site.png

Dankzij Lies heb ik geleerd om mezelf te zien zoals ik echt ben en niet zoals ik dacht dat ik was.

HOE IK WERK

Ik werk vandaag uitsluitend online.
Online, maar toch altijd op een persoonlijke manier!


Ik merkte namelijk dat dit voor de meeste straffe madammen gewoon het beste werkt.

Zo kan jij de cursussen, programma's en trajecten volgen als het jou het beste uitkomt.

De manier waarop ik werk is uniek en gebaseerd op alle opleidingen en cursussen die ik de afgelopen 11 jaar volgde. 

 

Mijn voornaamste opleidingen zijn de opleidingen tot Heal your life teacher & coach (gebaseerd op de filosofie van Louise Hay) en mijn certificatie tot enneagram-trainer & coach (een persoonlijkheidsmodel dat je ontzettend veel inzichten geeft in jezelf en je groeiproces). Daarnaast volgde ik onder andere meerdere opleidingen rond het helen van je innerlijke kind, voice dialogue, human design, schaduwwerk, coaching clinics, en zo veel meer. Ik blijf jaarlijks in mijn eigen kennis & proces als coach & mens investeren omdat ik het belangrijk vind te blijven leren. Naast mijn opleidingen is het leven mijn grootste leerschool.

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

Dankzij het doorlopen van mijn eigen proces weet ik waar jij mee worstelt. Daarom ontwikkelde ik een reeks cursussen en programma's die jou stap voor stap bij meer liefde voor jezelf kunnen brengen. De cursussen en programma's zijn heel doordacht samengesteld zodat ze jouw proces vergemakkelijken. Ik ben een meester in het vinden van shortcuts, deze zorgen er uiteraard niet voor dat je innerlijke proces wegvalt, maar wel dat je onmiddellijk weet hoe en wat. Je hoeft niet eindeloos op zoek te gaan naar de juiste tools voor jou.

Als coach vind ik het belangrijk je te tonen dat je laten begeleiden door een expert je leven makkelijker maakt. Je hoeft het warm water niet opnieuw uit te vinden en aan jezelf werken hoeft niet zwaar te zijn.

Net zoals je fysieke gezondheid mag ook je mentale gezondheid een prioriteit zijn. Hier geldt net zozeer beter voorkomen dan genezen.

Je kan op verschillende manieren met mij samenwerken, maar dus wel echt enkel online.
Door de jaren heen merkte ik dat vanuit je eigen veilige ruimte aan jezelf werken drempelverlagend is en je meer in actie zet.

Want ik reik je met veel liefde alle tools aan, help je door de obstakels die je tot nu toe tegenhielden om het echt te gaan doen, maar de actie... that's your part. Niemand kan jouw pad in jouw plaats afleggen.

 

Ik werk op een praktische, down to earth manier. Liefdevol, maar bij momenten confronterend. Het voordeel van online met mij samenwerken is dat jij mij dan even op pauze kan zetten om dieper te duiken en stil te staan.

Jij kiest zelf hoe intensief je met mij aan de slag gaat.

 

Langdurige trajecten

 

Flawmingo. Mijn paradepaardje. Mijn flaghip. DE roadmap naar Zelfliefde. De deuren naar dit levenslange traject gaan jaarlijks slechts 1 keer open. Oops, de deuren zijn dicht voor 2022. Maar geen stress, begin 2023 is er een nieuwe kans om levenslang door mij gecoacht te worden. Je investeert 1 keer in jezelf & neemt levenslang deel aan dit programma, zo word jij je leven lang ondersteund in dit groepsprogramma. De investering je in jezelf is 1666 euro & je kan in 1, 12 of 24 keer betalen. 

OMG! Een intensief traject van 9 maanden waarin de de diepte in duiken. Een combinatie van 9 diepgaande masterclasses, persoonlijke sessies, meditaties, rituelen, een livedag en 24/7 begeleiding via Voxer. Je kan me op elk moment een bericht sturen. De eerste ronde in groep van dit traject eindigt in juni en zal normaal in oktober 2022 terug opstarten. Dit traject kan je zien als een soort mentorship waarin ik 9 maanden lang ruimte voor je maak zodat je spannende stappen nooit alleen hoeft te zetten. Ik sta 9 maanden lang langs je, bij de grote en kleine dingen des levens. Jouw investering in jezelf voor dit traject is 4997 euro. Je kan dit traject in 5, 10 of 18 keer betalen. Stap je in dit traject tussen 1 juli en 15 augustus, dan stap je in aan 3997 euro en begint je Voxer begeleiding onmiddellijk te lopen. 

Kortere trajecten rond een specifiek thema 

Momenteel loopt er een pilot traject rond Human design. Een waanzinnig mooi systeem waarin je zoveelontdekt over jezelf dat je met verwondering staat te kijken. Dat was althans bij mij het geval. Ik ging met Human design aan de slag sinds december 2019 en it blew my mind, en nog steeds, want ik blijf nieuwe dingen ontdekken.

 

Dit wordt een traject van 12 weken waarin ik jou (in groep) meeneem in jouw energetische blauwdruk. Het wordt echt tof. Een combinatie van theoretische masterclasses, praktische toepassing op jouw blauwdruk, q&a's, meditaties, affirmaties... 

 

Dit najaar lanceer ik dit traject opnieuw! Jouw investering in jezelf voor dit traject is 777 euro. Je kan dit traject in 1, 3 of 6 keer betalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Do it yourself

Niets is zo zalig om in je eigen tijd & op je eigen tempo in je persoonlijke ontwikkeling te duiken. Daarom kan jij vandaag al 2 trainingen helemaal zelf doorlopen. Eentje rond grenzen stellen en eentje rond loslaten. Dit zijn kleinere trainingen. Maar je kan ook intensievere trainingen aankopen die bestaan uit meerdere modules. Dit zijn trajecten die ik in het verleden live gaf, en die jij nu in de opgenomen versie kan aankopen. Dit zijn de trainingen Heal your inner child en Liefde met hoofdletter L, intensieve trajecten van 6 modules die ik niet meer live geef. Zo kan jij op je eigen tempo met deze waardevolle materie aan de slag kan. En er komt in juni ook nog een meditatiebundel online met maar liefst 100 eigen meditaties!

Je kunt je leven helen - Louise Hay

In 2023 geef ik opnieuw de 10delige traject rond het boek Je kunt je leven helen van Louise Hay geven. Ik ben ontzettend trots om sinds 2011 één van de Belgische Heal your life teachers & coaches te zijn en de filosofie van Zelfliefde van Louise Hay mee te mogen uitdragen. Tijdens dit traject leggen we een stevig fundament van Zelfliefde. De plaatsen zullen beperkt zijn tot maximum 10 straffe madammen omdat ik de begeleiding persoonlijk houden. Een unieke mix van groepscoaching die toch net dat tikkeltje persoonlijke is dan anders. Wil jij zeker als eerste op de hoogte worden gebracht? Zet je dan NU al vrijblijvend op de wachtlijst.