ondemand.png

On demand - je volgt deze opgenomen cursus op je eigen tempo

In deze online cursus werk je rond de thema's Zelfliefde, Zelfzorg en Zelfaanvaarding. De ZZZ. In mijn ogen zijn deze 3 pijlers een essentiële basis om jezelf liever te gaan zien. Dankzij deze cursus kom jij een stap dichter bij jezelf en geef je jezelf de liefdevolle boost die jij vandaag nodig hebt.

In deze online cursus werk je rond de thema's emoties op een gezonde manier uiten, vergeven en loslaten. Deze 3 onderwerpen gecombineerd zorgen ervoor dat je nu eindelijk echt kan loslaten wat jou vandaag tegenhoudt. Kies deze cursus als je letterlijk en figuurlijk lichter in het leven wil staan.

Praktisch

Je krijgt onmiddellijk toegang in de online omgeving tot de inhoud. 


*3 meditaties van 30 minuten
*3 masterclasses van 75 minuten

*een werkboek rond elk thema

 

Je behoudt levenslang toegang. ​

Jouw investering?

44 euro, inclusief btw

Deze cursus werd eerder dit jaar live gegeven. Dankzij de moderne technologie kan jij de cursus alsnog volgen. Jij krijgt de opnames van de masterclasses, de meditaties en de werkboeken onmiddellijk ter beschikking na aankoop.

Wat zijn jouw voordelen als je meedoet?

*Tijdens en na het bekijken van de opnames vallen er puzzelstukjes op zijn plaats en kies jij bewuster voor jezelf op jouw manier. Je zal inzien dat jij even waardevol bent als anderen in je leven en dit besef zal niet alleen je relaties, maar ook je leven een liefdevolle boost geven. Bovendien krijg je praktische tips die je direct kan toepassen waardoor je het verschil onmiddellijk zal voelen.


*Je werkt aan jezelf op jouw eigen tempo en als jij er tijd voor wil maken

* Je hoeft je niet te verplaatsen en kan aan jezelf werken vanuit je eigen veilige omgeving. Je ontsnapt dus al aan de files, en je doet goed voor het milieu! 

* Je houdt levenslang toegang tot de meditaties, opnames van de masterclasses en de werkboeken.


* Alles is onmiddellijk beschikbaar.

Wanneer doe je beter niet mee?

*Als je niet openstaat voor verandering.


*Als je nu al weet dat dit de zoveelste online cursus is die je koopt, maar waar je na aankoop niet meer naar kijkt.

*Als je geen fan bent van online cursussen.

*Als je online door mij gecoacht wil worden. Dan stap je beter in het nieuwe groepsprogramma "Embrace all of you"

Veel gestelde vragen

Krijg je persoonlijke coaching bij deze online cursus?

Nee. De "live" online versie van deze cursus heb je gemist. Maar de inhoud brengt je sowieso de inzichten die je nu nodig hebt.

Hoe loopt het praktisch?

Van zodra jij ingeschreven bent, krijg je een welkomstmail. In de bijlage van deze welkomstmail vind je een handleiding. Deze volg je stap voor stap, en hoppa je hebt toegang tot de inhoud van de cursus.

44 euro is wel weinig. Is het dan waardevol?

Deze online reeks is ontstaan uit het idee om zoveel mogelijk straffe madammen op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met zelfliefde. Daarom wil ik het financieel ook voor iedereen mogelijk maken. De prijs staat bij mij nooit in verhouding met wat je krijgt, want je krijgt altijd ontzettend veel waarde.

Hoeveel tijd trek ik best uit voor deze cursus?

Elke masterclass duurt ongeveer 75 minuten. De meditaties duren telkens  30 minuten. Voor het invullen van het werkboek trek je ook best een uur uit. Maar alles blijft levenslang beschikbaar, dus er zit nooit haast achter.

Het is online, is het dan wel persoonlijk?

De feedback die ik hierover krijg, is ontzettend positief. Ondertussen werk ik al 3 jaar online. Ik werk online op de meest persoonlijke manier denkbaar.  Dus laat je daar zeker niet door tegenhouden. Online aan jezelf werken, geeft je ontzettend veel mogelijkheden!

© 2010 - 2020 by Lies Deboiserie

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

De juridische documenten, concepten en teksten op deze website mogen onder geen beding gekopieerd en gebruikt worden door derden.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Spotify
  • iTunes