Lies.png
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Spotify
  • iTunes

Ik ben boven alles een mens. En ook mijn leven is gelukkig niet perfect en komt in golven.

Net zoals dat van jou. #perfectlyimperfect

Maar dankzij al mijn opleidingen en persoonlijke ervaringen ​wil ik jou wel graag enkele shortcuts geven...

HOE IK WERK

Ik werk vandaag uitsluitend online.
Online, maar toch altijd op een persoonlijke manier!


Ik merkte namelijk dat dit voor de meeste straffe madammen  gewoon het beste werkt.

Zo kan jij de cursussen en programma's volgen als het jou het beste uitkomt.

De manier waarop ik werk is uniek en gebaseerd op alle opleidingen en cursussen die ik volgde. 

 

Mijn voornaamste opleidingen zijn de opleidingen tot Heal your life teacher & coach (gebaseerd op de filosofie van Louise Hay) en mijn certificatie tot enneagram-trainer & coach (een persoonlijkheidsmodel dat je ontzettend veel inzichten geeft in jezelf en je groeiproces). Daarnaast volgde ik onder andere meerdere opleidingen rond het helen van je innerlijke kind, voice dialogue, coaching clinics, en zo veel meer. Ik blijf jaarlijks in mijn eigen kennis & proces als coach & mens investeren omdat ik het belangrijk vind te blijven leren. Naast mijn opleidingen is het leven mijn grootste leerschool.

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

Dankzij het doorlopen van mijn eigen proces weet ik waar jij mee worstelt. Daarom ontwikkelde ik een reeks cursussen en programma's die jou stap voor stap bij meer liefde voor jezelf kunnen brengen. De cursussen en programma's zijn heel doordacht samengesteld zodat ze jouw proces vergemakkelijken. 

Als coach vind ik het belangrijk je te tonen dat je laten begeleiden door een expert je leven makkelijker maakt. Je hoeft het warm water niet opnieuw uit te vinden en aan jezelf werken hoeft niet zwaar te zijn.

Net zoals je fysieke gezondheid mag ook je mentale gezondheid een prioriteit zijn. Hier geldt net zozeer beter voorkomen dan genezen.

Je kan op verschillende manieren met mij samenwerken, maar dus wel online.
Door de jaren heen merkte ik dat vanuit je eigen veilige ruimte aan jezelf werken drempelverlagend is en je meer in actie zet.

Want ik reik je met veel liefde alle tools aan, help je door de obstakels die je tot nu toe tegenhielden om het echt te gaan doen, maar de actie... that's your part. Niemand kan jouw pad in jouw plaats afleggen.

 

Ik werk op een praktische, down to earth manier. Liefdevol, maar bij momenten confronterend. Uiteindelijk ben ik er om je op weg te helpen om het anders te gaan doen. Anders kan je beter een wijntje gaan drinken met je BFF! 

 

Surf gerust even verder, want er is zeker iets in mijn aanbod dat bij jouw volgende stap past.

Wil je hier even over afstemmen om te kijken wat best jouw volgende stap is? 

© 2010 - 2020 by Lies Deboiserie

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

De juridische documenten, concepten en teksten op deze website mogen onder geen beding gekopieerd en gebruikt worden door derden.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Spotify
  • iTunes