It doesn't matter what you know. It matters what  you live. Follow your strategy and authority.

Mijn leven lang al ben ik gefascineerd door oude wijsheden. Denk aan feng shui, numerologie, astrologie, aan systemen die al van oudsher gekend zijn zoals het enneagram... Ik zet deze systemen in op momenten dat ik een overzicht wil van waar ik kan groeien. Eerst pas ik ze toe op mezelf en duik ik de diepte in. Als ik ze zelf leef en doorleef, dan begin ik ze ook in te zetten voor mijn straffe madammen.

Twee jaar geleden kwam Human design op mijn pad. Een combinatie van chakra's, quantum fysica, astrologie, I Ching & Kabbalah. Het systeem intrigeerde mij en ik dook er diep in.

Ondanks het feit dat ik al vele ontdekkingen deed de afgelopen 11 jaar op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling gaf dit systeem mij enorm veel inzichten. De ene na de andere eye opener werd op me afgevuurd. Ik heb vaak met verbazing  gelezen wat er geschreven stond.

2020 was een jaar van vernieuwing, ook in de systemen die ik ging gebruiken. Eerst, zoals altijd voor mezelf. Ik dompelde me onder in een intensief coachtraject en ging daarnaast ook andere cursussen en programma's volgen over dit unieke systeem dat je een blauwdruk geeft op basis van je geboorteplaats, geboorteuur & geboortedatum.

En ik wil dit niet voor mezelf houden, maar ook jou verder helpen met jouw persoonlijke blauwdruk. Omdat ik door de jaren heen al wel meermaals diep in andere systemen en oude wijsheden dook, maak ik van een Human design reading een uniek pareltje. Ik bekijk het niet alleen vanuit het systeem, maar verbind het ook met innerlijke kind werk, affirmaties, mijn zelfliefde toolbox & meditatie.

Human design allows you to examine the foundation of what makes  you unique.

Een persoonlijke Human design reading geeft je inzichten in de beperkende overtuigingen die je al jaren met je meesleept. Je komt eindelijk te weten waarom bepaalde patronen blijven terug komen en hoe jij hier constructief mee aan de slag kan. 

Ik ondersteun je in jouw proces door ook mijn spirituele tools met je te delen. Zo koppel ik wat er uit je reading komt specifiek aan essentiële oliën en edelstenen bestemd voor jou. 

Human design opens the door to the potential of self love, a love of life and the love of others through understanding. 
Ra Uru Hu

Praktisch

Als jij een persoonlijke Human design reading bij me bestelt, dan ontvang jij 

* een audiofile van ongeveer een uur die je eindeloos kan herbeluisteren

* een werkboek met alle informatie en een aantal oefeningen die jij kan gaan toepassing om alles te integreren (dit wordt je thuis opgestuurd)

* persoonlijke affirmaties (deze worden verwerkt in het werkboek)

* een persoonlijke meditatie waar jij ook levenslang de toegang toe krijgt

* een op jou afgestemde essentiële olie blend (deze roller krijg je toegestuurd per post) om je te ondersteunen in je proces

Dit wordt allemaal met jou gedeeld via Google drive.

Reken op 4 tot 6 weken voor jij alles ontvangt omdat ik jouw blauwdruk echt met de nodige aandacht en verbinding wil opmaken. Je kan NU jouw Human design reading met alle extra's bestellen.

Ik heb voor deze zomer voorlopig nog 5 plaatsen. 

Human design is a treasure map that helps you figure out the codes that break your subconscious believes.

Dankzij deze gids vol inzichten in jouw unieke zelf zal jij nog meer kunnen gaan stralen en jouw leven ten volle LEVEN.

Want dat verdien jij!

En de wereld wordt zoveel mooier als jij jouw unieke design echt gaat leven.

Momenteel is mijn agenda even op slot voor readings, donderdag 1 juli gaan voor jou de deuren terug open. 

De prijs voor deze unieke reading is 297 euro, inclusief BTW. 

Deze prijs is geldig vanag 1 juli tot eind augustus. 

Er zijn nog 6 beschikbare plaatsen!

hdlies.png
Dit is een voorbeeld van hoe een Human design chart eruit ziet. Dit is trouwens mijn chart, zoals je ziet veel elementen te lezen en die zijn voor iedereen anders.. Meer weten over jouw chart en al jouw uniekheid...