Ik ben Lies 3 jaar geleden tegengekomen. Ik zocht een online cursus van Louise Hay “Heel je leven”.

 

Veel cursussen waren live, maar ook altijd ver van huis. Daarom was Lies dus eerst en vooral een super keuze voor mij.

 

Ik heb ondertussen al verschillende programma’s bij Lies gevolgd.

 

Het positieve aan de cursussen is dat je telkens de cursussen levenslang kan houden in een online academie.

Als Lies een nieuwe ronde doet van het Flawmingo programma, kan je steeds terug mee doen. Want ook Lies groeit en zo groeien wij ook mee.

 

Ik ben enorm fan van haar werk, haar motivatie, haar inspiratie die ze geeft,…

 

Ze is een top coach en DE coach voor zelfliefde in haar jaarprogramma “Flawmingo”.

 

Niemand heeft ooit genoeg zelfliefde.

 

 

Ergens in 2018 kwam ik Lies op Facebook tegen, zo maar ineens. Ik zat niet goed in mijn vel. 

 

Ik geloofde alles wat Lies zei. Houden van jezelf is het allerbelangrijkste. Jij bent alleen het allerbeste waard. Jij bent de belangrijkste persoon in je leven. Alles begint bij jou!

 

Toch stapte ik in februari 2019 niet het Flawmingo programma in. Waarom niet? Eerlijk, zo veel geld! Ik was overtuigd dat ik die centen niet kon missen...  Dus kabbelde ik maar voort. 

 

Januari 2020, daar was Lies weer, nog steeds geloofde ik alles, ik was intussen alleenstaande mama geworden dus financieel,... Alleen dacht ik deze keer ben ik die investering echt niet waard? Lies belooft zo veel moois en ik geloof haar, waarom laat ik centen dan een reden zijn?

 

Ik contacteerde Lies en schreef me in. Echt de beste beslissing ooit! Met vallen en opstaan leer ik oprecht houden van mezelf, ik sta positiever in het leven, ik vond de job van mijn leven. Wat ik nog nooit eerder heb mogen ervaren is dat mensen mij waarderen om wie ik ben en het strafste is, deze keer ben ik gewoon mezelf. Ik draai me niet meer in onmogelijke bochten om graag gezien te worden. Ik ben gewoon mijn vrolijke zelf. 

 

Maar het belangrijkste voor mij was toch deze week. Mijn 21 jarige dochter, in volle blok die zegt: 'mama de laatste tijd ben jij een veel betere ouder dan vroeger, hoe jij alles aanpakt de laatste tijd, ik heb daar alleen bewondering voor'. Ook hier ben ik gewoon mezelf, ik die van uit mijn hart, doe wat goed voelt voor mij en dat uit zich duidelijk naar de kinderen toe. 

 

Ik ben mezelf dus meer dan dankbaar om mezelf de moeite waard te vinden om in het flauwmingo programma te zijn gestapt. 

 

Twijfel niet langer en wees welkom in ons warme nest waar jij gewoon weer jezelf kunt worden!!! 

 

 

 

Wat een jaar was 2020 😱

Een jaar waar ik heb geleerd om stil te staan.

Stil te staan bij mijn lichaam, bij mijn zelfbewustzijn en mijn innerlijke kind.

 

En ja jij hebt daar samen met de andere straffe madammen aan bij gedragen.

 

2020 was voor velen een miserabel jaar maar voor mij een zegen.

Een zegen om te mogen stilstaan bij mezelf, mijn zelfontwikkeling heeft de kans gekregen te groeien naar nooit gekende hoogten....

 

Dingen die ik afgelopen jaren van u geleerd heb eindelijk kunnen toepassen.

 

2021 ga ik dan ook in als een zelfbewuste madam met weer wat meer roze veren op mijn flamingo lijfje.

 

 

* Het afgelopen jaar heb ik mezelf beter leren kennen. Ik besef bv. dat ik hoogsensitief ben dus ik pas in de mate van het mogelijke mijn leven hierop aan. Na een dag met teveel prikkels probeer ik een dag in te lassen met zo weinig mogelijke prikkels.

* Mijn medische problemen zijn er nog steeds, maar ik heb geleerd om er anders mee om te gaan. Als ik opsta en ik een slechte dag heb, aanvaard ik het, las ik een extra dag rust in en morgen is weer een nieuwe dag. Ik heb geen andere keuze dan de natuur haar werk te laten doen dus ik aanvaard dat genezen tijd kost.

* Soms sluit er onverwacht een deur. Ik heb geleerd dat het sluiten van een oude deur de opening van een nieuwe deur betekent.

* Tenslotte heb ik ook geleerd om vertrouwen te hebben in het universum. Alles komt goed, stap voor stap.

 

Lies is een coach die echt bezig is met haar klanten en oprecht meeleeft met hen.

 

Lies haar aanpak is helend en confronterend. Door haar leerde ik dat voor jezelf zorgen op de eerste plaats komt. Nu leer ik, met vallen en opstaan, eerst aan mezelf te denken en hoewel dit niet altijd lukt om beter naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Wat ik ontzettend belangrijk vind aan dit programma is dat het voor het leven is, want zo kan je altijd opnieuw deelnemen en weer nieuwe dingen ontdekken. Je groeit je hele leven en de warme community is je bondgenoot om samen op weg te gaan. Voor mij was dit echt een eye-opener en nee perfect ben je nooit, iedereen blijft zijn hele leven op weg gaan en dit hoeft ook niet... Jij bent jij en je bent helemaal ok❤️

Ik leerde dankzij dit online programma

*mezelf en mijn gezondheid eerst zetten

* stoppen met pleasen, ofwel hebben mensen mij graag om wie ik ben ofwel niet, maar ik heb geleerd diegenen die mij gebruiken voor vanalles en nog wat minder aandacht te geven 😜

* perfectionisme is geen handicap maar een kracht als deze eigenschap niet gaat overheersen. De perfectionist zit niet langer aan het stuur van mijn bus maar ook niet op de achterbank

* dat elke emotie er mag zijn, je hoeft deze niet weg te duwen, je kan op elk moment zelf beslissen wat je ermee doet

Als je merkt dat er iets ontbreekt in je leven of je voelt dat het leven dat je leidt niet echt aanvoelt als je eigen keuze dan is het online jaarprogramma echt iets voor jou. Je leert terug in contact komen met hetgeen dat jij echt wil en niet datgene wat je omgeving je opdringt.

Ik leerde dit jaar om mezelf op de eerste plaats zetten, dicht  bij mezelf blijven, echt  voelen wat het met me doet voor ik ja of nee zeg en dan uiteraard ook neen zeggen tegen wat niet goed voelt of waar ik geen energie van krijg... Meer luisteren naar mijn lichaam maar ook letten op de signalen van het universum en ook durven vragen aan het universum. Vooral ook vertrouwen dat het goed komt... Durven gaan voor je eigen dromen en echt je eigen leven leven.

Dit programma is een echte aanrader om jezelf beter te leren kennen, van jezelf te houden en daardoor ook betere relaties met anderen te kunnen opbouwen en behouden. Open minded, op eigen tempo en stap voor stap, zonder druk!

Het is echt een super fijn en compleet programma waar je elke keer je het doorloopt meer en meer uithaalt en met Lies als vlinder op je schouder voel je je nooit alleen!!!

Het is eigenlijk heel simpel: alles wat je in je leven meemaakte en je op de één of andere manier geraakt heeft, kan herleid worden tot het feit dat je jezelf niet graag zag en/of je jezelf niet goed genoeg vond.
Simpel toch?
Jezelf echt graag zien, gaat voorbij aan alle uiterlijke kenmerken die je ziet als je in de spiegel kijkt.
Het is jezelf zijn en blijven in alle omstandigheden, houden van je sterke maar ook je minder sterke eigenschappen, dankbaar zijn om alles wat er wel al is, weten dat jij zelf verantwoordelijk bent voor alles wat er fout loopt in je leven en dat alleen jij degene bent die er iets aan kan doen om het te veranderen,
leven en genieten in het nu zonder vast te houden aan het verleden, erop vertrouwen dat alles goed komt,...
Het klinkt inderdaad heel simpel in theorie maar in de praktijk heb je daar soms wel wat oefening voor nodig.
En, dan is het heel handig om Lies als coach te hebben, die je leert hoe je dat allemaal stap voor stap kan aanpakken en weet waarover ze spreekt omdat ze het zelf ook allemaal ervaren heeft.
En, dat samen in een nest met allemaal gelijkgestemde kuikens die hetzelfde doel voor ogen hebben.
Heel blij en dankbaar dat ik de afgelopen ronde wat dichterbij mijn 'authentieke ik' kwam en alle stappen die ik daardoor zette.
Want jezelf graag zien en in jezelf geloven maakt je wereld zoveel mooier

 

Ik leerde vooral voor mezelf zorgen. In het begin cijferde ik mezelf altijd weg en deed ik altijd alles voor een ander. Ik heb nu geleerd om ook aan mezelf te denken zonder de anderen daarin te kwetsen. Soms deelde ik mij in verschillende stukjes waardoor zowel ikzelf als mijn dochter daarvan afzagen. Nu heb ik geleerd om te doseren en dat ik ook het recht heb om tijd te spenderen met Elena. Het heeft mij als mens vooral meer rust gebracht. Ik ben er nog van bijlage niet, maar ik ben ook geen witte flamingo meer.
Ik zou het iedereen aanraden om eens stil te staan bij zichzelf en de dagelijkse activiteiten. En vooral ook omdat je alles van dit jaarprogramma op jouw eigen tempo  en van overal kan doen.
Ik vond het echt fantastisch om alles stap voor stap onder de loupe te nemen.
Ook al heb ik niet alles gedaan (de werkboeken moet ik nog doen) maar aangezien het levenslang is kan ik deze perfect de volgende ronde doen.
Lies is een bijzonder warme en lieve vrouw met haar hart om de juiste plaats en dat voel je in alles wat ze doet!

 

 

Ik heb geleerd dat mijn gevoel te vertrouwen is en het geen oordeel is. Dat ik neen mag zeggen en ik zelf mijn limieten bepaal. Ik raad het anderen zeker aan om deel te nemen omdat het erg bevrijdend werkt om jezelf vanuit een andere hoek te bekijken, je beperkende overtuigingen onder handen te nemen en durven grote kuis te houden met wat echt niet past.  Ik vond het programma zeer mooi opgebouwd met steeds meer doordenkers naar mate we vooruit gingen in het jaar.  Ook de steun en de raad van de andere kuikens in de geheime Facebookgroep was erg leerrijk. Het heeft me doen inzien dat ik niet alleen ben in deze struggle naar harmonie in mijn leven. Lies, ik vond dat je een erg dynamische en energetische coach was. Je raad was steeds to the point en ook de doordenkers waren een grote les iedere maal. Ik heb genoten van de Facebook lives.  Ze hebben me steeds een grote boost gegeven om verder te werken aan die vlakken waarvan ik weet dat er nog heel wat kantjes af mogen.  Mijn rugzakje is in ieder geval veel lichter, ik ben veel zelfverzekerder geworden en stel sneller mijn grenzen op.  Heb ook een grote kuis gemaakt in vrienden en familie die eerder energie verlies deden opkomen en heb mijn moeder/dochter relatie een keerpunt gegeven (zowel tussen mij en mijn moeder als mijn dochter en ik).

Het afgelopen jaar bracht me veel. Ik was al goed op pad, en toch verdiepte ik wat ik leerde nog dankzij het online programma. Mijn lessen... Leer jezelf terug kennen, word en blijf trouw aan jezelf, en al diegenen die daar mee resoneren komen plots op je pad. Diegenen die niet bij jou passen gaan weg en vreten geen energie meer. Diegenen die bij je waren en bij je willen blijven , ook als je echt helemaal je zelf bent, zullen liever voor je worden en dankbaarder voor je aanwezigheid. En dat alle domeinen van je leven : familie, werk, vriendschap en liefde. Ik vond het echt fijn om mijn eigen tempo te bepalen. Je doet alles wanneer het voor jou past en op jouw eigen ritme. Bovendien is het allemaal heel praktisch bruikbaar. Ik kreeg echt veel praktische tips & tools van lies. Door de intensieve online community was er  steun en (h)erkenning. Dit was voor mij héél belangrijk om vooruitgang te kunnen boeken

Het is een jaar geweest met vallen en opstaan.

Dankzij de flawmingo cursus een jaar waardoor ik sneller weer recht stond en verder ging.

Ik heb thema's aangepakt die al mijn ganse leven spelen en wat een steun heb ik gekregen om deze te verwerken.

Stap voor stap...

Wat heb ik veel geleerd als flawmingokuikentje.

Ik moet just niks is er 1 van en voor mij als perfectionistisch persoon geen gemakkelijke... maar nu aan het einde van dit eerste jaar kan ik met trots zeggen : ik moet just niks ! 

En het nog doen ook, zonder schuldgevoelens, zonder een klein stemmetje dat zegt van : hier heb je geen tijd voor !

Ik volg het programma op mijn eigen tempo en dat is misschien wel trager dan de anderen maar ik kom er wel... er komen al een paar licht roze veertjes piepen bij mij maar de weg is nog lang !

Maar wat heb ik een geluk dat dit een levenslange cursus is en dat ik dit jaar weer kan deelnemen, op mijn eigen tempo... stap voor stap...

Dank je Lies voor deze mooie cadeau, je dagelijkse inzet, er zijn voor iedereen !

Dank je aan de andere flawmingo kuikens, om ook altijd een luisterend oor te bieden en om mekaar te steunen door dik en dun !

Samen zijn we met zijn allen straffe madammen !

Door te kiezen voor 1 coach ipv online blijven consumeren en talloze webinars te volgen zonder ze in de praktijk te brengen, ben ik meer gegroeid. Kiezen voor mezelf en de investering durven doen, heeft ruimte gemaakt voor vele andere mooie dingen. De onderverdeling in modules, daar werd goed over nagedacht! Ik heb veel gehad aan het stuk rond emoties. Ze toelaten, was een stap dat ik oversloeg in mijn proces. Het is ok. Alles komt goed. Een vlinder op je schouder die dit 100den keren herhaalt, maakt dat je het ook gaat geloven. Rust en veiligheid was iets wat ik nodig had om verder te kunnen

.. dat me-time geen ganse dag hoeft te duren. 10' kan al voldoende zijn om even op te laden
...dat je emoties ook kunt parkeren...
... wat zelfliefde écht betekent...
...het belang van samenwerken met je ego ipv ertegen 'vechten'...
...dat ik eigenlijk ook een grote fan ben van Louise ondertussen...
...dat wie je bent belangrijker is dan wat je doet...
…Het belang van vergeven...

Omdat ik dacht dat ik al hield van mezelf, maar tijdens het flawmingo-traject toch bleek dat dat nog veel beter en meer kon. Mijn vertrouwen is daardoor ook gegroeid. Ook opnieuw vertrouwen op mijn lichaam. De taal dat het spreekt opnieuw leren begrijpen.

Dankzij het online jaarprogramma leerde ik welke tools je kan gebruiken om te leren te houden van jezelf, jezelf terug liever kan zien. Je gevoelens en emoties uiten, dat van je afschrijven heel veel kan helpen aan verwerken. Dat er zoveel in het leven is om dankbaar voor te zijn. Dat je voor jezelf eruit kan halen wat je nodig hebt, zijn er lessen die je niet aanspreken kan je deze overslaan, je moet niet alles doen. Dat jijzelf op de eerste plaats mag komen. Niets MOET! Dat het universum voor je zorgt! Hoe je opnieuw je hart kan openen. En dat je echt oprecht nee mag zeggen, of opkomen voor jezelf. Hoe je positief aan je dag kan starten!

Dit online jaarprogramma leerde mij dat als je steeds op hetzelfde vastloopt en je stelt jezelf de vraag "waarom overkomt mij dit steeds", dit het ideale pad is om er achter te komen dat dingen gebeuren met een reden en dat je elke keer opnieuw de keuze hebt om het te aanzien als een leermoment of als een foute keuze, want de keuze ligt steeds bij jezelf.

Ik leerde dat alles begint met houden van jezelf en dat als je op het Universum vertrouwt, alles altijd in orde komt ❤️  Maar dat gebeurt niet door hocus pocus maar daar de juiste stappen te zetten, stap voor stap 😉 en dan is het heel fijn om een mama flamingo te hebben die alles uitlegt, soms wel 100x opnieuw 

Flawmingo, je zou het eerst niet denken als je de naam leest, maar het is een oprecht online Zelfzorg programma die gegeven wordt door een Top dame.

In alle zachtheid worden de thema's aan bod gebracht die je je ogen openen aan hoeveel oude lasten en gewoontes een mens meedraagt doorheen zijn leven.

Niet altijd eenvoudig om die eerste stapjes te zetten in het helen van jezelf en weer volledig te vertrouwen in wie je bent. Maar mijn persoonlijk ervaring is eentje van succes tot nu toe en ik leer nog dagelijks bij.

Het was mijn 2e jaar in dit programma en de thema's zijn opmonterend (al is het soms erg confronterend), to the point en per jaar bijgetuned naar de noden van ons Flawmingo nestje.

Als jij al een tijdje worstelt met zaken die je niet goed in je vel doen voelen en oprecht de stap wil zetten naar je leven weer volledig in handen te hebben, is dit programma een MUST.

Niet alleen word je door Lies in alle liefde en vriendschap geholpen & geadviseerd maar ook door je mede zusjes gesteund (want zo voelen wij ons uiteindelijk).

Het programma is online, maar je kan natuurlijk ook kiezen uit een ruim assortiment van persoonlijke of meer gespecialiseerde topics (Neus maar even rond op Lies haar site).

© 2010 - 2021 by Lies Deboiserie

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

De juridische documenten, concepten en teksten op deze website mogen onder geen beding gekopieerd en gebruikt worden door derden. Elke inbreuk wordt juridisch opgevolgd. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Spotify
  • iTunes