top of page

HOE ZALIG DAT JE ERVOOR KAN KIEZEN OM 24/7 MIJ ALS COACH/ MENTOR/ CHEERLEADER IN JE HANDTAS MEE TE DRAGEN ZODAT JIJ ER NOOIT ALLEEN VOOR STAAT!

Wat ik merkte toen ik in het verleden straffe madammen  coachte gedurende 3 of 6 maanden en hen elke 2 weken via Zoom sprak, was dat er zoveel geminimaliseerd werd. Net die belangrijke kleine lastigheden werden vlotjes onder de mat geveegd en "vergeten".

Weet dat niets "vergeten" wordt, alles blijft hangen in de energie. Dus toen ik 2 jaar geleden met Voxer als extra tool voor mijn online trajecten begon te werken, voelde ik dat dit zoveel beter klopte. 

Alles kan gedeeld worden. In audio. In woorden. In beelden. Alles wat passeert in je hoofd, hart, lichaam, ziel. Niets is te klein. Niets is te groot. Alles is veilig in onze container.

 

Ik draag je. Ik koester je. Ik ondersteun je. Ik zie je. Ik hoor je. Ik geef je de ruimte die je nodig hebt. 

Als coach geef ik je de nodige tips, adviezen en stampen onder je kont.

Als mentor hou ik de ruimte voor je open zodat je op een veilige manier kan groeien.

Als cheerleader juich ik alle overwinningen en stappen toe. 

Ik sta naast de zijlijn

Ik loop voorop

Ik zorg voor een veilige bedding 

Wat jij wil

Jij kiest hoe intensief je mij inzet

De straffe madammen die nu al in mijn squad zitten zijn heel divers. Sommigen checken 1 keer per week in, anderen elke dag. En allemaal zet ik hen elke week minstens 1 keer zelf in beweging als het stilletjes blijft van hun kant. Want ontsnappen doe je niet ;-)

Misschien sta je voor een spannend periode
Misschien sta je op een keerpunt

Misschien zie je het momenteel even niet helder 

Misschien heb je nood aan een extra klankbord

...

Alles kan een goede reden zijn om mij in je handtas te stoppen en je mee te laten dragen door mijn energie. Ik weet wat dit in beweging kan zetten dankzij de straffe madammen die ik zo al mocht coachen, dus voel je vooral welkom!

Als groepstrajecten niet je ding zijn, maar je mij wel als coach langs je zij wil hebben, dan is dit your way to go. 

Jij kiest zelf hoe lang je mij als coach wil hebben. 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. 

Wat er van onderwerpen zoal voorbij komt in de lopende trajecten?

 • Virtuele sjotten geven onder de poepen van onderneemsters die in zo'n traject zitten. Sparren met hen over hun sociale media, acties, trajecten,... Voorzetten geven zodat ze in beweging blijven. Advies geven vanuit mijn +13 jaar ervaring als ondernemer en coach. 

 • Human design in alle lagen op een praktische manier

 • Hoe gesprekken aanpakken met dierbaren

 • Een luisterend oor bieden op moeilijke momenten

 • Praktische tips bij zaken waar ze in het dagelijkse leven op botsen

 • Geruststellen als het leven hen uitdaagt of als ze twijfelen aan zichzelf

 • Hun wins mee vieren 

 • Hoe ze meer zichzelf kunnen zijn

 • Een spiegel bieden als ze zichzelf weer eens in de weg zitten

 • De verschillende perspectieven naast elkaar zetten vanuit een helicopter view als ze het zelf niet meer helder zien

 • Tools aanreiken om concreet aan de slag te gaan met wat zich aandient in dat moment

 • ...

Zoveel verschillende onderwerpen en thema's komen elke week voorbij & doordat je op elk moment de app kan gebruiken slipt er zoveel minder tussen de mazen van het net.  

Je krijgt altijd binnen max 12u (en vaak veel sneller) antwoord van mij, dus je blijft niet vastzitten en rondjes draaien.

PRAKTISCH

Neem even contact met op via mail of via Instagram zodat we kunnen afstemmen of ik de juiste coach voor je bent op dit moment. Daarna kies je hoe lang je mij in je handtas wil ;-)

 

Mijn voorkeur gaat uit naar een betaling van de trajecten in 1 keer, maar je kan, zoals altijd, ook in schijven betalen. Just ask, ik bijt niet. 

Na inschrijving krijg je een mail met praktische info over het installeren van de Voxer app en maken we een afspraak voor onze kick off zoomcall. We starten dit traject namens met een korte kick off call via zoom om helder te krijgen waar je op dit moment in vastloopt of ondersteuning in nodig hebt. Dat doen we aan de hand van een uitgebreide vragenlijst, maar dat leg ik je allemaal in detail uit na je inschrijving :-)

Enkele getuigenissen

Wat ben ik blij dat ik eind 2023 ben ingestapt in TSSS (dat is The Secret Selflove Squad)

Zo deugddoend, geruststellend dat ik gewoon op elk moment van de dag, een jaar lang mijn struggles zonder veroordeling kan inspreken of uittypen en daarop hulp, raad kan vragen. Je reactie , tips, voorstellen , opmerkingen, …. volgen steeds heel snel op mijn bericht en dat is zo fijn, weten en duidelijk voelen dat je echt met me meeloopt, meedenkt, is zo’n meerwaarde. Vooral je snelle tussenkomst is zo’n luxe.

En op sommige momenten was het lastig om mijn niet goed voelen te delen en hulp te vragen en … dan stuurde jij telkens "ineens" een berichtje om me eraan te herinneren dat jij er voor me bent. Ook m’n geluksmomentjes kan ik delen, kleine stapjes die ik heb gezet en ook daarvoor geef je een pluim.

Ik was al een fan van coaching via Voxer en door steeds vaker open mijn dingen met jou te delen besef ik nog veel meer hoeveel TSSS voor mij betekent en zeker de wijze waarop jij dit invult.

Zo ontzettend blij te weten dat jij nog een lange tijd op deze manier met me meeloopt, me ondersteunt en indien nodig ook zeker me een figuurlijke schop onder m’n kont durft geven.

(getuigenis van Ann V. die zich een jaar 1 op 1 door mij laat coachen via Voxer)

appcindy.png

De rechtstreekse 1 op 1 lijn geeft mij een veilig gevoel. Ik kan bij jou op elk moment ventileren zonder veroordeeld te worden. Ik krijg tools aangereikt om iets op een andere manier te bekijken en de extra tools zijn vooral gericht op mijn eigen noden.

(getuigenis van Yasmine die zich een jaar 1 op 1 door mij laat coachen via Voxer)

Deze TSSS is een meerwaarde voor mij en ik ben blij en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen … Weten dat ik ten allen tijden jou in mijn binnenzak heb  zitten , ja dat geeft mij een goed en veilig gevoel …

Altijd ben je bereikbaar voor me als ik me geen raad weet of ik heb vragen of ik wil ventileren ( waar ik vaak nood aan heb ) en nee, het is niet altijd wat ik wil horen soms krijg ik ook wel eens een figuurlijke schop onder mijn kont … Vind ik dat leuk nee, maar wel altijd helpend achteraf …

Waar ik zo blij om ben is dat jij mij ondersteund om mezelf op de eerste plaats te zetten en lief voor mezelf te zijn … Dat is echt wat ik leer van jou … me niet schuldig voelen vb als ik moe ben en dat ik mag rusten en slapen zonder daar iets lastig bij te voelen ….

 

Dank je wel Lies jij maakt hierin voor mij het verschil … 💖💖💖

 

Heel veel liefs Ann 🥰

(getuigenis van Ann D. die zich een jaar 1 op 1 door mij laat coachen via Voxer)

bottom of page