top of page

Miracles attract miracles

Wat mij verbaast, en eigenlijk ook weer niet, want uiteraard was ik me hier zelf ook lang niet bewust van, als in 31 jaar lang, dat is dat elk mens een wonder is.


Yep. Gij dus ook.


Je bent een wonder alleen al omdat je het gehaald hebt. Gehaald daarmee bedoel ik dat jij het resultaat bent van die ene winnende spermacel en die op het juiste moment ontvankelijke eicel. Misschien is het een beetje romantisch uitgelegd op die manier, maar het is wel zo.


Voor mijn nieuwe traject “Reset your jouney” ben ik diep in de literatuur gedoken. Er zijn onderwerpen die me mateloos blijven boeien en waar ik me de laatste 14 jaar telkens weer in verdiep. Het innerlijke kind en alles wat daar rond hangt, is er daar eentje van.


Quote met foto
Jij bent een wonder, niets meer of minder


Vandaar natuurlijk ook dat ik er regelmatig nieuwe trajecten en cursussen rond ontwikkel, want iedereen zou dit niet alleen moeten weten, maar ook moeten voelen en ervaren.


Maar dat even terzijde, terug naar dat wonder dat gij zijt.


Want als jij niet beseft dat je een wonder bent, hoe kan je er dan elke dag voor kiezen om dit leven wonderlijk te maken. Natuurlijk klinkt het iets mooier in het Engels. You are a miracle meant to live a miraculous life.  Je zijt potverdomme voorbestemd voor wonderen!


Maar als jij dat niet beseft – en daar komt natuurlijk die zelfliefde om de hoek piepen- dan kunt ge daar niet elke dag voor kiezen.


Het begint dus altijd bij dat houden van jezelf en dat vertrekt vanuit jouw recht op bestaan. Vanuit jouw recht om het mooiste leven te leven, en dat recht hebben we allemaal. Gewoon omdat we geboren zijn. Ongeacht en ondanks wat het verhaal daarrond is.


Het feit dat we dit op een bepaald manier niet meer “weten” of “beseffen” zorgt ervoor dat we vast komen te zitten in terugkerende patronen. In herhalingen van situaties die we bewust en onbewust hebben meegemaakt vanaf onze conceptie, en waarschijnlijk zelfs daarvoor.

Bij deze herinner ik je daar dus graag aan.


Miracles attract miracles. En daar jij een wonder bent, ben je voorbestemd ze aan te trekken 😉


Jij bent een wonder en het leven is er om jou te verwonderen. Jij mag er zijn. Jij bent genoeg. Altijd.


Aan jou om je open te stellen en vanuit jouw bestaansrecht te ontvangen wat jij echt verdient. Aan jou om terug in die kracht te stappen en ja, uiteraard ga ik jou daar naartoe brengen tijdens mijn 30daags traject. Want ik weet dat de wereld en jouw wereld er zoveel mooier van wordt als jij je openstelt om de wonderen die jij verdient te ontvangen.


Are you in? Twijfel dan niet, en spring. Meld je dan aan voor mijn nieuwe 30daagse traject & laat je verwonderen.  Klik hier om je in te schrijven

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

You do You

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page