top of page
6.png

Mijn glimlach wordt alleen maar groter als ik berichten lees van mijn straffe madammen. Jij kan er hieronder ook enkele lezen!

2.png

Ik kwam geheel toevallig bij Lies terecht ( nu ja toeval bestaat niet hè Lies)
Begin dit jaar voelde ik me alsof ik mijn leven niet onder controle had.
Drukke weken, drukke weekends, drukke job zowel thuis als op het echte werk, allerlei andere verplichtingen...
Geen wonder dat ik me constant moe voelde, licht geraakt was en de dokter in geen enkel bloedonderzoek ook maar iets van fysieke verklaring vond. Een van die mentale monsters depressie of burn out lag op de loer.

En toen flitste Lies op Facebook voorbij!
Op haar website vond ik precies waar ik naar zocht. Geen therapeut maar iemand die luistert, meedenkt en je uitdaagt om na te denken over je situatie.
Na een eerste babbel voelde ik dat ik nood had om met Lies de sprong te wagen.
Baadt het niet het schaadt dan toch ook nooit om tijd te maken voor je eigen welzijn.

Het klikte meteen en ik vond bij Lies de spiegel die ik nodig had. Soms met lastige vragen en nog meer lastige opdrachten ( die ik nog steeds niet allemaal heb gedaan) maar vooral ook met een paar wijsheden die traag maar zeker zijn doorgedrongen.

Stap voor stap,
eerst voor jezelf zorgen en dan voor een ander, niks moet,
het is ok om niet steeds de supervrouw te zijn, stilstaan,
vertragen
en vooral
jezelf graag zien.

Dat is waar Lies me allemaal aan herinnerde.
En dat zijn de 'mantra's ' die ik dagelijks gebruik wanneer ik mezelf weer zie voorbij hollen.
Bijna zoals een mentaal STOPbord om even terug tot mezelf te komen en niet te streng te zijn voor mezelf.

Hoe ze dat precies allemaal doet? Vraag het haar zelf en gun jezelf dit mooie avontuur
.

 

Lies is een down to earth, eerlijke, lieve madam die zelfliefde hoog in het vaandel draagt. Daardoor kon ze me moeiteloos weer opnieuw naar MIJN PAD begeleiden waardoor ik me opnieuw IK voelde. Haar enthousiasme, ondersteuning, kennis en positiviteit zijn alles wat je nodig hebt als je even de weg kwijt bent.

 

Ik was al jaren fan van het werk van Louise Hay.

Wat googelen bracht me in contact met het online programma van Lies.

De modules zijn ontzettend uitgebreid en diepgaand. Het fijne is dat je op eigen tempo aan de slag kan, waar en wanneer je dat zelf wenst. Het vraagt een zekere mate van zelfstandigheid om met het programma te werken, maar tegelijkertijd is er steeds online support beschikbaar als het nodig is. Voor mij is dat een ideale combi!

Nog één ding. Lichtcoaching, what's in a name . Je gaat aan de slag met soms best wel zware materie, maar het wordt op een zodanig lichte manier aangepakt, dat het je helpt om lichter in het leven te staan.

Lies haar concept is uniek, warm en mooi. Een aanrader voor iedereen om eens stil te staan bij de dagdagelijkse activiteiten.

Haar cursussen zijn heel bijzonder en levenslang toegankelijk! Een ware aanrader om aan zelfontwikkeling te doen.

 

Mijn topcoach die gezorgd heeft dat mijn leven op een fantastisch spoor is gezet na echtscheiding, ik van mezelf heb leren houden en mezelf op de eerste plaats heeft leren zetten... voel me nu fantastisch als straffe madam, maar ook als moeder, als dochter, als werkgever, als vriendin, als coach, als collega, als dierenvriend, als natuurmens, als ik zoals ik ben en zoals ik echt mezelf kan zijn! Gedaan masker, fake happy zijn,... maar echt oprecht in gelukkig zijn!!! Zo dankbaar dat een goede vriendin me doorverwees naar jou lies!!!!

Lies was voor mij het reddende engel op mijn schouder die mij heeft geleerd anders te denken. Ik kon niets goed over mezelf denken door aanhoudende commentaren op mijn werk en van mijn omgeving. Door Lies heb ik geleerd om mezelf te zien zoals ik echt ben en niet zoals ik denk dat ik ben. Lies is de beste investering die ik ooit in mijn leven heb gedaan en raad ik haar en haar werkwijze aan iedereen aan die het  moeilijk heeft met zichzelf en om te gaan met hun omgeving. Dank u Lies om mij terug op het goede pad van zelfvertrouwen, innerlijke rust en plezier te duwen. 

Lies is een liefdevolle coach, je voelt je echt meteen op je gemak en goed bij haar. Langs de andere kant is ze ook rechttoe rechtaan wat ik zelf enorm waardeer en ook nodig heb, want dankzij haar heb ik geleerd om voor mezelf op te komen en in mijn eigen waarden en kunnen te  geloven. Ik heb dingen gedaan die ik zonder Lies nooit gedurfd had, en oh wat ik voelde ik me daar goed bij! Eindelijk durf ik vanuit mijn eigen waarheid te leven. 

 

Eenvoudig vond ik het traject niet want de opdrachten op het moment  dat je het al moeilijk hebt met jezelf vormen de zoveelste spiegel waar je  in “mag” kijken… want daar draaide het net om; opnieuw en anders naar mezelf  leren kijken. Ik werd uit mijn comfort-zone getild op zoek naar mijn ware “ik” die in een cocon verstopt zat…stap voor stap op mijn eigen tempo maar met de steun en hulp van een vlinder op mijn schouder slaagde ik erin. Opnieuw zelfvertrouwen  vinden, leren nee zeggen tegen anderen omdat het ja is tegen mezelf, verdriet  loslaten en zoveel meer maken dat ik vandaag sterker dan ooit maar vooral met een open & positieve blik naar het leven kijk! 

 

Het leven met mijn puberende zoon verliep niet zoals ik had gepland en dat heeft me bijna 4 jaar lang van binnen verteerd. Lies leerde me met eenvoudige en minder eenvoudige oefeningen er anders naar te kijken. Ik kreeg inzichten die ik eerder niet voor mogelijk achtte. Mijn leven werd er opnieuw een heel stuk mooier door. Ik vond mezelf letterlijk terug. Het loslaten en aanvaarden is een moeilijk proces geweest, maar ik ben blij dat ik met Lies in zee ging. Waar vroeger voor mij alles een strijd was is dat vandaag niet meer en dat is een enorm bevrijdend gevoel.  

Dankzij het online programma leerde ik welke tools je kan gebruiken om te leren te houden van jezelf, jezelf terug liever kan zien. Je gevoelens en emoties uiten, dat van je afschrijven heel veel kan helpen aan verwerken. Dat er zoveel in het leven is om dankbaar voor te zijn. Dat je voor jezelf eruit kan halen wat je nodig hebt, zijn er lessen die je niet aanspreken kan je deze overslaan, je moet niet alles doen. Dat jijzelf op de eerste plaats mag komen. Niets MOET! Dat het universum voor je zorgt! Hoe je opnieuw je hart kan openen. En dat je echt oprecht nee mag zeggen, of opkomen voor jezelf. Hoe je positief aan je dag kan starten!​

Het online programma leerde mij dat als je steeds op hetzelfde vastloopt en je stelt jezelf de vraag "waarom overkomt mij dit steeds", dit het ideale pad is om er achter te komen dat dingen gebeuren met een reden en dat je elke keer opnieuw de keuze hebt om het te aanzien als een leermoment of als een foute keuze, want de keuze ligt steeds bij jezelf.

1.png

"... Ik kijk in de spiegel en ik hou van mezelf... Had je me een half jaar geleden gezegd dat ik ooit van mezelf zou gaan houden. Ik had je nooit geloofd. Dank je wel, Lies"

bottom of page