top of page
2.png

Dankzij Lies heb ik geleerd om mezelf te zien zoals ik echt ben en niet zoals ik dacht dat ik was.

HOE IK WERK

Ik voel in alles dat er een nieuwe wind waait in de manier waarop ik met jou aan de slag ga. Want alles wat ik doe, is een co-creatie met jou. Ik ben ervan overtuigd dat als jij mij gevonden hebt onze energiën samen het mooiste in jou naar boven kunnen laten komen. 

 

Hopelijk ben je er klaar voor, want ik neem je mee 'en route' zodat jij een diepe liefde voor jezelf en het leven kan vinden & beleven. 
 

Je kan offline en online met mij werken. Jaja, dat offline is nieuw, want tot voor kort werkte ik exclusief online. Het is tijd voor anders. Het is tijd om buiten de lijntjes te kleuren. Het is tijd om je mee de wereld in te trekken. Het is tijd om je te inspireren en te laten proeven van wat mogelijk is. 

 

Voor sommigen is het fijner om van mijn energie te proeven via mijn DIY of live gegeven online trajecten. Die kansen zijn er uiteraard ook en zullen er ook altijd blijven. Je vindt alle informatie voor de DIY trajecten op deze pagina: DIY trajecten

Voor anderen, die echt intensief en direct diep in een beleving willen duiken waar je als herboren uitkomen, is er de offline experience. 

 

Mijn manier van werken is anders. Dat komt omdat ik al mijn opleidingen met elkaar combineer en er mijn unieke methode van maakte.  

 

Mijn voornaamste opleidingen zijn de opleidingen tot Heal your life teacher & coach (gebaseerd op de filosofie van Louise Hay), mijn certificatie tot enneagram-trainer & coach en mijn Human design opleidingen. Daarnaast volgde ik onder andere meerdere opleidingen rond het helen van je innerlijke kind, voice dialogue, schaduwwerk, coaching clinics, en zo veel meer. Ik blijf jaarlijks in mijn eigen kennis & proces als coach & mens investeren omdat ik het belangrijk vind te blijven leren. Naast mijn opleidingen is het leven mijn grootste leerschool.

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

Dankzij het doorlopen van mijn eigen proces weet ik waar jij mee worstelt. Daarom ontwikkelde ik een reeks cursussen en programma's die jou stap voor stap bij meer liefde voor jezelf kunnen brengen. De cursussen en programma's zijn heel doordacht samengesteld zodat ze jouw proces vergemakkelijken. Ik ben een meester in het vinden van shortcuts, deze zorgen er uiteraard niet voor dat je innerlijke proces wegvalt, maar wel dat je onmiddellijk weet hoe en wat. Je hoeft niet eindeloos op zoek te gaan naar de juiste tools voor jou.

Als coach vind ik het belangrijk je te tonen dat je laten begeleiden door een expert je leven makkelijker maakt. Je hoeft het warm water niet opnieuw uit te vinden en aan jezelf werken hoeft niet zwaar te zijn.

Net zoals je fysieke gezondheid mag ook je mentale gezondheid een prioriteit zijn. Hier geldt net zozeer beter voorkomen dan genezen.

Ik werk op een praktische, down to earth manier. Liefdevol, maar bij momenten confronterend. Het allerbelangrijkste is dat je bereid bent jezelf in de ogen te kijken.

Jij kiest zelf hoe intensief met mij aan de slag gaat.

Online. 

Flawmingo. Mijn paradepaardje. Mijn flaghip. DE roadmap naar Zelfliefde. De deuren naar dit levenslange online traject gaan jaarlijks slechts 1 keer open.  Het bijzondere is dat jij levenslang door mij gecoacht wordt. Je investeert 1 keer in jezelf & neemt levenslang deel aan dit programma, zo word jij je leven lang ondersteund in dit groepsprogramma. De deuren gaan terug open begin 2024.

DIY trajecten. Ik ontwikkelde door de jaren heen op basis van de nood van mijn straffe madammen zalige trajecten die jij nu ook kan volgen op jouw eigen tempo. Alles hangt af van waar jij mee aan de slag wil.

-> Ik wil mijn innerlijke kind helen

-> Ik wil de ruimte openen voor de Liefde van mijn leven

NIEUW vanaf 1 juli: Level up, HET Zelfliefde membership. Hier vind je een combinatie van een bestaande schatkist aan thema's waar je zelf al onmiddellijk mee aan de slag kan & elke maand nieuwe inhoud in de vorm van oefeningen, meditaties, audio's, challenges, korte masterclasses... De inhoud wordt aangepast aan wat jij nodig hebt, want in de online omgeving is er ruimte voor jouw vragen. Op basis daarvan creëer ik extra inhoud die jou op dat moment een stap verder helpt. 

 

BELANGRIJK: Je wordt binnen dit membership niet online door mij gecoacht. Het is echt een schat van thema's waar jij op het moment dat je dit nodig hebt kan induiken. De Netflix voor lichaam, hart en ziel. Wil je graag wekelijks online & levenslang door mij gecoacht worden, dan kies je best voor het Flawmingo programma. De deuren van dit traject gaan terug open begin 2024. 

Net als alle andere trajecten en mogelijkheden wordt ook het membership een belevingswereld waar je in stapt & jezelf in onderdompelt. 

ACTIE: Je kan je nu al op de wachtlijst zetten zodat je aan actievoorwaarden (lees unieke korting) kan instappen tussen 15 en 30 juni. Zo kan jij jezelf een mooi kado doen.

 

De normale prijs voor een 3 maanden abonnement is 111 euro. Via de wachtlijst schrijf je tussen 15 juni en 30 juni in aan 77 euro voor een abonnement van 3 maanden.

 

De normale prijs voor een jaar abonnement is 333 euro. Via de wachtlijst schrijf je tussen 15 juni en 30 juni in aan 247 euro voor een abonnement van een jaar.

 

Je behoudt dan deze prijs zolang je lid blijft. Je krijgt toegang op 1 juli.  

 

 

 

 

Off line.

 

One day retreat. Tijdens een one day retreat neem ik je een dag mee op pad Antwerpen in. Hoe de dag eruit ziet, pas ik aan aan jouw human design. Verwacht je aan een dag magie waarin we uiteraard ook aan de slag gaan met de blokkades waar je in je leven op botst. Hoe ik weet welke deze zijn? Jij vult voor onze one day retreat een uitgebreide vragenlijst in zodat ik de dag echt op jouw noden kan afstemmen.

 

Deze one day retreat kan ingezet worden om jou als onderneemster meer helderheid te geven over je aanbod, lanceerplan, inspiratie of je kan intappen op mijn creativiteit & out of the box denken... Maar uiteraard is zo'n dag ook ideaal om als straffe madam los te laten, grenzen te stellen, (meer) liefde voor jezelf te vinden ... door de spiegel die ik je die dag letterlijk & figuurlijk voor houd.

Bij een one day retreat krijg je ook altijd een aha human design reading & een maand (2 weken voor en 2 weken na) Voxer support. Voxer is een soort whatsapp waarmee je dus een rechtstreeks lijntje met mij hebt.

Hou er rekening mee dat een one day retreat een beleving is waar je bewust voor kiest. Het is nooit alleen die ene dag. De dag zelf duurt trouwens van 11u tot 17u & gaat steeds door op woensdag, donderdag of vrijdag.

Jouw investering voor een one day retreat is 1111 euro, inclusief btw. Na aanmelding voor de wachtlijst krijg je binnen de week een link om je intake gesprek in te plannen. Want ook voor het one day retreat is het belangrijk dat onze energie matcht. 

 

 

 

Mind the gap. Een 4 maanden durende experience waarin we samen op ontdekking gaan. Alles wat we doen en ervaren wordt aangepast aan jouw Human design. Verwacht je niet aan de traditionele sessies waarbij we over elkaar aan een tafel zitten of lichaamswerk doen.

 

We trekken er echt samen op uit. Altijd in Antwerpen stad. En daar valt veel te ontdekken. Over jezelf. Over het leven. Over beleven op een andere manier. Ik inspireer je op deze manier graag om de wereld, om jouw wereld anders te bekijken. Om jezelf open te stellen voor ervaringen die je ogen openen.

 

Hoe ziet Mind the gap eruit?

 

  • We beginnen & eindigen het traject met een one day retreat in Antwerpen stad. Concreet betekent dit dat we ergens samen aan de slag gaan van 11u tot 17u. Uiteraard met de nodige lunch en versnapering.

  • Daarnaast zijn er 6 live sessies van 2u in Antwerpen of in de Hobokense polder & volg ik je daartussen op met 6 online sessies van een half uur om even snel in te checken en af te stemmen. We ontmoeten elkaar dus deze maanden elke week.

  • Uiteraard ben ik tijdens het volledige traject te bereiken via Voxer (een soort whatsapp).

  • Je ontvangt ook altijd een Blow your mind reading van mij twv 333 euro. 

One day retreats vinden, net als de andere live sessies, steeds plaats op op woensdag, donderdag of vrijdag.

 

Instappen in #mindthegap kan enkel na een online intake gesprek via Zoom. Ik kies namelijk zorgvuldig met wie mijn energie deel & wie ik deze experience laat beleven. 

Misschien lees je graag nog wat meer over deze unieke ervaring. Dat kan door hier te klikken.

Jouw investering is 4997 euro, inclusief btw.

Via onderstaande link zet jij je op de wachtlijst & krijg je binnen de week een link om je intake gesprek in te plannen.

 

 

 

 

 

Human design.

Human design, een waanzinnig mooi systeem/tool waarin je zoveel ontdekt over jezelf dat je met verwondering staat te kijken. Dat was althans bij mij het geval. Ik ging met Human design aan de slag sinds december 2019 en it blew my mind, en nog steeds, want ik blijf nieuwe dingen ontdekken.

Je kan bij mij 2 soorten readings laten doen.

1. Aha moment reading

In deze reading vertel ik je alles over de basis van je human design. Dat betekent concreet dat je van mij informatie krijgt over je type, je autoriteit, je strategie, je profiel en je open centra & hoe deze te deconditioneren. Daarnaast deel ik ook affirmaties met jou en algemene tips.

Voor deze aha moment reading betaal je 111 euro. 

 

 

2. Blow your mind reading
 

Midden maart zet ik mijn agenda open voor deze bijzondere reading. Na het invullen van een uitgebreide vragenlijst en het doorgeven van je geboortegegevens ga ik voor je aan de slag om een een gepersonaliseerd human design boek op maat voor jou te maken. Je ontvangt dan van mij maximum 3 weken na je bestelling een pdf van ongeveer 60/70p die alleen over jou gaan.

 

Uiteraard krijg je alle informatie mee uit de "aha moment" reading, maar in dit gepersonaliseerde boek ga ik veel verder. Ik leg linken. Ik toon je waar jouw goud zit. Ik duik in je kanalen en actieve poorten. Geef je mee in welke omgeving je floreert. Hoe jij eindelijk kan manifesteren waar je van droomt. Welke manier van eten voor jouw lichaam het beste is. Ik schrijf over je carrière, over je relaties, over je gezondheid ... 

Jouw investering is 333 euro, inclusief btw.

bottom of page