top of page
LIES INTIEM.png

Van 1 juli tot en met 31 december neem ik je mee doorheen de wirwar in mijn hoofd, de krochten van mijn ziel, de weg van mijn hart en de signalen van mijn lichaam.

 

6 maanden lang deel ik met jou op de meest intieme manier wat ik doe, wat ik laat, hoe ik alles eenvoudig hou, maar eigenlijk vooral wie ik ben. De pure onversneden versie van Lies. Vandaar de naam van dit traject Lies intiem

 

Mijn inzichten, mijn rituelen, mijn tips en tricks, wat werkt voor mij en wat niet. Je krijgt ze allemaal. Ongefilterd. 

6 maanden lang

Minstens 3 audio's per week, bekijk het als een soort secret podcast

Lies intiem ontvouwt zich in deze 6 maanden, want het is onmogelijk te voorspellen wat ik te delen heb. Ik beloof je alleen dat ik niets achterhou en mezelf figuurlijk blootgeef. Het letterlijke blootgeven, dat hou ik voor mijn lief ;-)

Mijn frustraties

Mijn wins

Mijn onzekerheden

Mijn experimenten

Mijn kronkels

Mijn valkuilen

Mijn wijsheid

...

Wat er die 6 maanden ook op mijn pad komt, jij maakt het mee vanop de eerste rij. Ik deel het allemaal met jou zodat jij er uiteraard ook iets mee bent. 

Mijn human design is gemaakt voor dit soort traject. Met mijn 1/3 profiel ga ik hiervan smullen en als ik ergens van smul, dan jij ook. Ik ben hier om mijn pad, mijn vallen en opstaan met jou te delen. Verleden, heden en toekomst, ik deel het allemaal met jou. Want uiteraard leerde ik ook al veel tot nu toe en deel ik graag wat ik ondertussen veranderde en hoe. 

Ik laat het achterste van mijn tong zien, zowel op persoonlijk gebied als op professioneel gebied. Je krijgt dus ook een inkijk in Lies als ondernemer.

Ik voel nu ik dit neerschrijf al de vrijheid van los van een bepaald kader met jou de diepte in te kunnen en mogen duiken. 

Ik spring met veel goesting deze 6 maanden en en hoop dat jij met me mee plonst.

 

PRAKTISCH

Jouw investering om 6 maanden intiem mee te surfen is 333 euro.  Je kan dit bedrag in 1, 3 of 6 keer betalen. 

Hoe je de audio's ontvangt, hoor je eind juni. 
Momenteel bekijk ik hier verschillende opties voor. 

Inschrijven kan je vanaf 15 mei. 

bottom of page