top of page
2.png

Dankzij Lies heb ik geleerd om mezelf te zien zoals ik echt ben en niet zoals ik dacht dat ik was.

HOE IK WERK

Je kan op meerdere manieren proeven van mijn energie en je online door mij laten dragen. 

 

Mijn manier van werken is anders. Dat komt omdat ik al mijn opleidingen op een praktisch toepasbare manier met elkaar combineer en van deze unieke mix ook echt mijn methode heb gemaakt.  

 

Mijn voornaamste opleidingen zijn de opleidingen tot Heal your life teacher & coach (gebaseerd op de filosofie van Louise Hay), mijn certificatie tot enneagram-trainer & coach en mijn Human design opleidingen. Daarnaast volgde ik onder andere meerdere opleidingen rond het helen van je innerlijke kind, voice dialogue, schaduwwerk, luisteren naar je lichaam, coaching clinics, en zo veel meer. Mijn reiki I zette ook een spiritueel en energetisch luik open in 2010. Ik blijf jaarlijks in mijn eigen kennis & proces als coach & mens investeren omdat ik het belangrijk vind te blijven leren. Naast mijn opleidingen is het leven mijn grootste leerschool.

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

Dankzij het doorlopen van mijn eigen proces weet ik waar jij mee worstelt. Daardoor ontwikkelde ik een reeks cursussen en programma's die jou stap voor stap bij meer liefde voor jezelf brengen. De cursussen en programma's zijn heel doordacht samengesteld zodat ze jouw proces vergemakkelijken.


Ik ben een meester in het vinden van shortcuts, deze zorgen er uiteraard niet voor dat je innerlijke proces wegvalt, maar wel dat je onmiddellijk weet hoe en wat. Je hoeft niet eindeloos op zoek te gaan naar de juiste tools voor jou.

Als coach vind ik het belangrijk je te tonen dat je laten begeleiden door een expert je leven makkelijker maakt. Je hoeft het warm water niet opnieuw uit te vinden en aan jezelf werken hoeft echt niet zwaar te zijn.

Net zoals je fysieke gezondheid mogen ook je mentale en emotionele gezondheid een prioriteit zijn. Hier geldt net zozeer beter voorkomen dan genezen.

Ik werk op een praktische, down to earth manier. Liefdevol, maar bij momenten confronterend. Het allerbelangrijkste is dat je bereid bent jezelf in de ogen te kijken. Letterlijk en figuurlijk.

Jij kiest zelf hoe intensief met mij aan de slag gaat.

Online. 

Flawmingo. Mijn paradepaardje. Mijn flaghip. DE roadmap naar Zelfliefde. Het allermooiste en warmste online traject waar jij in terecht kan komen. Het bijzondere is dat jij levenslang door mij gecoacht wordt. Je investeert 1 keer in jezelf & neemt levenslang deel aan dit programma, zo word jij je leven lang ondersteund in dit groepsprogramma.

 

Dit traject wordt nog beter dan het al was. De deuren gaan terug open begin 2024. Dit is het 8e jaar en het wordt een heel bijzonder jaar met een serieuze upgrade. Het is dus het ideale moment om in te stappen.

 

Je kan je binnenkort op de wachtlijst zetten om te profiteren van exclusieve voordelen tijdens het lanceringsweekend van 12/01/2024 tem 15/01/2024.

 

Nog heel even geduld. Mijn Flawmingo programma is bijna terug voor haar come back!

Mijn Selflove club, HET Zelfliefde DIY membership. Hier vind je een combinatie van een bestaande schatkist aan thema's waar je zelf al onmiddellijk mee aan de slag kan & elke maand nieuwe inhoud in de vorm van oefeningen, meditaties, audio's, challenges, korte masterclasses...

 

De inhoud wordt elke maand aangevuld. Ik kijk en voel aan welke thema's nood is en laat mijn creatiekracht er dan op los. 

De deuren van de club zijn gesloten tot in het voorjaar. Je kan dus vanaf maart terug lid worden van deze DIY club.

Human design.

Human design, een waanzinnig mooi systeem/tool waarin je zoveel ontdekt over jezelf dat je met verwondering staat te kijken. Dat was althans bij mij het geval. Ik ging met Human design aan de slag sinds december 2019 en it blew my mind, en nog steeds, want ik blijf nieuwe dingen ontdekken.

Eind december verdwijnt human design uit mijn aanbod. Wil jij nog graag een uitgebreide reading laten doen, 1 van de laatste 10, dan is het nu het moment om deze te bestellen.

De uitgebreide reading aka Blow your mind reading is jouw energetische handleiding in de vorm van een pdf van 70p waarin jouw blauwdruk niet alleen omschreven wordt, maar ook in heldere mensentaal wordt toegelicht. 

Het goud van jouw blauwdruk gaan toepassen in je leven is magisch!

Jouw investering voor deze uitgebreide reading is 333 euro.

bottom of page