top of page

Neem haar bij de hand

Bijgewerkt op: 11 mrt.

Eén van de belangrijkste pijlers van mijn "werk" is jouw innerlijke kind. Dit was zo'n belangrijk onderdeel van mijn zelfliefde reis dat het niet meer dan logisch is dat ik het meeneem in al mijn trajecten.


Toen ik in het boek van Louise Hay "Je kunt je leven helen" de eerste keer las over mijn innerlijke kind vond ik dat raar. Wat had dat deel van mijn leven nu te maken van mijn leven vandaag. Maar naarmate ik dieper in de persoonlijke ontwikkeling dook, hoe meer ik ging beseffen dat ook daar een belangrijke sleutel lag.


Bijna alles waar je vandaag op botst vindt een oorsprong in jouw kindertijd. Wat jij ziet, hoort, voelt en ervaart vanaf de conceptie tot ongeveer je 7 jaar laat een imprint achter. Een imprint op je hart en ziel. Kleine en grote littekens die zorgen voor het herbeleven van deze imprints in je tiener, jong volwassene en volwassen leven.


Door je innerlijke kind ruimte te geven en haar bij de hand te nemen kan je de ingesleten imprints helen en herprogrammeren.


Eén van de eerste stappen die ik je daar graag in laat zetten is een foto zoeken van jou als meisje van ongeveer 5. Print deze foto af, stel hem in als achtergrond op je telefoon, zorg in ieder geval dat je de foto dagelijks onder ogen krijgt.


-> elke keer als je de foto "ziet" passeren vertel je haar wat jij graag gehoord had toen je een meisje van 5 was

-> elke keer je niet zorgt voor jezelf want "geen tijd" "eerst zorgen voor alle anderen", te hard of te kritische bent voor jezelf... maak dan telkens de reflectie... Zou je dit ook zeggen tegen dat meisje van 5? Zou je dit haar ook aandoen?


Dit zijn de eerste oefeningen waarmee ik mijn innerlijke meisje terug leerde toelaten. Ondertussen is mijn schatkist aan tools uiteraard veel uitgebreider dan toen.


Ik nam in 2020 8 weken lang een heleboel straffe madammen mee op pad en creëerde voor Insight timer in 2021 een 30daagse cursus rond dit thema.


De laatste jaren dook ik dieper in het thema & ging ik terug naar de conceptie, de geboorte en zelfs naar onze voorouders. Er zijn zoveel meer imprints die je meedraagt dan die waar je "weet" van hebt.


2 april begint er een nieuwe 30daagse cursus "Reset your journey" waarin ik zoveel dieper duik dan in de vorige trajecten. Ik kijk er enorm naar uit. Voel je welkom om je aan te melden. Ik heb de prijs bewust laag gehouden zodat er geen financiële drempel is om samen met mij in dit goud te duiken!Een klein meisje dat geniet van knutselen
Ik als klein meisje van 4

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page