top of page

Hey daar! Ik ben Lies Deboiserie. Jouw Zelfliefde coach. Het boek "Je kunt je leven helen" van Louise Hay kwam op mijn pad in de donkerste periode van mijn leven. Want hoe mooi mijn leven vandaag ook is, zo donker was het in 2010.

 

Het lezen van dit boek maakte iets in mijn wakker. De liefde voor mezelf. Natuurlijk verandert je leven niet door het lezen van een boek, door het volgen van een webinar, en trouwens ook niet door het volgen van een cursus.

Het leven verandert als jij in beweging komt en het anders gaat doen dan je tot nu toe deed. Niets verandert, als jij niets verandert. 

En dat begon ik te doen de dag dat ik dat boek open sloeg.  Ik veranderde alles. Stap voor stap. Ik ging mezelf steeds liever zien tot ik oprecht kon en kan zeggen dat ik mezelf onvoorwaardelijk graag zie. Met alles. 

 

En dat gun ik jou ook. Want alle straffe madammen verdienen het zichzelf onvoorwaardelijk graag te zien!

De afgelopen jaren mocht ik al 100en, misschien wel 1000en,  straffe madammen op uiteenlopende manieren online meer liefde voor zichzelf leren voelen & wie weet ben jij er binnenkort ook één van!

website3.png
bynouchka-280224-Lies-22.jpg

MIJN MISSIE

Van jurist tot zelfliefde coach. Geen evidente keuze, maar eens mijn missie helder werd kon ik niet anders dan blijven stappen zetten in de richting van mijn droom. Ik liet de gouden kooi en de ratrace achter mij en creëerde een leven dat helemaal past bij wie ik ben.  

MIJN RELATIES

Keer op keer liepen mijn liefdesrelaties "fout". Ik klampte me vast en paste me op alle mogelijke manieren aan om  toch maar graag gezien te worden. Dankzij mijn mannendieet heelde ik mezelf hiervan en geniet ik nu al 8,5 jaar van een zalige lat relatie.

MIJN LICHAAM

Zolang luisterde ik niet naar mijn lichaam. Ik bezorgde haar een burn out, reuma nav chronische stress, een jojo effect en zo veel meer. Sinds 2019 zijn we een team en heb ik haar plechtig beloofd voor haar te zorgen zoals zij elke dag voor mij zorgt. Ik vertraagde en koos voor anders. 

mijn bestseller

Al van toen ik een klein meisje was, wist ik zeker dat ik een boek zou schrijven. Het boek zit klaar. Mijn eigen eat, love, pray. Het krijgt al 10 jaar vorm in mijn hoofd en hart & zal binnenkort eindelijk uit mijn vingers stromen. Ik schrijf het boek voor alle vrouwen die zichzelf ooit kwijt raakten & die allemaal een klein meisje in zich hebben dat ondanks en dankzij alles supertrots is op hen.

RANDOM FACTS

Enthousiaste levensgenieter, Emotional manifesting generator, Boogschutter, Enneagram tritype 712

Het enige waar ik op mijn sterfbed spijt van zal hebben, is mijn onbedoelde kinderloosheid.

Ik hou van bijleren en ben dan ook op elk moment op zijn minst met 1 opleiding bezig om een nog betere coach te worden.

Ontwerp zonder titel.png

Als ik voor de rest van mijn leven nog slechts 1 ding zou mogen eten, dan zou het pizza zijn!

Eeuwig verloofd met mijn Liefde met hoofdletter L, Peter. 

Muzieklover. Clouseau, Rammstein, Stef Bos, Tomorrowland... Het genre maakt me niet uit. Als het me maar raakt en laat voelen dat ik leef!

Omringd door een warme tribe van familie en framilie die exclusief toegang tot mijn offline tijd krijgen

Extravert die leerde genieten van de stilte en innerlijke rust

STAP VOOR STAP

Dat is mijn levensmotto & mijn favoriete quote

bottom of page