getuigenissencoach.png

Lies was voor mij het reddende engel op mijn schouder die mij heeft geleerd anders te denken. Ik kon niets goed over mezelf denken door aanhoudende commentaren op mijn werk en van mijn omgeving. Door Lies heb ik geleerd om mezelf te zien zoals ik echt ben en niet zoals ik denk dat ik ben. Dankzij Lies ben ik  ook terug kledij beginnen maken voor mezelf en heb ik hier & in mijn werk terug plezier gevonden. Ook heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in mijn werk  waardoor ik beter presteer dan ooit. Lies is de beste investering die ik ooit in mijn leven heb gedaan en raad ik haar en haar werkwijze aan iedereen aan die het  moeilijk heeft met zichzelf en om te gaan met hun omgeving. Dank u Lies om mij terug op het goede pad van zelfvertrouwen, innerlijke rust en plezier te duwen. Dank u Lies voor alles wat je gedaan hebt!

Lies is een enorm liefdevolle coach, je voelt je echt  meteen op je gemak en goed bij haar. Langs de andere kant is ze ook rechttoe rechtaan wat ik zelf enorm waardeer en ook nodig heb, want dankzij haar heb ik geleerd om voor mezelf op te komen en in mijn eigen waarden en kunnen te  geloven. Ik heb dingen gedaan die ik zonder Lies nooit gedurfd had, en oh wat ik voelde ik me daar goed bij! Eindelijk durf ik vanuit mijn eigen waarheid te leven. Dankjewel hiervoor Lies, je bent een schat van een straffe madam!! 

 

​De mooiste vlinder die ik tegenkwam is Lies! Eenvoudig vond ik het coaching-traject niet want de opdrachten op het moment  dat je het al moeilijk hebt met jezelf vormen de zoveelste spiegel waar je  in “mag” kijken… want daar draaide het net om; opnieuw en anders naar mezelf  leren kijken. Ik werd uit mijn comfort-zone getild op zoek naar mijn ware “ik” die in een cocon verstopt zat…stap voor stap op mijn eigen tempo maar met de steun en hulp van een vlinder op mijn schouder slaagde ik erin. Opnieuw zelfvertrouwen  vinden, leren nee zeggen tegen anderen omdat het ja is tegen mezelf, verdriet  loslaten en zoveel meer maken dat ik vandaag sterker dan ooit maar vooral met  een open & positieve blik naar het leven kijk! Ik vond een vlinder al mooi maar voor altijd is het nu een teken verbonden met dankbaarheid voor de warme & lieve steun van een bijzondere “straffe” dame Lies.​

 

Ik ben blij met de coaching van Lies. Dankzij haar en mezelf ;-) ben ik enorm gegroeid. Het leven met mijn puberende zoon verliep niet zoals ik had gepland en dat heeft me bijna 4 jaar lang van binnen verteerd. Lies leerde me met eenvoudige en minder eenvoudige oefeningen er anders naar te kijken. Ik kreeg inzichten die ik eerder niet voor mogelijk achtte. Mijn leven werd er opnieuw een heel stuk mooier door. Ik vond mezelf letterlijk terug. Het loslaten en aanvaarden is een moeilijk proces geweest, maar ik ben blij dat ik met Lies in zee ging. Waar vroeger voor mij alles een strijd was is dat vandaag niet meer en dat is een enorm bevrijdend gevoel.  Dank je wel Lies, voor jouw coaching, voor onze momenten samen, voor jouw liefde.  Ik hou weer van mijn leven!

Dankzij het online jaarprogramma leerde ik welke tools je kan gebruiken om te leren te houden van jezelf, jezelf terug liever kan zien. Je gevoelens en emoties uiten, dat van je afschrijven heel veel kan helpen aan verwerken. Dat er zoveel in het leven is om dankbaar voor te zijn. Dat je voor jezelf eruit kan halen wat je nodig hebt, zijn er lessen die je niet aanspreken kan je deze overslaan, je moet niet alles doen. Dat jijzelf op de eerste plaats mag komen. Niets MOET! Dat het universum voor je zorgt! Hoe je opnieuw je hart kan openen. En dat je echt oprecht nee mag zeggen, of opkomen voor jezelf. Hoe je positief aan je dag kan starten!

Het online programma leerde mij dat als je steeds op hetzelfde vastloopt en je stelt jezelf de vraag "waarom overkomt mij dit steeds", dit het ideale pad is om er achter te komen dat dingen gebeuren met een reden en dat je elke keer opnieuw de keuze hebt om het te aanzien als een leermoment of als een foute keuze, want de keuze ligt steeds bij jezelf.

© 2010 - 2020 by Lies Deboiserie

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

De juridische documenten, concepten en teksten op deze website mogen onder geen beding gekopieerd en gebruikt worden door derden.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Spotify
  • iTunes