Wie is Lies Deboiserie?

_mg_1791-2.jpg

Het begin van mijn pad:
Je kunt je leven helen

Dit boek van Louise Hay kwam op mijn pad in de donkerste periode van mijn leven. Want hoe mooi mijn leven vandaag ook is, zo donker was het in 2010. Het lezen van dit boek maakte iets in mijn wakker. De liefde voor mezelf. Natuurlijk verandert je leven niet door het lezen van een boek, door het volgen van een webinar, en trouwens ook niet door het volgen van een cursus.

Het leven verandert als jij in beweging komt en het anders gaat doen dan je tot nu toe deed.

En dat begon ik te doen de dag dat ik dat boek open sloeg. 

Ik zette stappen om mezelf liever te gaan zien. En die zet ik nog elke dag. Want Zelfliefde is veranderlijk, net zoals het leven veranderlijk is.

 

Dankzij dit boek ontdekte ik mijn levensmissie, strafe madammen, zoals jij, zichzelf opnieuw graag leren zien. Mijn missie. Mijn passie.  

Lies privé

In mijn persoonlijke leven ben ik dezelfde als online en als coach. Ik ben niet meer dan jij. Ik ben een mens met opleidingen en ervaringen die ik heb omgezet in mijn levensmissie. Ik coach op een enthousiaste, liefdevolle, praktische en confronterende manier.

Een 43 jarige enthousiaste levensgenieter. Antwerpenaar. Eeuwig verloofd met mijn Liefde met hoofdletter L Peter. Poezenmama van de floppies Betty & Wilma. Tante/meter van Bo-Jagger, Noxx & Sophia. Mijn favoriete kleur is roze. Mijn favoriete drankjes hebben bubbels.

 

Mijn tijd en energie geef ik bewust aan de mensen die ik graag zie, mijn kleine familie & mijn zelf gekozen familie aka mijn vrienden. Mijn kring is relatief klein, maar overvol liefde. 

Multipassionate. Creatieveling. Boogschutter. Emotionele manifesting generator 1/3 (human design). Ennegram tritype 712. 

Extravert die leerde genieten van de stilte. Hart op de tong. Grote fan van mediteren. Festival lover. Babbelaar. Gelukzak.

Mijn ultieme droom. Een bestseller schrijven à la Eat, love, pray. Work in progress. Niet alleen die droom is trouwens een work in progress, ook ik ben - net als jij - mijn leven lang een work in progress. 

lies.png

Stap voor stap is mijn favoriete uitspraak.