top of page

Kijk jij echt in de spiegel?

Bijgewerkt op: 11 mrt.


Jonge vrouw kijkt in spiegel
Vrouw doet spiegelwerk als zelfliefde oefening

Het was het moeillijkste om te doen begin februari 2010. Echt in de spiegel kijken. Het klonk nochtans zo simpel toen ik het las in het boek "Je kunt je leven helen".


100.000, misschien wel miljoenen vrouwen in de hele wereld gingen mij voor. Dus als zij het konden, dan moest ik het toch ook kunnen.


Je wil niet weten hoe vaak ik voor die spiegel heb staan staren, huilen of vloeken. Hoe hard ik was voor mezelf.


Stap voor stap kwam er beweging. Alsof mijn hart zich terug opende. Heel traag. Veel te traag naar mijn goesting, maar ik voelde dat dit een moment was om niet op te geven en door te zetten.


Het duurde 6 maanden voor ik het echt kon voelen. Voor ik mezelf terug met liefde kon aankijken. Echt kon aankijken. It was worth it. Want ook vandaag kijk ik nog elke dag echt in de spiegel. Zonder aarzeling. Met heel veel liefde.


Dagelijks spiegelwerk was het begin van mijn Zelfliefde reis. Elke straffe madam waar ik mee mag werken "moet" eraan geloven.


Heel benieuwd of spiegelwerk al deel uitmaakt van jouw dagelijkse routine. In mijn gratis ebook dat je kan aanvragen op mijn site ga ik er dieper op in, want het is 1 van de 15 tips die ik met je deel zodat ook jij jezelf terug graag kan gaan zien!

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page