Het is weer bijna tijd om te doen wat ik het liefste doe, 
als Manifesting generator is dat heel belangrijk, en dat is
jou leren om volgens jouw energetische blauwdruk te leven.

12 weken lang neem ik jou en de groep mee op pad. In groep en toch
persoonlijk, want het gaat over jou en en je kan al je vragen stellen.

Het was iets wat ik heel sterk terug kreeg van de deelneemsterst uit het
eerste traject, dat ze zich gezien en gehoord voelden in alles.

journey.png
Wat kan dit traject jou bijvoorbeeld geven?
 • Je krijgt inzicht in hoe energie door jou heen beweegt en wat goed is voor jou en wat niet, dus ik geef je inzichten in hoe jij je energie anders kan gebruiken waardoor je opnieuw meer energie zal voelen stromen
 • Je leert hoe jij gezonder kan worden op een manier die klopt voor jou waardoor je weer een veel beter contact zal hebben met je lichaam en jullie echt een team worden
 • Je ziet in hoe je anders kan omgaan met prikkels die binnenkomen waardoor er meer innerlijke rust komt
 • Je beseft wie jij echt bent zodat je andere keuzes kan maken die jou gelukkig maken
 • Je gaat op een andere manier om met emoties waardoor je emmer niet meer altijd overloopt
 • Liefdevollere relaties en je bent op een andere manier aanwezig in deze relaties omdat er minder irritatie en frustratie zal zijn naar de andere toe
 • Je leert je innerlijke strategie en autoriteit volgen zodat je beslissingen leert nemen die juist zijn voor jou
 • Inzicht in wat je nodig hebt om in eerste instantie jezelf echt onvoorwaardelijk graag te zien, want daar begint alles en hoe beter jij jezelf kent, hoe meer je van jezelf omarmt hoe meer jij van jezelf zal houden
 • Hoe je jouw energie kan inzetten op een manier die bij jou past zodat je geen last meer hebt van de ratrace
 • Professioneel weet je beter wat bij je past en voor hoe je dit in de wereld kan zetten doordat je meer inzicht krijgt in jouw unieke talenten
 • Hoe je anders kan omgaan met de druk en ruis van buitenaf
 • Jezelf ontdoen van de beperkende overtuigingen en conditioneringen die jij meedraagt van anderen
 • Je weet hoe jij jouw levensenergie zal kunnen laten stromen
 • Wat het voor jou betekent om je eigen ritme te volgen
 • ...
Dat en zoveel meer. Het wordt een traject met als focus liefde voor jezelf, je wordt gezien & je zal zoveel (h)erkenning voelen. Op het einde van dit traject sta je dichter bij jezelf, weet je weer beter wie je echt bent en wat jouw volgende stap is. De inzichten die je tijdens dit traject opdoet draag je de rest van je leven mee en als je ze inzet, dan zal je leven er anders uitzien vanaf nu. Geloof me, dat is wat alle inzichten die ik kreeg dankzij Human design voor mij gedaan hebben. Mijn leven ziet er vandaag helemaal anders uit dan eind 2019 en daar heeft Human design heel veel mee te maken.
Als je jezelf iets kado doet dit jaar, laat het dan dit zijn. Ik beloof je dat je er geen spijt van zal hebben!
 
Reminder.png
Wat heeft deze reis met Human design als GPS mij persoonlijk gebracht?
 
Na alle jaren van persoonlijke ontwikkeling en alle opleidingen die ik doorheen die jaren volgde, durf ik stellen dat Human design mij handvaten gaf om patronen te doorbreken waar ik voorheen niet aankon. Dit systeem geeft zoveel diepte inzichten en zet de unieke kanten van iemand op de meest liefdevolle manier in het licht. 
Het is een systeem dat geen labels geeft, maar vooral uitnodigt om op onderzoek te gaan en te experimenteren met alles wat je wordt aangereikt. 
Ik deel graag enkele van de inzichten die ik kreeg door mijn eigen Human design experiment. Er zijn er meer, maar ik kan ze onmogelijk allemaal opsommen. Dat zou ietsje te saai zijn om te lezen voor jou. Maar ik deel ze uiteraard allemaal aan de binnenkant van dit nieuwe traject!
 • Stress is en zal altijd mijn achillespees zijn, maar vandaag voel ik meer dan ooit in mijn lichaam wanneer de stress de overhand neemt en hoe ik er anders mee om kan gaan
 • Mezelf vergelijken met anderen zorgt voor een ongezonde innerlijke druk door mijn open wortel
 • Doordat ik bijna alle centra ingekleurd heb, heeft mijn energie een grote invloed op anderen. Ik zorg er nu voor om hier waakzaam voor te zijn. Uit liefde voor mezelf, maar ook uit liefde voor de ander.
 • Mijn chaotische creatieve geest vol ideeën mag ik nog meer inzetten
 • Door mijn ingekleurde kanalen op de juiste momenten in te zetten, kan ik met minder moeite meer bereiken. 
 • Tijd is mijn beste vriend, want snel snel in actie komen past niet bij mij
 • Ik heb anderen nodig om gedachten te ordenen
 • De ratrace van de maatschappij past echt niet bij mij en dat is eindelijk ok. Ik mag mijn eigen ritme volgen. 
 
 
Omdat Human design mij zoveel bracht en ik er echt diep ben ingedoken. Eerst voor mezelf, en dan voor jou. Zo doe ik het trouwens altijd. Dat hoort bij mijn 1/3 profiel. Ik deed het zo voor de filosofie van Louise Hay, voor mijn Zelfliefde expertise, voor mijn enneagram kennis ... en nu dus voor Human design. De opleidingen en cursussen die ik volgde sinds 2019 en mijn persoonlijke experimenten gaven mij het duwtje om een nieuw traject in de wereld te zetten.
Ik weet dat Human design voor jou minstens evenveel in beweging zal zetten als het voor mij deed.
 
Daarom werd dit traject geboren. We beginnen 17 november. 

iStock-1035039452.jpg
Samen gaan we 12 weken op pad om ons te ontdoen van alle conditioneringen die ervoor zorgen dat je vandaag niet elke dag de energie voelt stromen waar je toegang toe hebt. 

Je hebt van nature uit toegang tot alles wat je nodig hebt om een moeiteloos leven te LEVEN. Het zit allemaal al in jou. 
Jouw investering voor dit groepstraject van 12 weken is 666 euro (inclusief btw). Je kan dit in 1, 3 of 6 keer betalen. Het traject begint 17 november en loopt tot en met 26 januari. De plaatsen zijn beperkt tot 50, vorige keer deden er 55 straffe madammen mee. Zet je nu vrijblijvend op de wachtlijst via onderstaand formulier zodat je als eerste (met korting) kan inschrijven. Daar de plaatsen beperkt zijn, is dit een voordeel. Met de korting betaal je trouwens slechts 497 euro!
site.png
Ik ben 12 weken lang jouw mentor, gids en coach. We duiken niet alleen in je type, maar kijken ook naar de manier waarop jij de beste keuzes voor jezelf kan maken, naar je profiel (way of life), je levensmissie, je zone of genius op basis van je Human design, in welke omgeving jouw energie het makkelijkste stroomt ...

Misschien voel je op dit moment ongeloof bij het feit dat dit allemaal uit die blauwdruk kan komen, maar geloof me. It's magical.

In minder lyrische bewoordingen krijg je basically gaandeweg steeds meer diepgaand inzicht in jezelf en hoe jouw energie stroomt. 
Het traject wordt een mix van theoretische masterclasses en het bekijken van jullie blauwdrukken zodat het echt persoonlijk wordt. Je hebt niks aan theorie alleen. Het is echt de bedoeling dat je dit voor jezelf gaat inzetten op een persoonlijk niveau.

Je krijgt tijdens dit traject veel informatie en we duiken samen laag per laag en stap voor stap dieper in jouw human design.

Concreet betekent het dat de thema's die in onze 12 weken aan bod komen de volgende zijn. 

Jouw type
Jouw strategie
Jouw autoriteit
Je definition
Je profiel
Je open en ingekleurde centra
Je variables (de 4 pijltjes)
De poorten en kanalen
...

Waarschijnlijk klinken een heleboel van deze dingen als chinees, maar geloof me, ik breng alles behapbaar en op een heel praktische manier zodat je hier echt mee aan de slag kan. Het blijft geen chinees ;-)


Je ontvangt tijdens het traject van mij ook een aantal persoonlijke bonussen toegespits op jouw bodygraph, welke dit zijn hou ik nog even voor mij, want ik wil graag dat het een verrassing blijft. Ik kan alleen vertellen dat de deelneemsters aan de vorige ronde er heel blij mee waren.

Ik werk altijd op een praktische manier. Je krijgt de kans om al je vragen te stellen en ik beantwoord ze heel graag tijdens de online calls zodat je echt praktisch met alles aan de slag kan. 
Theorie is boeiend, maar als je het niet in de praktijk kan brengen, ben je er niets mee. En dat is echt wel de bedoeling van dit traject, dat je de inzichten kan gaan LEVEN.  

Er zijn 10 online calls samen waarin we stapsgewijs in jouw human design en bodygraph duiken. Je leert zo om alles wat er in jou leeft ook echt begrijpen en te aan oefenen met hoe je dit op een andere manier kan aanpakken die ervoor zorgt dat je meer gaat genieten van je leven en dat alles moeitelozer loopt. We gaan echt alle aspecten van je bodygraph bekijken zodat jij hier alles voor jezelf kan uithalen wat je wil. Deze online calls samen zorgen ervoor dat je een laag dieper zakt in jezelf graag zien, want alles van jou mag er zijn. Jij bent uniek en het is tijd om dat niet alleen te beseffen, maar het ook echt te gaan leven. Het mag moeitelozer. Het mag met meer energie. Het mag op jouw manier!

Tijdens deze 12 weken zijn er 1 integratieweek tijdens de kerstvakantie zodat alles kan inzakken en je net iets meer ruimte kan nemen om jezelf te observeren. De data van de calls zijn: donderdag 17/11, donderdag 24/11, vrijdag 2/12, donderdag 8/12, donderdag 15/12, donderdag 22/12, integratieweek, vrijdag 6 januari, donderdag 12 januari, donderdag 19 januari en donderdag 26 januari. De calls zijn telkens van 20u tot 22u. Ik doe altijd mijn best om me aan de timing te houden, maar tijdens de eerste ronde liepen de calls meestal met een half uur uit.

De replay van de calls, alle filmpjes, persoonlijke bonussen en meditaties komen in een online academie te staan waar je levenslang toegang toe houdt.

Je wordt tijdens dit traject echt door mij gecoacht tijdens de online calls en in de tijdelijke FB groep. 

Het is niet noodzakelijk om"live" aanwezig te zijn om het optimale uit dit traject te halen. Alles wordt opgenomen, en je behoudt levenslang toegang tot de inhoud. Het is ook niet nodig dat je alle opgenomen calls bekijkt voor onze sessies samen, want ik maak het echt wel behapbaar. Maar als je vragen wil stellen, is het natuurlijk wel handig als je de calls bekijkt tijdens het traject. Mijn begeleiding stopt 30 januari en de fb groep wordt 27 januari gearchiveerd.

Uiteraard zullen er, zoals bij al mijn trajecten, ook meditaties worden opgenomen die jou zullen helpen alles nog dieper te integreren. 

Het wordt echt een boeiend traject dat je niet wil missen. De eerste ronde was al fantastisch, maar ik studeer momenteel nog extra bij zodat ik in de tweede ronde nog meer met je kan delen.