top of page
Human design opens the door to the potential of self love, a love of life and the love of others through understanding. 
Ra Uru H

Mijn leven lang al ben ik gefascineerd door oude wijsheden. Denk aan feng shui, numerologie, astrologie, aan systemen die al van oudsher gekend zijn zoals het enneagram... Ik zet deze systemen in op momenten dat ik een overzicht wil van waar ik kan groeien. Eerst pas ik ze toe op mezelf en duik ik de diepte in. Als ik ze zelf leef en doorleef, dan begin ik ze ook in te zetten voor mijn straffe madammen.

Drie jaar geleden kwam Human design op mijn pad. Een combinatie van chakra's, quantum fysica, astrologie, I Ching & Kabbalah. Het systeem intrigeerde mij en ik dook er diep in.

Ondanks het feit dat ik al vele ontdekkingen deed de afgelopen 13 jaar op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling gaf dit systeem mij enorm veel inzichten. De ene na de andere eye opener werd op me afgevuurd. Ik heb vaak met verbazing  gelezen wat er geschreven stond.

2020 was een jaar van vernieuwing, ook in de systemen die ik ging gebruiken. Eerst, zoals altijd voor mezelf. Ik dompelde me onder in een intensief coachtraject en ging daarnaast ook andere cursussen en programma's volgen over dit unieke systeem dat je een blauwdruk geeft op basis van je geboorteplaats, geboorteuur & geboortedatum.

En ik wil dit niet voor mezelf houden, maar ook jou verder helpen met jouw persoonlijke blauwdruk. 

Human design allows you to examine the foundation of what makes  you unique.

Benieuwd, maar nog niet klaar om jezelf een reading kado te doen...

Laat dan gerust hieronder je gegevens achter & je mailadres.  

 

Je ontdekt dan jouw unieke blauwdruk & ik stuur je graag tips toe over jouw Human design.

bottom of page