top of page

Ik ben er van het begin, de zomer van 2017, bij en ik ben al zo vaak dankbaar geweest voor dat levenslange aspect. Op elk moment is Lies er en kan ik terecht in de groep met mijn uitdagingen.

 

Het leuke is ook dat er ondertussen als zoveel thema's aan bod zijn gekomen. Zowel de "normale" zelfliefde thema's zoals vergeven, loslaten, grenzen stellen... Maar ook meer spirituele thema's als schaduwwerk, vrouwelijke energie, de universele wetten ... komen aan bod.

Je voelt aan alles dat Lies jaren ervaring heeft als coach, want de uitdagingen die ik en anderen elke week delen worden door haar op een praktische, liefdevolle en bij regelmaat ook wel confronterende manier besproken en er worden tips aangereikt waar je dan weer verder mee aan de slag kan.

Voor mij is het echt een meerwaarde om door dezelfde coach te worden "opgevolgd", en uiteraard maak ik ook uitstapjes naar andere coaches en ga ik ook al eens naar een therapeut, al is het maar om eens een andere vibe te ervaren. Maaar gewoon weten dat ik altijd dit warme nest heb om thuis te komen... Ik voel me er echt veilig en gezien.

Lang verhaal kort, want ik zou nog uren kunnen schrijven over mijn Flawmingo ervaring, dit online programma is echt een dikke vette aanrader. En daar Lies elk jaar dingen toevoegt, zou ik ook niet meer wachten. Dit is echt het ideale moment, nog een jaar wachten zou echt wel jammer zijn.

Getuigenis 3.jpg

Ik ben begin 2020 in het Flawmingo traject gestapt met het idee wat hulp te zoeken in mijn leven waar ik me wat verloren in voelde. Er werden onmiddellijk wat tools aangeboden waar ik mee aan de slag kon gaan en waar ik de beste uitkoos om hier en daar al een lichtpuntje te ontdekken.

Hoe meer de weken en maanden voorbij gingen, leerde ik stap voor stap een mooie groep kennen met Lies aan kop.  Lies, als coach om ons te blijven begeleiden in moeilijke perioden of daar waar we in ons leven ergens vastzitten of ergens op botsen.

Ik werd een rustiger persoon die nu meer geniet van de natuur en het leven vooral in het NU moment.

Ik heb geleerd te luisteren naar mijn lichaam en jezelf op de eerste plaats te durven zetten.

Je leert dat "nee" zeggen tegen de anderen een "ja" is tegen jezelf. Ik leerde stress momenten meer voorbereiden en/of minimaliseren. Lies leert ons affirmaties te gebruiken en zelfs onze eigen affirmaties te creëren, zoals "Ik mag er zijn" en " Ik ben altijd goed genoeg". Ik leerde me graag zien.

 

En je voelt en weet dat je niet alleen bent want je bent in verbinding met de anderen in deze veilige, respectvolle groep. 

  

Ik ben super blij, Lies en haar levenslange Flawmingo traject gevonden te hebben. Ik mag zeggen dat ik super gegroeid ben. Ik heb gevonden wat ik zocht. Ik hoop nog veel te leren als lid van dit veilige nest.

 

"STAP VOOR STAP" met Lies aan mijn zij. LEVENSLANG!

Getuigenis 19.jpg

Een flawmingo ben je voor heel je leven. Je kan dus deelnemen op je eigen tempo, wat ik persoonlijk een groot voordeel vind. Je staat er nooit alleen voor. Lies is een straffe madam die altijd voor je klaar staat. Ik heb nog geen minuut spijt gehad dat ik mij inschreef voor dit programma.

 

Tijdens de wekelijkse fb-lives trekt  Lies vaak een persoonlijke kaart. Super vind ik dat, want het is altijd net dat duwtje in de rug of die stamp onder mijn kont die ik op dat moment nodig heb.

 

Kortom, het flawmingo traject is fantastisch!

Getuigenis 17.jpg

Een aantal jaren geleden ontdekte ik Lies op Facebook en ik was meteen getriggerd. Ik begon met me lid te maken op de  “online academie” waar ik al een schat aan kostbare informatie vond. Dan volgde ik een aantal cursussen waaronder “Heal your inner child”. Pittig !

 

De werkwijze van Lies beviel mij enorm en het programma Flawmingo leek me op mijn lijf geschreven.

Maar ik stapte nog niet in. Het financiële aspect hield me tegen. Alleenstaande moeder en was ik het wel waard om zoveel geld in mezelf te investeren. Ik liet de gelegenheid dus voorbij gaan. Maar ik merkte toch dat er iets diende te gebeuren. Mijn vader werd dan ook nog ernstig ziek en het leven viel me heel zwaar.

2021 diende zich een nieuwe ronde aan en weer enorm veel twijfel …. De allerlaatste dag van de wachtlijst, en op aanraden van mijn dochter “mama, jij verdient dit”, ben ik ingestapt.

Ik heb er nog geen moment spijt van.

Zoals Lies zegt “Alles begint bij jou !”, maar ik weet nu dat de ondersteuning van een goede coach een wereld van verschil maakt.  En dat is Lies zeker “Een goede coach. Onze Flawmingo mama”.

 

Ik ben dus blij met deze investering in mezelf en kijk uit naar het vervolg. Ongetwijfeld zal ik weer groeien!

Getuigenis 10.jpg

Ik ben echt wel trots om tot jouw nest FLAWMINGO'S te mogen horen. Ik ben er in 2019 ingestapt en als ik terug kijk op de afgelopen jaren, dan kan ik echt wel trots zijn op de stappen die ik gezet heb.

 

Als ik kijk hoe ik van alles een drama maakte en de controle over mijn kinderen niet kon lossen.... Als ik nu kijk dat het me wel lukt om bij mezelf te blijven en hetgeen wat van de ander is bij de ander kan laten, en dat ik aan de zijlijn kan staan van de kinderen om ze aan te moedigen. Dan kan ik alleen maar trots zijn en dankbaar zijn dat ik mezelf het flawmingo programma heb kado gedaan, want echt een mooier kado aan jezelf geven bestaat niet ...

Hier heb ik geleerd  om mezelf graag te zien en stap voor stap verder te gaan. Omdat het levenslang is, kan ik elk jaar opnieuw meedoen en verder groeien op mijn pad van zelfliefde ..., want dat is wat het zo uniek maakt. Je krijgt er levenslang de tijd voor, je kan het echt op je eigen tempo doen, en dat is zo fijn...

 

Dank je wel Lies

Getuigenis 15.jpg

Ik ben Lies 3 jaar geleden tegengekomen. Ik zocht een online cursus van Louise Hay “Heel je leven”.

 

Veel cursussen waren live, maar ook altijd ver van huis. Daarom was Lies dus eerst en vooral een super keuze voor mij.

 

Ik heb ondertussen al verschillende programma’s bij Lies gevolgd.  Het positieve aan de cursussen is dat je telkens de cursussen levenslang kan houden in een online academie.

Als Lies een nieuwe ronde doet van het Flawmingo programma, kan je steeds terug mee doen. Want ook Lies groeit en zo groeien wij ook mee.

 

Ik ben enorm fan van haar werk, haar motivatie, haar inspiratie die ze geeft,…

 

Ze is een top coach en DE coach voor zelfliefde in haar programma “Flawmingo”.

 

Niemand heeft ooit genoeg zelfliefde.

Ik durf er zelfs aan toevoegen dit jaar dat dit programma en Lies haar coaching mijn redding zijn geweest bij mijn vechtscheiding. Ik weet oprecht niet of ik het zonder had gered.

Getuigenis 5.png
Getuigenis 13.jpg

Ik zit er al in sinds februari 2020. Dat jaar heb ik intens mee gewerkt. Het bracht mij veel mooie dingen. 

 

Mooi in die zin dat ik het leven niet meer zoals vroeger loodzwaar vind. Mijn leven, zoals dat van iedereen is niet alleen rozen geur en maneschijn, maar toch voelt het veel lichter, luchtiger. Doordat jij me leerde te focussen op wat goed gaat. Doordat jij leerde dat grenzen stellen en bewaren noodzakelijk is voor je eigen goed. Doordat jij leerde dat keuzes die je voor jezelf maakt de beste zijn.

 

Door het programma werd ik veel zelfverzekerder. Omdat ik voel dat dat zeker bij het ondernemen nog beter kan ga ik dit jaar weer intensiever aanwezig zijn. Ik wil nog meer zelfvertrouwen opbouwen en het verleden nog meer loslaten, zodat er ruimte komt om anders vast te houden.

 

Voor wie wil leren houden van zichzelf is dit een ideaal traject levenslang dan nog!

2023 was een heftig jaar met terug heel veel veranderingen in mijn leven. Flawmingo was mijn houvast, ook al zag je me niet regelmatig actief. En voor de eerste keer hielp je coaching om echt los te laten, om eens geen controle of vat te willen houden / hebben op de onvoorspelbare factoren die het leven ons allemaal voorschotelt. En in de onrust vond ik rust in de community en bij jou zodat als de wind ging gaan liggen, ik zag dat de wereld niet was vergaan. 

 

Bovenop je Flawmingo coaching was er ook nog je human design kennis die me hielp: ik wachtte op de uitnodigingen, ook al kriebelde het enorm om zelf dingen te initiëren. En zie: de job die me energetisch alles geeft wat ik nodig heb als pijnpatiënt en als persoon, is realiteit geworden!

 

Mijn relatie met mijn echtgenoot is misschien nooit hechter geweest. Loslaten betekende ook loslaten van mensen die energievreters zijn / waren. Geen enkele keuze voelde ongemakkelijk. Integendeel : toen ik het contract kreeg, huilde ik tranen van opluchting: eindelijk was ik "thuis" gekomen. Na 2 jaar jij die bleef herhalen : stap voor stap, niets moet, niets is in steen geschreven, je kan elke minuut, seconde opnieuw een keuze maken die voor jou past, ... 

 

Dus lieve Lies, oprechte dankjewel voor alles, en dan heb ik nog niet eens alles in praktijk omgezet, dus wat zal het nog beter worden de komende weken, maanden en jaren...

Dankbaar dat ik in 2020 in het levenslange flawmingo traject ben gestapt. De LUXE van het levenslang beschikbaar zijn besef ik nog dagelijks. Elke fb-live, of mc kan ik beluisteren wanneer het me best past.

Ik heb nog heel wat stappen te zetten maar dankzij Lies heb ik al geleerd om nog beter voor mezelf te zorgen. Ik durf al wat vaker NEE te zeggen en zie mezelf al liever.

Stap voor stap …. deze woorden van Lies klinken zo vaak in m’n oren en ik gebruik deze ook zelf naar m’n dochter of vriendinnen.  Ook het warme flawmingo-nest is hartverwarmend, niemand velt een oordeel over een ander. Jezelf kunnen zijn, zonder masker is zo waardevol.

 

En Lies staat liefdevol tussen ons met de nodige tips, tricks, coaching en …. wanneer het nodig geeft ze mij / ons ook de noodzakelijke schop onder m’n kont.

 

Instappen in het flawmingo-traject is veruit de allerbeste investering die ik voor mezelf al gedaan heb. Zo ontzettend dankbaar dat Lies op m’n pad is gekomen.

Sinds 2021 ben ik een Flawmingo-kuiken.

Je programma is zo goed en mijn persoonlijke resultaten zouden nog beter zijn, mocht ik nóg meer, nóg intenser de webinars, lives, meditaties, lessen uitvoeren dan ik nu doe.

 

Dat is net het prachtige aan jouw Flawmingo programma: het is van mogen en niet van moeten. Alles is bespreekbaar. De inhoud van het volledige Flawmingo-programma en meer is voor altijd consulteerbaar, wanneer iemand het wil, wanneer iemand het (aan)kan, ... Met de juiste dosis tough love help je niet alleen mij maar de andere Flawmingo's in hun processen. En ondertussen door de online hechte band tussen de Flawmingo-kuikens onderling is het de veiligste haven die een mens maar wensen kan.

 

De wekelijkse korte check-ins op de besloten groep zijn glimmers en triggers tegelijkertijd. Niet altijd, eerder zeldzaam, ben ik een actief lid van de Flawmingo-activiteiten. En als je dan eens "actief" bent, iets post of reageert op een bericht, dan is er niet alleen jij, onze Flawmingo-mama, en ook nog eens die toppers van mede Flawmingo-kuikens.

Getuigenis 4.jpg

Hetgeen ik heb geleerd uit het voorbije jaar is dat ik meer mag zorgen voor mezelf en mezelf op de eerste plaats mag/ moet zetten. Het spiegelwerk blijft een moeilijke opdracht, maar de zin 'Ik ben er altijd voor u' maakt het gemakkelijker voor mij. Het is een soort tussenstap naar 'Ik hou van je'. 

Voor mij de grootste stap en toch ook wel de mooiste voor mezelf is dat ik de voorbije maanden heb ervaren dat ik gelukkig 'alleen' kan zijn. Ik heb mezelf graag als gezelschap en ik kan ervan genieten. Zo had ik besloten om Oudejaarsavond alleen te vieren en juist omdat ik niet alleen of eenzaam ben, heb ik ervan genoten om mezelf eens in de watten te leggen.

 

Ik vond de, bijna, wekelijkse samenkomsten verrijkend. Ik keek er enorm naar uit om weer nieuwe inzichten op te doen en mij me te verbinden met anderen. De groep is zeker een aanrader omdat je je er kwetsbaar mag in opstellen zonder oordelen van andere mensen. Er wordt eerder aangemoedigd of meegeleefd.

 

Ik waardeer je als coach omdat je een enthousiast, energiek en warm persoon bent. Elke vraag kan gesteld worden. Je durft ook mensen een spiegel voor te houden, hetgeen soms ook nodig is. Op dinsdagavonden voelde ik mij weer opgeladen . Vandaar dat ik weer uitkijk naar wat 2024 me gaat brengen.

Getuigenis 12.jpg
Getuigenis 8.jpg

Alhoewel ik het vooral langs de zijlijn volg, heeft het mij al veel gebracht.

Als mens ben ik zeker veranderd. Ik zie mezelf veel liever, ben verdraagzamer en zachter geworden. Ook mijn omgeving merkt het op.

Lies is een geweldige coach die ieder zichzelf laat zijn maar toch elk van ons motiveert om die zelfliefde te ontplooien.

Het gaat uiteraard niet vanzelf. Je moet het nog altijd zelf doen. Maar zoals Lies steeds zegt “stap voor stap. Op je eigen tempo”.

Daarom is het ook zo fijn dat dit programma levenslang is. Elk jaar kan je opnieuw instappen. Je besteedt er tijd aan wanneer jij er de nood toe hebt. En elk jaar komt Lies wel met iets nieuws en wordt het programma nog uitgebreider.

De vele meditaties zijn ook zalig om te doen. 

Voor iedereen die met zelfontwikkeling bezig is, zou ik zeggen … NIET TWIJFELEN, DOEN!

Nee zeggen tegen de ander en ja tegen mezelf 

Ik heb geleerd om niet voor een ander op te lossen 

Ik ben echt aan het leren wie ik zelf ben 

Dit programma is zo mooi en waardevol en omdat het levenslang is, kan ik blijven groeien en mezelf laag per laag ontdekken samen met Lies ,die er altijd is .

Het  warme nest van de lieve Flawmingo kuikens ,je wordt meegedragen in een liefdevol nest.

Je kan er thuis komen ,je verhaal vertellen en je voelt de warmte de liefde de troost als je het nodig hebt.

En vooral wat er zo  mooi is aan heel het programma , het is levenslang en je doet het op je eigen tempo!

Stap voor stap Lies haar levensmotto.

Dit is de beste investering die ik mezelf in 2019 kado gedaan heb! 

Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad… 

Je wordt gedragen , gecoacht op een heel liefdevolle manier met af en toe een sjot onder je gat en je ziet jezelf groeien ... Zo waardevol en liefdevol 

 

Een dankbaar Flawmingo kuiken 

Getuigenis 1.jpg

Wat het Flawmingo programma mij heeft opgeleverd?

 

Tot nu toe, naast een nest vol kuikens, zoals Lies ons noemt, die een luisterend oor bieden, support geven door een berichtje of reactie in de Fbgroep, geeft Lies je heel liefdevol tijdens 1 van de calls, haar tips en praktische adviezen om het ook vanuit een andere hoek te bekijken of te begrijpen vanuit de ander. Die kunnen soms  ook best confronterend zijn. Soms geeft het universum of je lijf hele duidelijke signalen, die kennis deelt Lies met jou. Het is aan jou wat je er mee doet. Het begint altijd bij jou, zoals Lies altijd zegt. 

 

Ik heb tot nu toe geleerd dat het oké is om:

· voor mezelf te kiezen,

· mezelf op de eerste plaats te zetten,

· mijn grenzen aan te geven/te leren aangeven en mezelf daarin ook te respecteren en accepteren,

· en dat niks MOET!

Je leert meer over en werkt o.a. aan loslaten, vergeven, grenzen stellen, je relaties, jij en je werk, spiritueel werk, spiegelwerk,  affirmaties, mediteren en nog veel meer.

 

Ik heb nog niet alles van het programma, na 1 jaar, behandeld en dat is prima. Ik mocht nl. eerst met mijn innerlijke kind aan de slag op advies van Lies. Dat programma had ik cadeau gekregen bij mijn inschrijving. Super tof! Dat heeft me weer verder geholpen in mijn proces.

 

Het feit dat dit een levenslang coachprogramma is, zorgt er bij mij voor dat de druk, die je jezelf al gemakkelijk oplegt, om 'alles' waar ik tegen aan loop/mee zit/mee worstel juist afneemt, om niet alles in 1 jaar af te ronden. Dat kan nl. niet allemaal in 1 jaar/programma van 3 maanden. Ik heb in de afgelopen jaren al diverse coachtrajecten gevolgd voor HSP,  angststoornissen e.d. en dat is mij wel duidelijk geworden. Het lukt niet allemaal binnen een kort programma en als zo’n programma dan was afgelopen, voelde ik me nog ‘rondzwerven’.

 

Omdat dit een levenslang programma is, hoef ik ook maar 1x mijn verhaal aan Lies te vertellen. Heel fijn dat ik het niet keer op keer hoef te vertellen aan mijn nieuwe coach/psycholoog/therapeut. Lies gaat gewoon met jou mee en jij met haar. Lies is open, vrolijk, eerlijk, lief en een warme vrouw. Ik voelde me direct welkom en voelde me direct bij haar op me gemak. Ook zij leert steeds meer bij, zoals bijv. over Human Design en die kennis deelt ze graag met jou op een leuke, laagdrempelige , praktische, informatieve, liefdevolle manier. Het kan soms best confronterend zijn. Ik zie dit alleen maar als iets waar ik dan weer mee aan de slag mag.

 

Ik ben heel dankbaar dat Lies op mijn pad is gekomen. 

In alle zachtheid worden de thema's aan bod gebracht die je je ogen openen aan hoeveel oude lasten en gewoontes een mens meedraagt doorheen zijn leven.

Niet altijd eenvoudig om die eerste stapjes te zetten in het helen van jezelf en weer volledig te vertrouwen in wie je bent. Maar mijn persoonlijk ervaring is eentje van succes tot nu toe en ik leer nog dagelijks bij.

Het was mijn 2e jaar in dit programma en de thema's zijn opmonterend (al is het soms erg confronterend), to the point en per jaar bijgetuned naar de noden van ons Flawmingo nestje.

 

Als jij al een tijdje worstelt met zaken die je niet goed in je vel doen voelen en oprecht de stap wil zetten naar je leven weer volledig in handen te hebben, is dit programma een MUST.

Niet alleen word je door Lies in alle liefde en vriendschap geholpen & geadviseerd maar ook door je mede zusjes gesteund (want zo voelen wij ons uiteindelijk).

Getuigenis 3.jpg

Ergens in 2018 kwam ik Lies op Facebook tegen, zo maar ineens. Ik zat niet goed in mijn vel. 

 

Ik geloofde alles wat Lies zei. Houden van jezelf is het allerbelangrijkste. Jij bent alleen het allerbeste waard. Jij bent de belangrijkste persoon in je leven. Alles begint bij jou!

 

Toch stapte ik in februari 2019 niet het Flawmingo programma in. Waarom niet? Eerlijk, zo veel geld! Ik was overtuigd dat ik die centen niet kon missen...  Dus kabbelde ik maar voort. 

 

Januari 2020, daar was Lies weer, nog steeds geloofde ik alles, ik was intussen alleenstaande mama geworden dus financieel was het zeker niet makkelijker geworden. Alleen dacht ik deze keer ben ik die investering echt niet waard? Lies belooft zo veel moois en ik geloof haar, waarom laat ik centen dan een reden zijn?

 

Ik contacteerde Lies en schreef me in. Echt de beste beslissing ooit! Met vallen en opstaan leer ik oprecht houden van mezelf, ik sta positiever in het leven, ik vond de job van mijn leven. Wat ik nog nooit eerder heb mogen ervaren is dat mensen mij waarderen om wie ik ben en het strafste is, deze keer ben ik gewoon mezelf. Ik draai me niet meer in onmogelijke bochten om graag gezien te worden. Ik ben gewoon mijn vrolijke zelf. 

 

Maar het belangrijkste voor mij was toch deze week. Mijn 21 jarige dochter, in volle blok die zegt: 'mama de laatste tijd ben jij een veel betere ouder dan vroeger, hoe jij alles aanpakt de laatste tijd, ik heb daar alleen bewondering voor'. Ook hier ben ik gewoon mezelf, ik die van uit mijn hart, doe wat goed voelt voor mij en dat uit zich duidelijk naar de kinderen toe. 

 

Ik ben mezelf dus meer dan dankbaar om mezelf de moeite waard te vinden om in het Flawmingo programma te zijn gestapt. 

 

Twijfel niet langer en wees welkom in ons warme nest waar jij gewoon weer jezelf kunt worden!!! 

Lies haar aanpak is helend en confronterend. Door haar leerde ik dat voor jezelf zorgen op de eerste plaats komt. Nu leer ik, met vallen en opstaan, eerst aan mezelf te denken en hoewel dit niet altijd lukt om beter naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Wat ik ontzettend belangrijk vind aan dit programma is dat het voor het leven is, want zo kan je altijd opnieuw deelnemen en weer nieuwe dingen ontdekken. Je groeit je hele leven en de warme community is je bondgenoot om samen op weg te gaan. Voor mij was dit echt een eye-opener en nee perfect ben je nooit, iedereen blijft zijn hele leven op weg gaan en dit hoeft ook niet... Jij bent jij en je bent helemaal ok❤️

Ik leerde dankzij dit online programma

*mezelf en mijn gezondheid eerst zetten

* stoppen met pleasen, ofwel hebben mensen mij graag om wie ik ben ofwel niet, maar ik heb geleerd diegenen die mij gebruiken voor vanalles en nog wat minder aandacht te geven 

* perfectionisme is geen handicap maar een kracht als deze eigenschap niet gaat overheersen. De perfectionist zit niet langer aan het stuur van mijn bus maar ook niet op de achterbank

* dat elke emotie er mag zijn, je hoeft deze niet weg te duwen, je kan op elk moment zelf beslissen wat je ermee doet

Als je merkt dat er iets ontbreekt in je leven of je voelt dat het leven dat je leidt niet echt aanvoelt als je eigen keuze dan is dit online programma echt iets voor jou. Je leert terug in contact komen met hetgeen dat jij echt wil en niet datgene wat je omgeving je opdringt.

Getuigenis 9.jpg

Ik leerde dit jaar om mezelf op de eerste plaats zetten, dicht  bij mezelf blijven, echt  voelen wat het met me doet voor ik ja of nee zeg en dan uiteraard ook neen zeggen tegen wat niet goed voelt of waar ik geen energie van krijg... Meer luisteren naar mijn lichaam maar ook letten op de signalen van het universum en ook durven vragen aan het universum. Vooral ook vertrouwen dat het goed komt... Durven gaan voor je eigen dromen en echt je eigen leven leven.

Dit programma is een echte aanrader om jezelf beter te leren kennen, van jezelf te houden en daardoor ook betere relaties met anderen te kunnen opbouwen en behouden. Open minded, op eigen tempo en stap voor stap, zonder druk!

Het is echt een super fijn en compleet programma waar je elke keer je het doorloopt meer en meer uithaalt en met Lies als vlinder op je schouder voel je je nooit alleen!!!

Het is eigenlijk heel simpel: alles wat je in je leven meemaakte en je op de één of andere manier geraakt heeft, kan herleid worden tot het feit dat je jezelf niet graag zag en/of je jezelf niet goed genoeg vond.  Jezelf echt graag zien, gaat voorbij aan alle uiterlijke kenmerken die je ziet als je in de spiegel kijkt. Het is jezelf zijn en blijven in alle omstandigheden, houden van je sterke maar ook je minder sterke eigenschappen, dankbaar zijn om alles wat er wel al is, weten dat jij zelf verantwoordelijk bent voor alles wat er fout loopt in je leven en dat alleen jij degene bent die er iets aan kan doen om het te veranderen, leven en genieten in het nu zonder vast te houden aan het verleden, erop vertrouwen dat alles goed komt,...


Het klinkt heel simpel in theorie maar in de praktijk heb je daar soms wel wat oefening voor nodig.
En, dan is het heel handig om Lies als coach te hebben, die je leert hoe je dat allemaal stap voor stap kan aanpakken en weet waarover ze spreekt omdat ze het zelf ook allemaal ervaren heeft.
En, dat samen in een nest met allemaal gelijkgestemde kuikens die hetzelfde doel voor ogen hebben. Heel blij en dankbaar dat ik de afgelopen ronde wat dichterbij mijn 'authentieke ik' kwam en alle stappen die ik daardoor zette. Want jezelf graag zien en in jezelf geloven maakt je wereld zoveel mooier.

Ik leerde vooral voor mezelf zorgen. In het begin cijferde ik mezelf altijd weg en deed ik altijd alles voor een ander. Ik heb nu geleerd om ook aan mezelf te denken zonder de anderen daarin te kwetsen. Soms deelde ik mij in verschillende stukjes waardoor zowel ikzelf als mijn dochter daarvan afzagen. Nu heb ik geleerd om te doseren en dat ik ook het recht heb om tijd te spenderen met Elena. Het heeft mij als mens vooral meer rust gebracht. Ik ben er nog van bijlage niet, maar ik ben ook geen witte flamingo meer.


Ik zou het iedereen aanraden om eens stil te staan bij zichzelf en de dagelijkse activiteiten. En vooral ook omdat je alles van dit programma op jouw eigen tempo en van overal kan doen.
Ik vond het echt fantastisch om alles stap voor stap onder de loupe te nemen.


Ook al heb ik niet alles gedaan (de werkboeken moet ik nog doen) maar aangezien het levenslang is kan ik deze perfect volgend jaar doen.


Lies is een bijzonder warme en lieve vrouw met haar hart om de juiste plaats en dat voel je in alles wat ze doet!

Ik heb geleerd dat mijn gevoel te vertrouwen is en het geen oordeel is. Dat ik neen mag zeggen en ik zelf mijn limieten bepaal. Ik raad het anderen zeker aan om deel te nemen omdat het erg bevrijdend werkt om jezelf vanuit een andere hoek te bekijken, je beperkende overtuigingen onder handen te nemen en durven grote kuis te houden met wat echt niet past.  

 

Ik vond het programma zeer mooi opgebouwd met steeds meer doordenkers naar mate we vooruit gingen in het jaar.  Ook de steun en de raad van de andere kuikens in de geheime Facebookgroep was erg leerrijk. Het heeft me doen inzien dat ik niet alleen ben in deze struggle naar harmonie in mijn leven. Lies, ik vond dat je een erg dynamische en energetische coach was.

 

Je raad was steeds to the point en ook de doordenkers waren een grote les iedere maal. Ik heb genoten van de Facebook lives.  Ze hebben me steeds een grote boost gegeven om verder te werken aan die vlakken waarvan ik weet dat er nog heel wat kantjes af mogen. 

 

Mijn rugzakje is in ieder geval veel lichter, ik ben veel zelfverzekerder geworden en stel sneller mijn grenzen op. 

 

Heb ook een grote kuis gemaakt in vrienden en familie die eerder energie verlies deden opkomen en heb mijn moeder/dochter relatie een keerpunt gegeven (zowel tussen mij en mijn moeder als mijn dochter en ik).

Het afgelopen jaar bracht me veel. Ik was al goed op pad, en toch verdiepte ik wat ik leerde nog dankzij het online programma.

 

Mijn lessen... Leer jezelf terug kennen, word en blijf trouw aan jezelf, en al diegenen die daar mee resoneren komen plots op je pad. Diegenen die niet bij jou passen gaan weg en vreten geen energie meer. Diegenen die bij je waren en bij je willen blijven , ook als je echt helemaal je zelf bent, zullen liever voor je worden en dankbaarder voor je aanwezigheid. En dat alle domeinen van je leven : familie, werk, vriendschap en liefde.

 

Ik vond het echt fijn om mijn eigen tempo te bepalen. Je doet alles wanneer het voor jou past en op jouw eigen ritme. Bovendien is het allemaal heel praktisch bruikbaar. Ik kreeg echt veel praktische tips & tools van lies.

 

Door de intensieve online community was er  steun en (h)erkenning. Dit was voor mij héél belangrijk om vooruitgang te kunnen boeken​

Het is een jaar geweest met vallen en opstaan.

Dankzij het flawmingo traject een jaar waardoor ik sneller weer recht stond en verder ging.

Ik heb thema's aangepakt die al mijn ganse leven spelen en wat een steun heb ik gekregen om deze te verwerken.

Stap voor stap...

Wat heb ik veel geleerd!

Ik moet just niks is er 1 van en voor mij als perfectionistisch persoon geen gemakkelijke... maar nu aan het einde van dit eerste jaar kan ik met trots zeggen : ik moet just niks ! 

En het nog doen ook, zonder schuldgevoelens, zonder een klein stemmetje dat zegt van : hier heb je geen tijd voor !

Ik volg het traject op mijn eigen tempo en dat is misschien wel trager dan de anderen maar ik kom er wel... er komen al een paar licht roze veertjes piepen bij mij maar de weg is nog lang!

Maar wat heb ik een geluk dat dit een levenslange cursus is en dat ik dit jaar weer kan deelnemen, op mijn eigen tempo... stap voor stap...

Dank je Lies voor deze mooie cadeau, je dagelijkse inzet, er zijn voor iedereen !

Dank je aan de andere flawmingo kuikens, om ook altijd een luisterend oor te bieden en om mekaar te steunen door dik en dun!

Getuigenis 11.jpg

Door te kiezen voor 1 coach ipv online blijven consumeren en talloze webinars te volgen zonder ze in de praktijk te brengen, ben ik meer gegroeid. Kiezen voor mezelf en de investering durven doen, heeft ruimte gemaakt voor vele andere mooie dingen.

 

Ik heb veel gehad aan het stuk rond emoties. Ze toelaten, was een stap dat ik oversloeg in mijn proces. Het is ok. Alles komt goed. Een vlinder op je schouder die dit 100den keren herhaalt, maakt dat je het ook gaat geloven. Rust en veiligheid was iets wat ik nodig had om verder te kunnen

  • dat me-time geen ganse dag hoeft te duren. 10' kan al voldoende zijn om even op te laden

  • dat je emoties ook kunt parkeren

  • wat zelfliefde écht betekent

  • het belang van samenwerken met je ego ipv ertegen 'vechten'

  • dat ik eigenlijk ook een grote fan ben van Louise ondertussen

  • dat wie je bent belangrijker is dan wat je doet

  • Het belang van vergeven

Omdat ik dacht dat ik al hield van mezelf, maar tijdens het flawmingo-traject toch bleek dat dat nog veel beter en meer kon. Mijn vertrouwen is daardoor ook gegroeid. Ook opnieuw vertrouwen op mijn lichaam. De taal dat het spreekt opnieuw leren begrijpen.

bottom of page