Ik kwam met een bang hartje bij u aan om de cursus rond Louise Hay haar boek "Je kunt je leven helen" te volgen. Ik kreeg als eerste een spiegel in mijn handen en dat was beangstigend. Ik heb  toen niet in de spiegel naar mezelf kunnen kijken.

De eerste sessie was zwaar en ik ging met barstende hoofdpijn en met huiswerk naar huis. Ik zag er enorm tegenop om de volgende sessie te komen en het werd precies altijd maar zwaarder en zwaarder na elke sessie. Ik was op een gegeven moment op en ben even terug diep geweest, maar ik heb doorgezet door jou hulp en door de drie fantastische dames die ik heb ontmoet tijdens de cursus. 

Ik ben mezelf tegen gekomen tijdens de cursus en ben met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik heb geleerd om voor mezelf op te komen, hoe moeilijk het ook soms is. Mensen rond mij merken op dat ik veranderd ben en dat is soms moeilijk voor hen, maar ook voor mij. 

Tijdens de cursus heb ik voor het eerst thuis in de spiegel naar mezelf kunnen kijken en tegen mezelf gezegd met tranen in mijn ogen, dat ik van mezelf hou. Ook nu nog kijk ik in spiegel maar het lukt mij nog niet altijd en dat hoeft ook niet. Ik ben zo blij met wat ik heb bereikt met de  cursus en waar ik nu sta in mijn leven, ja ik heb nog moeilijke momenten, maar door de cursus  heb ik geleerd om met dingen om te gaan en ze beter te kunnen plaatsen.

Er was maar één vriendin die wist dat ik de cursus aan het volgen was, ik wilde niet dat iemand  het wist zelfs mijn ouders wisten het niet. Maar nu hangt mijn mooi diploma aan mijn muur te blinken en ik ben er godverdomme trots op!!! 

Dankjewel Lies om mij de cursus aan te bieden en voor je hulp, ik ben je enorm dankbaar want  jij hebt door je cursus mijn leven veranderd!!! 

Jana T.,  uit Tessenderlo

Jana is een straffe madam. Jana kwam bij mij als jonge twintiger na een hele moeilijke jeugd. Ze had een moeizame relatie met de mensen dichtbij haar, maar vooral met zichzelf. Dankzij de verschillende cursussen bloeide zij open van een gesloten stil ongelukkig meisje naar een open gelukkige jonge vrouw die inzag dat het leven haar veel te bieden had. Vandaag heeft zij een positieve relatie met haar ouders en geniet zij met vriendinnen volop van het leven.

 

Dankjewel, lieve Lies, om mij te begeleiden op deze reis. Het was niet altijd even makkelijk, soms zelfs heel erg moeilijk, maar jouw begeleiding en rustgevende aanwezigheid zorgden ervoor dat ik mij telkens helemaal geborgen voelde.

We hebben – in kleine groep – onwennig onze eerste stapjes gezet, gelachen, geweend, we zijn verbaasd geweest, hebben jou vaak vol ongeloof aangekeken, maar telkens weer gaf je ons het vertrouwen om door te zetten.

Deze cursus is voor mij een geschenk uit de 1.000 geweest en stelde me in staat om eindelijk komaf te maken met demonen uit mijn verleden en deze te begrijpen en liefdevol los te laten.

Elke sessie opnieuw was een avontuur op zich. Elke sessie opnieuw werden we uitgedaagd om nog net dat ene stapje verder te gaan. En elke sessie opnieuw zagen we dat alles op zijn plaats viel, dat elk puzzelstukje paste.

Dankjewel, lieve Lies, om mij de kans te geven om te groeien en de beste versie van mezelf te worden. Het was elke week opnieuw een beetje thuiskomen en dat gevoel is onbetaalbaar!!

Anneliese P.,  uit Turnhout

Anneliese is een straffe madam. Als jonge weduwe met een gezin van 3 vond ze het moeilijk om een balans te vinden tussen het zorgen voor de kinderen, het uitbouwen van haar carrière en het ruimte maken voor een nieuwe relatie. Na het volgen van enkele cursussen is Anneliese vandaag een bewuste thuismama die door te kiezen voor haar eigen geluk ook automatisch koos voor het geluk van haar kinderen en een mooie liefdevolle nieuwe relatie met de man van haar dromen. Haar balans houdt ze in evenwicht door goed voor zichzelf te zorgen en zichzelf regelmatig op nummer 1 te zetten.

De 10 delige cursus van "heal your life" was voor mij een grote stap in absoluut de juiste richting.  Het woog emotioneel soms een beetje door, maar ook dat is een stuk van het verwerkingsproces. Door de dagelijkse affirmaties heb ik opnieuw kracht gekregen om in mezelf te geloven en te  weten "ik ben goed zoals ik ben". Als je dan op verschillende vlakken zoals werk, relatie,....  affirmaties gaat toepassen en je dan het succes ervan ziet, maakt je alleen maar sterker als persoon. Het meest belangrijke stuk voor mij is dat ik heb leren loslaten.... Ik ben blij dat Lies me op deze weg geholpen heeft.... Lies je bent echt goud waard!! Bedankt voor alles wat je me geleerd hebt, voor de leuke, lachwekkende gesprekken, maar ook voor de steun die ik vond bij de tranen die er kwamen! TOP!!

Conny K., uit Hoeselt

Conny is een straffe madam. Conny was een alleenstaande mama met een moeilijke relatie met mannen. Dankzij het volgen van de cursus vond ze opnieuw liefde voor zichzelf in haar hart waardoor ze haar hart ook opnieuw kon openstellen voor anderen. De passie die ze voor salsadansen heeft, vond ze kort na de cursus ook terug in een nieuwe relatie die uitgegroeid is tot samenwonen met een liefdevolle partner die haar graag ziet voor wie ze echt is & die met haar en haar dochter een mooi gezin vormt.

De 10 delige cursus was een tweede cursus die ik gevolgd heb bij Lies. Deze cursus heeft mij meer geholpen dan ik voorheen had durven dromen. Het werken met een spiegel was de grootste uitdaging omdat echt naar mijzelf zien, mij niet eigen was. Ondertussen is dit sterk verbeterd, maar het dagelijks weer doorbijten. Affirmeren in het begin is niet makkelijk maar naarmate de tijd vordert begin ik er zelfs de meeste fijne dingen in te vinden. Deze cursus heeft op een enorm positieve manier mijn leven in de juiste richting gebracht. Ik ben Lies en mijn medecursisten hier dan ook super dankbaar voor. Bedankt!

Joke M., uit Westerlo

Joke is een straffe madam. Ze kwam bij mij met een laag zelfbeeld en werd gepest op het werk. Na het volgen van verschillende cursussen zag ze haar eigen potentieel en besefte ze dat ze gerust fier mocht zijn op zichzelf en zichzelf graag mocht zien. Ze durfde moeizame relaties loslaten en hier alles emoties rond verwerken. Vandaag geniet ze van een liefdevolle relatie met een man die haar potentieel ziet en haar steunt in alles wat ze doet. Bovendien vond ze een nieuwe leukere job die helemaal bij haar past.

© 2010 - 2020 by Lies Deboiserie

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

De juridische documenten, concepten en teksten op deze website mogen onder geen beding gekopieerd en gebruikt worden door derden.