WEDSTRIJD REGELEMENT FLAWMINGO 2020

 

Wat kan jij winnen?

De prijs die jij kan winnen, is er maar liefst eentje ter waarde van 1222 euro. Je kan namelijk  een deelname aan de basisversie van het programma (zonder de bonussen die gelden tot en met 30 januari!).

Voor meer informatie over het online jaarprogramma nodig ik je uit om op de website een kijkje te gaan nemen. Het is mijn ultieme roadmap naar zelfliefde:

https://www.licht-coaching.be/flawmingo 

Hoe kan jij winnen?

1. Schrijf je in voor de Love yourself challenge van 13 tot en met 19 januari. Inschrijven kan je hier.

2. Deel actief op jouw Facebook dat je meedoet met de challenge. Als je extra mensen kan inspireren om mee te doen, is dit een bonus! Gebruik de #flawmingo & zet je berichten op openbaar (anders kan ik ze niet zien). Zo weet ik hoe jij anderen geïnspireerd hebt om nog deel te nemen. Hoe actiever je deelneemt en deelt, hoe meer kans je hebt om deze schitterende prijs te winnen.


3. Stuur me een mailtje op lies@licht-coaching.be met de reden waarom jij de straffe madam bent die de gratis deelname verdient.


4. De winnares wordt bekend gemaakt tijdens de extra masterclass van dinsdag 21 januari om 20u. Om te kunnen winnen is het belangrijk dat je deze masterclass LIVE bijwoont! Noteer dit dus alvast in je agenda. 

Een onafhankelijk loting systeem bepaalt wie er wint.
Alle namen gaan in het systeem en dan...

LET THE GAMES BEGIN 

VEEL SUCCES!!!

© 2010 - 2020 by Lies Deboiserie

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

De juridische documenten, concepten en teksten op deze website mogen onder geen beding gekopieerd en gebruikt worden door derden.