Waarom een Selflove club?

Tijdens mijn persoonlijke zoektocht volgde ik de ene cursus na de andere, verslond veel boeken en leerde mezelf opnieuw kennen. Uiteindelijk vond ik mijn weg. Als coach. Als mens. Als Lies. Het was de weg naar de liefde voor mezelf. Ik heb onderweg gezocht, geleerd, gelachen, gehuild en gevierd. Vandaag weet ik dat alles gebeurt om een reden.

Dankzij mijn burnout ontdekte ik namelijk mijn levensmissie.
Zoveel mogelijk straffe madammen opnieuw leren houden van zichzelf. 
En daar hoor jij ook bij!

Daarom richtte ik de Selflove Club op.
Een plaats waar je kan thuiskomen.

Altijd en overal!

Waar je inspiratie, motivatie en liefde vindt. 
Een plaats waar je levenslang toegang krijgt tot een schatkamer aan tools.
Op elk uur  van de dag.  
Een plaats waar alle informatie & hulpmiddelen verzameld terug te vinden zijn, zonder dat je eindeloos het internet hoeft af te schuimen!

 

Mijn Selflove club kwam er omdat het belangrijk is en blijft om elke dag opnieuw herinnerd worden aan jouw geboorterecht om jezelf echt graag te zien. Om jezelf te aanvaarden voor wie je bent. Om je verleden los te laten en verder te gaan. Om te genieten van het leven. Van alles van het leven. 

Het maakt niet uit waar op jouw pad jij je nu bevindt.
Het enige wat belangrijk is, is dat jij er voor openstaat om jezelf graag te gaan zien. 

Ik deel al mijn kennis & expertise met jou in deze Selflove club zodat jij je kan focussen op wat echt belangrijk is, terug echt gelukkig zijn!

Momenteel bestaat de academie uit 35 cursusbundels waaronder de maandelijkse thema's, meditaties, masterclasses, stappenplannen, gratis challenges...

Wat zijn jouw voordelen als je lid word?

*Je wordt lid van een besloten Facebook groep.


*Je krijgt 24/7 toegang tot mijn Love yourself academie waar je sowieso als voor meer dan 50u video's, webinars, meditaties vindt. Dat is dan nog buiten de werkboeken, affirmaties, online magazines... gerekend. Voor ieder wat wils! Rond alle thema's waar je in je leven op botst. Loslaten, grenzen stellen, de wet van aantrekking, houden van jezelf, zelfzorg, kiezen voor jezelf, ... Momenteel bestaat de inhoud van de academie uit 34 cursusbundels, en daar komt dus elke maand eentje bij. Byebye Netflix, hello persoonlijke ontwikkeling op jouw tempo!


*Je werkt dus echt aan jezelf op jouw eigen tempo en als jij er tijd voor wil maken

 

*Je kan altijd aan jezelf werken en van overal, want de Love yourself academie en Facebook zijn altijd bereikbaar als je internet hebt. De inhoud van de Love yourself academie kan je zelfs downloaden!
 

*Je staat er nooit meer alleen voor, want je behoudt levenslang toegang tot die schatkamer vol informatie.

Wat krijg jij sowieso ook elke maand?

(sowieso nog tot eind 2020)

Een nieuwe meditatie die jij in alle rust en stilte zo vaak je maar wil kan beluisteren & kan downloaden op jouw telefoon, computer, tablet

Een nieuw werkboek rond het thema van de maand met praktische oefeningen en tips dat je kan uitprinten of online kan invullen

Een inspirerende masterclass waarin ik jou LIVE coach en dus met jou mijn kennis deel en waarin je kan verbinden met de andere Selflovers

 

Een mooie visual van een affirmatie die jij kan ophangen waar je maar wil of als achtergrond op je telefoon kan opslaan & affirmaties gericht op het thema van de maand

 

Een online groepscoachcall waarin je mij al je vragen kan stellen

 

Wekelijkse kaartenlegging die jou meer inzicht geeft in je leven

 

24/7 toegang tot de Love yourself academie. Jouw online bibliotheek boordevol inspirerende oefeningen, rustgevende meditaties, boeiende webinars, en zo veel meer. Alles is bovendien downloadbaar zodat je het ook offline ter beschikking hebt! 

 

Dagelijkse activiteit in de besloten Facebook groep om jou kleine stappen richting meer liefde voor jezelf te laten zetten

Ik heb deze "club" opgericht omdat het mijn levensmissie is om zoveel mogelijk straffe madammen te inspireren tot meer liefde voor zichzelf. 

Het doel van de Selflove club is dat jij op een leuke manier meer en weer gaat houden van jezelf! 

Want werken aan jezelf hoeft echt niet zwaar en moeilijk te zijn. Dit is een investering in jezelf met een gegarandeerd levenslang rendement. 

Wanneer kan je starten?

Momenteel gebeurt er achter de schermen vanalles. Dat betekent ook dat ik momenteel sleutel aan de vorm van de Selflove club en de deuren gesloten zijn. Word je graag op de hoogte gebracht wanneer de deuren terug opengaan? Zet je dan hier op de wachtlijst: 

Heb je nog redenen nodig om "JA" te zeggen tegen jezelf?

Want ik heb er nog wel een paar...

Omdat je het verdient die liefde in jezelf opnieuw te omarmen. 
Omdat jij echt gelukkig mag zijn

Omdat jij jezelf op de eerste plaats mag stellen

Omdat grenzen stellen voor jezelf zorgen is

Omdat het gewoon een liefdevol geschenk aan jezelf is

Omdat stap voor stap altijd snel genoeg is!

Wees vooral welkom...

Voel je bij ons thuis.

Veel gestelde vragen

Krijg je persoonlijke coaching bij deze online cursus?

Elke maand is er een interactieve masterclass rond het maandthema en een maandelijkse online groepscoaching. Je wordt dus in groep gecoacht, en kan wel echt jouw vragen stellen!

Ik heb geen Facebook...

Er zijn nog leden die geen Facebook hebben. Zij vertellen me dat de inhoud van de Love yourself academie alleen al de moeite is om lid te worden. Bovendien krijg je van de masterclass en coachcall ook altijd een mail. De besloten Facebookgroep is een leuke extra, maar de meeste waarde zit in de online academie, de maandelijkse masterclass en de groepscoachcall. 

Hoe loopt het praktisch?

Van zodra jij ingeschreven bent, krijg je toegang tot de online academie. Ook kan je dan je lidmaatschap voor de besloten Facebook groep aanvragen. Ik heb het technisch eenvoudig gehouden & alles wordt duidelijk uitgelegd in de mails die je krijgt na inschrijving. 

Hoeveel tijd trek ik best uit voor de Selflove club?

Dat kan jij helemaal zelf bepalen. Daar je levenslang lid wordt, is er geen druk. Probeer vooral voor jezelf aan te voelen wanneer je wat nodig hebt. Er zullen momenten zijn waarop je weinig inlogt in de academie, er zullen momenten zijn waarop je elke dag inlogt. Er zijn video's, webinars, meditaties, e-books... De tool die jij nodig hebt, is altijd voorhanden! 

© 2010 - 2020 by Lies Deboiserie

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

De juridische documenten, concepten en teksten op deze website mogen onder geen beding gekopieerd en gebruikt worden door derden.