Het online groepstraject: Van rush naar rust

Toen ik vorig jaar door aanhoudende stress 3 maanden out was, besloot ik dat het anders mocht.  Eens ik uit mijn bubbel kwam, zag ik trouwens rond mij heel veel vriendinnen en andere straffe madammen gebukt gaan onder stress. Ik was dus niet alleen.

Stress heeft een ontzettend grote invloed op ons leven.
Misschien zelfs groter dan jij je op dit moment kan bedenken.

Het kwam vorig jaar in ieder geval harder bij mij binnen dan ik gedacht had. 

En waarschijnlijk heb jij dankzij de omstandigheden van afgelopen tijd ook wel een portie extra stress te verwerken in je leven. Het leven ziet er in tijden van Corona net iets anders uit, en dat brengt extra uitdagingen met zich mee. Een extra reden dus om te investeren in dit nieuwe groepstraject. 

Het afgelopen jaar heb ik de nodige tools en technieken uitgeprobeerd.
Losgelaten wat me te veel stress gaf.
Keuzes gemaakt die me meer rust gaven.
Nog een heleboel onderliggende overtuigingen en emoties opgerommeld. 
Ook heb ik kleine veranderingen doorgevoerd.

Want ja, je kan 3 weken op vakantie op een strand gaan liggen.

Of op yoga retraite gaan.
En dat zal helpen.

Eventjes toch.
Maar daar ben je dus niets mee, want situaties als deze kan je daar bijvoorbeeld al niet mee opvangen.

Als jij niets wezenlijks verandert, dan zal je stress blijven ervaren.
Dus daarom is er nu dit online groepstraject.

Gedurende 40 dagen ga ik met jou mee op pad en tackelen we samen wat er op je pad komt.

Wij en dan natuurlijk ook nog de andere straffe madammen die meedoen.
Sisterhood 2.0

Waarom?
Omdat jij dan na die 40 dagen tenminste praktische en toepasbare tips en tools hebt gekregen. En dankzij de praktische ondersteuning en de coaching tijdens deze 40 dagen zie je ook welke kleine veranderingen jij kan toelaten en maken in je eigen leven en hoe je dat kan doen zodat het niet bij tips en tools blijft. Want tijdens deze 40 dagen denk en kijk ik echt met je mee. 

We kijken samen naar je externe stressfactoren en hoe we deze kunnen verminderen

Hoe je er anders mee kan omgaan

En hoe je terug anders kan gaan leven met meer ademruimte, letterlijk & figuurlijk!

Praktisch

We beginnen op 21 maart en eindigen op 30 april.

Je krijgt

* 40 mailtjes met een oefening
* 3 masterclasses op 26/03, 7/04 en 21/04 (online workshop van 60 minuten rond een stressgerelateerd onderwerp)
* 3 online groeps-coachcalls op 31/03, 14/04 en 29/04  (een videocall in groep van een uur waarin je mij je vragen kan stellen)

* een geheime pop-up Facebookgroep waarin ik je echt coach en jij al je vragen kan stellen 24/7
* 40 affirmaties in de FB groep (elke dag eentje dus)
* 40 uitnodigingen om ergens bij stil te staan in de FB groep (elke dag eentje dus)

* mij als coach gedurende deze 40 dagen
* 6 meditaties die geleidelijk aan vrijkomen
* toegang tot een online omgeving waar je levenslang toegang toe houdt met de opnames van de masterclasses, coachcalls en de meditaties.

EXTRA TOEGEVOEGD OMWILLE VAN DE HUIDIGE BIJZONDERE SITUATIE

Ik heb het hele weekend nagedacht over hoe ik extra kan ondersteunen, en heb vanmorgen besloten hoe. Ik zie bij mensen rond mij veel extra stress, angsten en paniek.

Dat helpt natuurlijk niet. Daarom heb ik besloten om aan dit 40daagse groepstraject tijdens de weekdagen overdag een uur groepscoaching toe te voegen. Dat betekent concreet dat ik 1u per dag een virtuele ruimte ter beschikking stel waar ik vragen beantwoord en je dus coach. Niet 1 op 1, want het is een groepstraject natuurlijk. 

 

Dat betekent ook dat er (als ik juist geteld heb toch) 29u coaching worden toegevoegd aan dit 40daagse groepstraject. Op deze manier hoop ik althans in mijn community mijn steentje bij te dragen en angst, panier & stress in te dijken.

Jouw investering?

97,01 euro 
De normale prijs wordt 297 euro, maar omdat ik deze 40 dagen het nieuwe concept uittest, mag jij deelnemen voor slechts 97,01 euro.

Een investering waar je echt geen spijt van zal hebben!

Gelieve er rekening mee te houden dat als je met creditcard betaalt hier extra kosten voor worden aangerekend.

En misschien leuk om te weten dat jij dan ook deze lanceringsprijs houdt voor alle toekomstige trajecten. Je ontvangt namelijk een code op het einde van dit eerste traject waarmee jij voor toekomstige korte trajecten ook de prijs van 97 euro zal houden. Er zullen elk jaar 3 tot 4 van deze korte online groepstrajecten worden opgestart, dus dit is een leuke extra hè!

Wat zijn jouw voordelen als je meedoet?

*Je wordt lid van een geheime Facebook groep. Je staat er dus niet alleen voor. 
*Je werkt aan jezelf op jouw eigen tempo en als jij er tijd voor wil maken

* Je hoeft je niet te verplaatsen en kan aan jezelf werken vanuit je eigen veilige omgeving. Je ontsnapt dus al aan de files, aan de extra rush die een cursus volgen normaal met zich meebrengt en je doet goed voor het milieu! 

* Je houdt levenslang toegang tot de meditaties, opnames van de masterclasses en coachcalls.
* Je wordt door mij gecoacht op een unieke manier. Normaal bestaat er doorheen het jaar geen manier om zo intensief met mij samen te werken. Met dit nieuwe concept geef ik jou de kans om even intensief gecoacht te worden (gedurende een beperkte tijd natuurlijk) als de deelnemers van mijn online traject Flawmingo. 

 

Wanneer doe je beter niet mee?

*Als je niet openstaat voor verandering.
*Als je nu al weet dat dit de zoveelste online cursus is die je koopt, maar waar je na aankoop niet meer naar kijkt.

*Als je geen fan bent van online cursussen.

*Als je nood hebt aan 1 op 1 coaching in levende lijve. 

*Als je het liefst individueel werkt en niet graag je ervaringen deelt met anderen.

Veel gestelde vragen

Krijg je persoonlijke coaching bij deze online cursus?

Yes! Dit is een nieuwe online training waarbij ik je eigenlijk gedurende een korte tijd even intensief coach als de deelnemers van mijn Flawmingo programma. De coaching gebeurt in de Fb groep en tijdens de masterclasses en coachcalls. En er komen dus 29 extra coachuren bij omwille van de coronacrisis.

Hoe loopt het praktisch?

Van zodra jij ingeschreven bent, krijg je een welkomstmail. Op 20 maart geef ik je toegang tot de geheime FB groep en 21 maart gaan we van start. Je ontvangt dan tem 30 april in de ochtend een mail met een oefening. De overige activiteit vind je in de Facebook groep, de masterclasses en de coachcalls.

Kan ik het eens een paar dagen proberen?

Dit online groepstraject is door mij heel bewust samengesteld. Het onderliggende proces is dus belangrijk. Daarom is het niet mogelijk om enkele dagen te testen.

Ik heb geen Facebook...

Ook dan kan je deelnemen aan het online groepstraject. Maar je mist dan wel de interactie en de vragen die gesteld worden. Je kan altijd een account aanmaken en deze enkel gebruiken voor de pop-up Facebook groep. 

97 euro is wel weinig. Is het dan waardevol?

Dit is een pilot project. De normale prijs wordt 297 euro. Omdat jij meedoet met mijn nieuwe concept, krijg jij een voordeelprijs van 97 euro. Ik zou dus zeker niet twijfelen!

Hoeveel tijd trek ik best uit voor dit traject?

We gaan gedurende 40 dagen actief samen aan de slag. Om alles uit de cursus te halen, hou je dus best de momenten van de coachcalls en de masterclasses vrij. Hoe veel tijd je spendeert in de geheime FB groep en hoeveel vragen je daar stelt, dat kies je zelf. Voor de dagelijkse mail trek je best elke dag een kwartier tijd uit. Alles blijft na het online groepstraject voor jou beschikbaar. Dus ook als het leven even tussendoor komt, ben je niets kwijt!  

Het is online, is het dan wel persoonlijk?

De feedback die ik hierover krijg, is ontzettend positief. Ondertussen werk ik al 3 jaar online. Ik werk online op de meest persoonlijke manier denkbaar.  Dus laat je daar zeker niet door tegenhouden. Zie het als een voordeel en alvast als een factor die je minder stress zal geven. Want je "moeten" verplaatsen, zorgt voor extra rush. Dat neem ik door online te werken alvast weg.

© 2010 - 2020 by Lies Deboiserie

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

De juridische documenten, concepten en teksten op deze website mogen onder geen beding gekopieerd en gebruikt worden door derden.