Dankzij Human design ervaar ik meer dan ooit flow op elk gebied van mijn leven

Mijn leven lang al ben ik gefascineerd door oude wijsheden. Denk aan feng shui, numerologie, astrologie, aan systemen die al van oudsher gekend zijn zoals het enneagram... Ik zet deze systemen in op momenten dat ik een overzicht wil van waar ik kan groeien. Eerst pas ik ze toe op mezelf en duik ik de diepte in. Als ik ze zelf leef en doorleef, dan begin ik ze ook in te zetten voor mijn straffe madammen.

Een dikke twee jaar geleden kwam Human design op mijn pad. Een combinatie van chakra's, quantum fysica, astrologie, I Ching & Kabbalah. Het systeem intrigeerde mij en ik dook er diep in.

Ondanks het feit dat ik al vele ontdekkingen deed de afgelopen 11 jaar op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling gaf dit systeem mij enorm veel inzichten. De ene na de andere eye opener werd op me afgevuurd. Ik heb vaak met verbazing  gelezen wat er geschreven stond.

2020 was een jaar van vernieuwing, ook in de systemen die ik ging gebruiken. Eerst, zoals altijd voor mezelf. Ik dompelde me onder in een intensief coachtraject en ging daarnaast ook andere cursussen en programma's volgen over dit unieke systeem dat je een blauwdruk geeft op basis van je geboorteplaats, geboorteuur & geboortedatum.

En ik wil dit niet voor mezelf houden, maar ook jou verder helpen met jouw persoonlijke blauwdruk. Omdat ik door de jaren heen al wel meermaals diep in andere systemen en oude wijsheden dook, maak ik van een Human design reading een uniek pareltje. Ik bekijk het niet alleen vanuit het systeem, maar verbind het ook met innerlijke kind werk, affirmaties, mijn zelfliefde toolbox & meditatie. Ik heb, dankzij mijn jarenlange ervaring als coach, de mogelijkheid  om alle puzzelstukjes die je mij aanreikt te verbinden en je extra tools aan te reiken in de vorm van bestaande cursussen, webinars, meditaties...

Human design opens the door to the potential of self love, a love of life and the love of others through understanding. 
Ra Uru Hu

Een persoonlijke Human design reading geeft je inzichten in de beperkende overtuigingen die je al jaren met je meesleept. Je komt eindelijk te weten waarom bepaalde patronen blijven terug komen en hoe jij hier constructief mee aan de slag kan.

Op dit moment kan je geen individuele reading boeken, maar kan je wel deelnemen aan een 12weeks groepstraject waar we diep in jouw Human design duiken. We starten 14 april en je leest er via onderstaande knop alles over!

Human design is a treasure map that helps you figure out the codes that break your subconscious believes.