top of page

HOE IK WERK

Je kan op meerdere manieren proeven van mijn energie

en je online door mij laten dragen. 

 

Mijn manier van werken is anders. Dat komt omdat ik al mijn

opleidingen op een praktisch toepasbare manier met elkaar

combineer en van deze unieke mix ook echt mijn methode

heb gemaakt.  

 

Mijn voornaamste opleidingen:

 

 • Reiki I (2010)

 • Life coach (2010)

 • Heal your life workshopleader (2011)

 • Heal your life coach (2013)

 • Certificaties enneagram trainer & coach (2013 - 2017)

 • Basis opleiding Voice Dialogue (2017)

 • Transformatieschool - Innerlijke kind healing (april 2019 - april 2021)

 • Human design opleidingen (2020 - 2023)

 • Germaanse geneeskunde (bezig)

Mijn voornaamste overige trajecten

 • MPOP, Simone Levie (2016)

 • B- school Marie Forleo (2018)

 • Mentorship, Femke Hertog (2019)

 • Aligned AF, Sjoukje De Haas (2020)

 • BFE, Fast forward Amy (2020)

 • BUM, Fast forward Amy (2020 + 2021)

 • Different AF, Sjoukje De Haas (2023)

 

Dit is slechts een fractie van de door mij gevolgde cursussen en opleidingen. Ik blijf jaarlijks in mijn eigen kennis & proces als coach & mens investeren omdat ik het belangrijk en ontzettend boeiend vind te blijven bijleren. Naast mijn opleidingen is het leven uiteraard mijn grootste leerschool, want alles weten is lang niet voldoende, het gaat altijd over het geleerde integreren en belichamen. 

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

Dankzij het doorlopen van mijn eigen proces weet ik waar jij mee worstelt. Daardoor ontwikkelde ik een reeks cursussen en trajecten die jou stap voor stap bij meer liefde voor jezelf brengen. De cursussen en trajecten zijn heel doordacht samengesteld zodat ze jouw proces vergemakkelijken.


Ik ben een meester in het vinden van shortcuts, deze zorgen er uiteraard niet voor dat je innerlijke proces wegvalt, maar wel dat je onmiddellijk weet hoe en wat. Je hoeft niet eindeloos op zoek te gaan naar de juiste tools voor jou.

Als coach vind ik het belangrijk je te tonen dat je laten begeleiden door een expert je leven makkelijker maakt. Je hoeft het warm water niet opnieuw uit te vinden en aan jezelf werken hoeft echt niet zwaar te zijn.

Net zoals je fysieke gezondheid mogen ook je mentale, emotionele, spirituele en energetische gezondheid een prioriteit zijn. Elke laag is belangrijk.  

Ik leer jou jezelf terug onvoorwaardelijk graag zien zodat je jezelf niet meer in de weg zit bij het leven van het leven waar jij van droomt. Als jij jezelf terug graag ziet, maak je andere keuzes. Keuzes die bijdragen aan jouw geluk. Keuzes die echt van jou zijn. Keuzes die zorgen voor innerlijke rust, voldoening en overvloed op elk gebied. 

Ik werk op een praktische, down to earth manier. Liefdevol, maar bij momenten confronterend. Tough love noemen mijn straffe madammen dat.

 

Het allerbelangrijkste is dat je bereid bent jezelf in de ogen te kijken. Letterlijk en figuurlijk.

Jij kiest zelf hoe intensief je met mij aan de slag gaat.

bynouchka-280224-Lies-20.jpg

ALL IN OPTIE  - LEVENSLANG TRAJECT IN GROEP

Flawmingo. Mijn paradepaardje. Mijn flaghip. DE roadmap naar Zelfliefde. Het allermooiste en warmste online traject waar jij in terecht kan komen.

 

Het bijzondere is dat jij levenslang door mij gecoacht wordt. Je investeert 1 keer in jezelf & neemt levenslang deel aan dit programma, zo word jij je leven lang ondersteund in dit groepsprogramma.

 

Het traject bestaat uit 3 belangrijke pijlers

 • Een online bibliotheek met themalessen (bestaande uit video/audio, oefeningen), meditaties, muzieklijsten zodat jij met een thema dat nu speelt aan de slag kan

 • Wekelijkse online coaching via fb lives, webinars, coachcalls, cirkels, zelfs een bijzondere extra mastermind voor onderneemsters 

 • Warm online Flawmingo nest waar je in landt en de rest van je leven deel van uitmaakt

 

Je staat er nooit meer alleen voor! De deuren zijn momenteel gesloten. Via de wachtlijst kan je exclusief al inschrijven op 12 tem 14 september en doe je dat met korting. De deuren gaan voor iedereen open op zondag 15 september. Op zondag 30 september gaan ze weer dicht tot...

 

MAANDELIJKS DIY MEMBERSHIP

 

Mijn Selflove club, HET Zelfliefde DIY membership. Hier vind je een combinatie van een bestaande schatkist aan thema's waar je zelf al onmiddellijk mee aan de slag kan & elk kwartaal nieuwe inhoud in de vorm van digitale templates, oefeningen, meditaties, audio's, korte masterclasses...

 

De inhoud wordt regelmatig aangevuld en alles blijft beschikbaar zolang je lid blijft.

Instappen kan je op elk moment. Je wordt lid per maand en betaalt 33 euro, inclusief btw. Maandelijks opzegbaar. 

LIES INTIEM

Zelfliefde en alles wat daarbij hoort "voorleven", daarom ben ik hier. Niet meer niet minder. Met twee voeten op de grond en mijn hart wijd open LEEF ik ALL IN en dat is voor iedereen mogelijk. Ook voor jou!

Na 14 jaar van op een relatief traditionele manier mijn kennis te delen, is het nu het juiste moment om jou echt mee op pad te nemen. Van 1 juli tot en met 31 december neem ik je mee op pad zodat jij een leven kan creëren dat echt klopt. Je laat ballast los zodat er ruimte komt voor de echte JIJ. Er zullen stappen gezet worden want ik zorg voor de nodige peper in je gat!

6 maanden lang

Minstens 3 audio's per week, bekijk het als een soort secret podcast
Instappen kan je tem 31 december, MAAR hoe later je instapt, hoe hoger de prijs. Tem 1 juli
betaal je 333 euro, tijdens de zomer betaal je 444 euro en vanaf 1 september betaal je 666 euro.

Jouw investering tem 1 juli is 333 euro. Je kan dit betalen in 1 keer, in 3 keer of in 6 keer.

bottom of page