top of page

Weten dat je via de voxer contact kan maken geeft extra steun. Ik dacht op zoveel momenten in een uitzichtloze situatie te zitten, ik heb geleerd dat dit niet zo is mede dankzij jouw constante nabijheid aan de andere kant van mijn scherm. Bedankt om op elk moment naast mij te staan en ook vooral dat dit op elk moment van de dag was, als ik het nodig had. 

Ik ben al enkele jaren bezig met zelfontwikkeling en dit traject gaf me de kans om over een langere periode inzichten te krijgen en dingen op te kuisen. Dit zorgde ervoor dat ik mezelf nog beter leerde kennen en omarmen.

 

De nabijheid via voxer vond ik fijn en het is echt geruststellend om te weten dat er altijd iemand is. Ik voelde mij echt gedragen en veilig. Bedankt hiervoor. 

Zoveel stappen gezet deze afgelopen maanden en me zo gezien en gehoord gevoeld. Je was er op elk moment. De goeie, maar zeker ook de slechte. Merci. Ik neem al je woorden, liefde, tips en alles gewoon mee in mijn hart. En ik stap binnenkort zeker nog in een ander traject!

bottom of page