat de inhoud up to date blijft.

*Digitale leeromgeving die 24/7 bereikbaar is
Alle inhoud komt in een online omgeving te staan waarop jij kan inloggen van overal ter wereld. Je kan inloggen vanop je computer, laptop, tablet, ipad, smartphone...

*Een geheime Facebook groep waarin ik je ook echt coach & waar je bovendien 24/7 terecht kan

In deze geheime groep kan jij terecht op elk ogenblik van je reis. Je kan er terecht met je vragen, bezorgdheden en zo veel meer. Ik beantwoord dan graag in groep jouw post. Zo kunnen jullie ook elkaar stimuleren en motiveren. Alles wat in de groep gepost wordt is enkel zichtbaar voor de straffe madammen die deelnemen aan dit programma. Het is een veilige groep waarin boven alles een liefdevolle energie heerst. Je kiest zelf hoe intensief je de groep gebruikt! Levenslang maak je deel uit van deze tribe en bij ons kan je terecht met alles.

*Vaste check in & check out posts
Dankzij deze posts word je wekelijks uitgenodigd om vooruit te kijken naar en terug te blikken op de week. 

*Ondersteuning in de online academie

In de online academie kan jij onder elke themales of opname vragen stellen die ik in een audio zal beantwoorden.

*Wekelijkse Facebook live uitzendingen van ongeveer 30 minuten 

Wekelijks kom ik live in de Facebookgroep. Ik beantwoord dan graag jouw vragen, want niet alle vragen zullen kunnen wachten tot het webinar, of de coachcall.  Je hoeft hier niet live bij te zijn (is wel leuk natuurlijk), want er is altijd een replay. De FB lives in 2024 vinden telkens op dinsdag om 19u. Alle fb lives worden ook verzameld terug te vinden in de online academie.

*Toepasselijke playlists op Spotify

Muziek is ontzettend helend. Ik ben een musiclover en je vindt in het Flawmingp programma dan ook meerdere playlists met toepasselijke songs en muziek die jou kunnen ondersteunen op het moment jij hier nood aan hebt. 

*Meerdere meditaties die doorheen het jaar worden aangevuld

*maandelijks webinar 

Tijdens deze webinars speel ik in op wat er op dat moment speelt en kan jij al je vragen stellen & ga ik daar heel graag dieper op in. De webinars worden telkens opgenomen zodat jij ze kan herbeluisteren. Ze komen ook in onze online omgeving te staan. De webinars staan afwisselend ingepland op dinsdag of donderdagavondavond.

*maandelijkse delen is helen cirkel 

Tijdens deze cirkels kan je ongefilterd te hart te luchten/ eens goed te klagen of te zagen, want dat lucht gewoon soms eens echt op. Omwille van de gevoeligheid van wat gedeeld wordt, worden deze niet opgenomen. De cirkels staan afwisselend ingepland op dinsdag of donderdagavondavond.

*maandelijkse coachcall / teaching call 

Tijdens deze maandelijkse coachcall gaan we samen aan de slag gaan rond een specifiek vooropgesteld thema. De coachcalls staan afwisselend ingepland op dinsdag of donderdagavondavond.

*2x per maand een Flawpreneurs mastermind
Omdat er stilaan heel wat onderneemsters in mijn nest zitten & ik zelf meer dan 13 jaar onderneemster ben & weet welke struggles er allemaal bij komen kijken zullen er 20 exclusieve online
mastermind momenten zijn om te verbinden, samen naar oplossingen te zoeken, elkaar te vinden, elkaar te steunen...
 De opnames komen in de online omgeving te staan.

*Bijkomende resources
Extra informatie in de vorm van inspirerende filmpjes, een toepasselijke leeslijst...

*Een weekly challenge waar jij je die week op kan focussen

Elke week post ik een challenge. Zo kan jij - als je wil - je die week focussen op die challenge. Buiten de comfortzone leeft de magie.

*3 keer per jaar een 5daagse intensive waarbij we dieper in een thema duiken

Tijdens deze intensives duiken we dieper in een thema. Dit doe ik met een extra fb live tijdens de lunch deze 5 dagen. En uiteraard horen er ook extra oefeningen bij deze intensives. En yes, als je er niet live kan bij zijn, dan komt ook hiervan de replay altijd in de academie te staan!

*Je doet levenslang mee 
Ik groei, jij groeit en ook het programma zal elk jaar opnieuw groeien. Daar jij levenslang meedoen, doe je een eenmalige investering. Hier ben ik als coach op gebied van persoonlijke ontwikkeling trouwens uniek in. Er is geen ander online programma rond persoonlijke ontwikkeling waar je jaar op jaar zo intensief begeleid wordt!

*Wekelijks gecoacht
Je wordt - als je dat wil - wekelijks gecoacht door mij tijdens de fb live of tijdens
onze andere momenten samen. De enige vereiste is dat jij hier tijd en ruimte voor maakt.

ongelimiteerd beschikbaar

Levenslang ondersteund in groep

Uniek in Belgë en Nederland

Nooit sta je er nog alleen voor!

DE DEUREN VAN DIT TRAJECT ZIJN
TIJDELIJK GESLOTEN

IN MAART GAAN ZE TERUG OPEN

bottom of page